Telefonát o napodobneninách kabeliek z inzertného portálu
Ahojte, mám napodobneninu kabelky. Je to taká naozaj pekná verzia, slušné spracovanie, krásny kúsok, len nie môj štýl. Dala som ju na inzertný portál. V inzeráte píšem, že ide o kvalitné spracovanie, 1:1 apd. Teraz večer o pol jedenástej mi volá mladý chalan, že by chcel kúpiť kabelku, či mám k nej kód. Hovorím mu nie, je to napodobnenina, píšem to v texte. Ako môžem predávať napodobneniny? Išiel sa so mnou naťahovať. Povedala som mu slušne, že kabelku za 2500 eur nekúpi na portáli, nenosenú za 60 eur. Že nosenú možno za 600. Bola som kľudná, a upozornila som ho na to, že je 22:30, že toto si môžeme povedať ráno. To nedochádza ľuďom, že to nie sú originály?
uviedla si ten údaj v inzercii?
@anonym_c31403 tiež máš problém s čítaním textu?
"Hovorím mu nie, je to napodobnenina, píšem to v texte. "
nikde tu nie je presné znenie inzerátu. mudrlantka
@anonym_c31403 píše 1:1
Vieš o tom, že je nelegálne predávať fejky? Môže ťa nahlásiť.
Je potrebné si uvedomiť že ľudia sú hlúpnu a nečítajú cele inzeráty resp tak vidia to čo chcú. Ja som mala auto na odstúpenie leasingu cena 10tis + ďalších cca 10tis doplatiť. Normálne mi volali že idú po auto za 10tis a či im ho nedám na 9. A to bolo asi 10-15ludi takto, normálne som vymazala inzerát lebo som pochopila že ľudia sú dementi. A inzerát bol napísaný maximálne prehľadne a že ide o odstúpenie s pokračovaním splátok bolo v prvej vete.
Murphyho zákon: Ak niečo vysvetlíš tak jasne, že to nikto nemôže zle pochopiť, niekto to určite zle pochopí.
@anonym_autor
Mozno budes mat rano druhy telefonat:
"Osobám, ktoré sa nezákonným spôsobom chcú priživovať na známych značkách okrem zničenia tovaru, hrozí aj trestné stíhanie a pokuta od colného úradu až do výšky 67-tisíc eur,"
@anonym_autor
Mozno budes mat rano druhy telefonat:
"Osobám, ktoré sa nezákonným spôsobom chcú priživovať na známych značkách okrem zničenia tovaru, hrozí aj trestné stíhanie a pokuta od colného úradu až do výšky 67-tisíc eur,"
@anonym_13fe5b ja som si kúpila kabelku na nosenie. Ale nenosím ju, lebo ani originál by som nenosila, nesadla mi, veľkosťou, vzorom. Čiže ju predávam ďalej za veľmi priaznivú cenu. Nepredávam vo veľkých objemoch, nepodnikám na tom za účelom zisku. Nkde nepíšem, že je to originál kabelka, píšem, že na štýl... XY kabelky, píšem o kvalite a o spracovaní 1:1. bežne sa dnes predávajú kabalky, ktoré sú napodobneniny, všade. Dokonca vieš, že častokrát máš aj v obchode fejky? To len pre zaujímavosť 🙂
ja by som si kúpila fejk ak by vyzeral ako tak ako originál.
neviem čo si ten pán myslel že 2500€ kabelu kúpi len tak za 60 😂
ja by som si kúpila fejk ak by vyzeral ako tak ako originál.
neviem čo si ten pán myslel že 2500€ kabelu kúpi len tak za 60 😂
@puertorico ale to, že má potrebu o 22:30 volať a vynadať niekomu, že prečo predáva fejky. Ja som ten telefonát zdvihla preto, že som sa bála, že sa niečo stalo v rodine. Nikto nezvykne volať v takomto čase, tak keď ti zvoní cudzie číslo, tak to dvihneš, lebo... v praxi sa mi to už stalo, preto zdvihnem. Ale toto ma zaujalo. Snáď je každému jasné, že designovú kabelku, ktorej cena na trhu sa predáva nad 2k nebudem predávať za pár šupov.
Ja keby som citala text, ze spracovanie 1:1 , mne by nedocvaklo, ze je to fejk.
Ja keby som citala text, ze spracovanie 1:1 , mne by nedocvaklo, ze je to fejk.
@anonym_e1f80e vie že to nie je legálne, tak nemôže napísať priamo do inzerátu že predáva falšovaný tovar

uviedla si ten údaj v inzercii?