icon

Aká je lehota na vrátenie tovaru kúpeného v predajni Deichmann?

13. júl 2026

Dobry den, ano mam google len sa chcem opytat synovi som kupila topanky na predajni a dnes sme zistili ze ho tlacia .. aka je lehota na vratenie v predajni?

anonym_60f2b8
13. júl 2026

@anonym_autor a Google ti to povedal nesprávne?

autor
13. júl 2026
@anonym_60f2b8

@anonym_autor a Google ti to povedal nesprávne?

@anonym_60f2b8 pise len zakupene online.

anonym_60f2b8
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_60f2b8 pise len zakupene online.

@anonym_autor V kamenných predajniach Deichmann nevyplýva zo zákona nárok na vrátenie peňazí bez udania dôvodu. Avšak vďaka ich zákazníckemu programu zvyčajne nie je problém nenosené a nepoškodené topánky v pôvodnej krabici vymeniť za inú veľkosť alebo iný tovar.Ak chcete tovar vrátiť (odstúpiť od zmluvy):Pri nákupe v kamennej predajni: Záleží na ústretovosti konkrétnej predajne. Mnohé prevádzky Deichmann na Slovensku umožňujú vrátenie peňazí alebo výmenu do 30 dní, inde vám môžu ponúknuť aspoň výmenu tovaru.

autor
13. júl 2026
@anonym_60f2b8

@anonym_autor V kamenných predajniach Deichmann nevyplýva zo zákona nárok na vrátenie peňazí bez udania dôvodu. Avšak vďaka ich zákazníckemu programu zvyčajne nie je problém nenosené a nepoškodené topánky v pôvodnej krabici vymeniť za inú veľkosť alebo iný tovar.Ak chcete tovar vrátiť (odstúpiť od zmluvy):Pri nákupe v kamennej predajni: Záleží na ústretovosti konkrétnej predajne. Mnohé prevádzky Deichmann na Slovensku umožňujú vrátenie peňazí alebo výmenu do 30 dní, inde vám môžu ponúknuť aspoň výmenu tovaru.

@anonym_60f2b8 topanky stali v akcii 14eur. Keby sa dalo tak aspon vymenim ak by to bolo mozne .. ja len ze boli kupovane v maji 2026

muchotrafka298
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_60f2b8 topanky stali v akcii 14eur. Keby sa dalo tak aspon vymenim ak by to bolo mozne .. ja len ze boli kupovane v maji 2026

@anonym_autor kupila si vec v maji, je jul, ides ju vracat po 2 mesiacoch. Tak co myslis? Chod sa tam opytat, urcite nie je lehota na vratenie niekolko mesiacov. Mali ste ich vyskusat ihned.

anonym_ed668e
13. júl 2026
@muchotrafka298

@anonym_autor kupila si vec v maji, je jul, ides ju vracat po 2 mesiacoch. Tak co myslis? Chod sa tam opytat, urcite nie je lehota na vratenie niekolko mesiacov. Mali ste ich vyskusat ihned.

@muchotrafka298 ja sa už ničomu nečudujem. Predala som tu na koni dupačky na 3m bábo a mamička mi po troch mesiacoch napísala že chce vrátiť lebo sú im malé🫪

muchotrafka298
13. júl 2026
@anonym_ed668e

@muchotrafka298 ja sa už ničomu nečudujem. Predala som tu na koni dupačky na 3m bábo a mamička mi po troch mesiacoch napísala že chce vrátiť lebo sú im malé🫪

@anonym_ed668e toto si zabila....akoze to niekto ma takuto drzost?!?

anonym_ed668e
13. júl 2026
@muchotrafka298

@anonym_ed668e toto si zabila....akoze to niekto ma takuto drzost?!?

@muchotrafka298 má , a ešte do hodnotenia napísať niečo v tom zmysle že uvádzam nesprávne miery

anonym_d6b029
13. júl 2026

Zo zákona taká možnosť nieje
Ak deklaruju,tak musia dodržiavať lehotu
Niekde je 14,niekde 30, niekde žiadna
Ale 2 mesiace,tak to som nepočula nevidela nikde
Možno budete mať šťastie ale pochybujem

anonym_038ebc
13. júl 2026

Za dva mesiace mu narastla noha, pri detoch bezna vec.
Budes musiet mas obrovske stastie na predavaca, ktory bude ochotny topanky vziat spat. Nerataj ale s tym, ze by ti vratil peniaze, zas az tolko ochoty neprejavi ani ten najochotnejsi. V tom najlepsom pripade bud vymena za ine alebo kupis ine a rozdiel v cene doplatis. Ale ak nebudes mat stastie na superochotneho predavaca, nemozes sa stazovat. Narok na vratenie by si mala do 15 dni pri nakupe cez eshop, na kamennych predajniach taku povinnost predavajuci nema.

muchotrafka298
13. júl 2026
@anonym_ed668e

@muchotrafka298 má , a ešte do hodnotenia napísať niečo v tom zmysle že uvádzam nesprávne miery

@anonym_ed668e no lebo si nebola vestkyna, ze si nevedela, ze to bude pouzite o par mesiacov 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
14. júl 2026

Dobry vecer, tak pisem ako som dopadla. Bola som sa slusne opytat do kolkych dni mozem vratit topanky zakupene na predajni . Predavacka :neobmedzene -nemaju stanovenu lehotu na vratenie. musia byt nepouzite,blok,povodny obal.pani mi vratila 14eur bez blbych komentarov ... takze aby ste vedeli do buducna. pekny vecer ✌️