Aké máte skúsenosti so zavádzaním televízie a internetu pri sťahovaní
Ahojte. Máme tv od telekomu a ideme sa sťahovať. Na zákazníckej linke mi povedali že kým nám zavedú tv môže trvať aj mesiace. Nemáte skúsenosť že by to trvalo kratšie? Viem že to závisí od technika ale čo ak... Alebo ako by ste to riešili? Mesiac bez tv a netu je veľmi veľa, to nemôžem byť bez keďže net potrebujem k práci, manžel tiež a deti tiež pozerajú rozpravku
Ides sa stahovat kam ? Urcite je tam iny internet alebo kupis na ten cas mobilny. TV a rozpravky sa pozerat nebudu, zerie to privela dat.
Ved chod priamo do predajne,nie takto cez info linku.
Chcela som ostať v telekome keďže tam mám ešte viazanosť a inak sme spokojní. Páči sa nám že programy vieme pretáčať. A do predajne jasné že pôjdem, ale to môžem až zajtra keďže to musím ísť do okresného mesta a auto mame akurát v servise a malým dieťaťom sa trepať busom nebudem
Niekoľko mesiacov je naozaj priveľa. Potrebujú všeobecne natiahnuť káble v novej lokalite alebo kde je problém?
V súvislosti s viazanosťou existuje aj možnosť, že by sa aktuálna služba prepísala na nového účastníka na pôvodnom mieste - nový majiteľ nehnuteľnosti bude pokračovať po prepise služby a nebude musieť čakať na zapojenie.
My sme napríklad menili v paneláku z Telekom na Orange a bolo to do týždňa. Prišiel technik, pripojil nás na spoločný predpripravený rozvod a hotovo.
Pôvodne som chcela zostať s Magio TV, ale nechceli mi nechať pôvodný magio box pri predĺžení viazanosti, tak som to s nimi skončila úplne.
Jaj mesiac môže trvať, nie mesiace🙏
Niekoľko mesiacov je naozaj priveľa. Potrebujú všeobecne natiahnuť káble v novej lokalite alebo kde je problém?
V súvislosti s viazanosťou existuje aj možnosť, že by sa aktuálna služba prepísala na nového účastníka na pôvodnom mieste - nový majiteľ nehnuteľnosti bude pokračovať po prepise služby a nebude musieť čakať na zapojenie.
My sme napríklad menili v paneláku z Telekom na Orange a bolo to do týždňa. Prišiel technik, pripojil nás na spoločný predpripravený rozvod a hotovo.
Pôvodne som chcela zostať s Magio TV, ale nechceli mi nechať pôvodný magio box pri predĺžení viazanosti, tak som to s nimi skončila úplne.
@tanyan nooo toto ma nenapadlo. Ďakujem a zistím čo a ako. Vdaka
sa sťahujete niekam do krkahájov kde nie sú kable zapojené? jedine to môže znamenať že mesiac. inak nie je dôvod 😒
@anonym_autor dedukujem, ze sa stahujete do domu/novostavby? My sme toto riesili mesiace pred stahovanim... este nez robili elektrinu, tak som zacal vybavovat zapojenie domu cez telekom... trvalo to tyzdne (ci sa da, natiahnut kabel po dom atd)...
Inak si neviem predstavit, ak v nehnutelnosti, toboz v byte je pripojenie, ze to ma trvat dlhsie ako par dni...
@anonym_autor
My kabel nemame ani mat nebudeme ked zavadzali nikdo nebol doma a teraz by museli prekopat 50 m ulice
Pouzivame 4 ka neobmedzene, uz rok ide aj tv, internet, satelit ja som na PN a vsetko bezi cely den
Inac nebyvame vo vyhnalovciach ale v Bratislave I
Mne telekom prisiel napojit internet do par dni. Zaujimavejsiu skusenost som mala s UPC, prisli napojit a zistili ze v cinziaku nie je pripojka 🥴 co by mozno nebol fail keby prva vec co robis ked to objednavas je zadanie adresy ci tam ta pripojka je 🤣
@anonym_autor na Telekom čakala aj sestra vyše mesiaca a to sa ešte museli prosiť, lebo vraj nemali už nejaké pripojne body v tej obci 🤦 My sme si museli dať nejaký no name lokálny internet a satelit, lebo nikto iný nemá tu na lazoch signál a zapojené bolo za dva dni od žiadosti 😀

hľadať iného poskytovateľa, my máme napr cez antik aj TV aj internet a sme spokojný... nechceli sme káblovku v meste kt. poskytuje aj tv aj internet ale išli sme po svojej réžií... určite je v meste aj niečo iné ako telekom