Ako dnes vyzerali otvorené predajne, mali zákazníkov?
Ahojte, otazka najma na tie, ktore robia v akejkolvek predajni a dnes mali otvorene. Ako to dnes vyzeralo? Boli ludia a predavalo sa, ci bolo uplne zbytocne otvorene? Vdaka
išla som okolo viacerých obchodov - drogeria takmer prázdna, parfumeria uplne, telekom prázdny, v handrových obchodoch zopár ľudí… 😏
Muz letel do Lidla, lebo nam totalne dosla sol (ach, sol nad zlato veru), ked uz tam bol, kupil aj 2 velke balenia toaletaku a kuchynskych utierok. Inak, cielene som do obchodov dnes nemala v plane ist.
Pracujem v Kauflande a ano ľudí bolo, otvárali sme o 10tej a už o ôsmej sa ľudia otáčali pri vchode. Závozy pečiva neboli lebo pekárne mali rozum a nechali zamestnancom sviatok takže sme sa napočúvali pekných pár slov naco máme otvorené keď pečivo nieje 🤦♀️ pečivo dopekane z našej pekárne samozrejme bolo 🙃
Pracujem v Kauflande a ano ľudí bolo, otvárali sme o 10tej a už o ôsmej sa ľudia otáčali pri vchode. Závozy pečiva neboli lebo pekárne mali rozum a nechali zamestnancom sviatok takže sme sa napočúvali pekných pár slov naco máme otvorené keď pečivo nieje 🤦♀️ pečivo dopekane z našej pekárne samozrejme bolo 🙃
@sandrasofia ja som sa práve vrátila z Kauflandu - pôvodne som šla do lekárne. U nás bolo celkom prázdno. Nakoniec som zašla dnu a urobila veľký nákup. Nikto do mňa nestrkal, nestála som v rade pri výrobkoch, ani pri pokladniach. V pohode som si nakúpila na nasledujúce dni.
Kamoška robila dnes v pepcu, mohli skôr zatvoriť, bolo prázdno
@sandrasofia ja som sa práve vrátila z Kauflandu - pôvodne som šla do lekárne. U nás bolo celkom prázdno. Nakoniec som zašla dnu a urobila veľký nákup. Nikto do mňa nestrkal, nestála som v rade pri výrobkoch, ani pri pokladniach. V pohode som si nakúpila na nasledujúce dni.
@anonym_eb6778 paráda 👌
Pepco a podobné obchody prázdne. Tesco zopár ľudí u nás mama v Bille skôr prázdno. Náklady vyššie ako zisk.
Myslím si, že Slováci sú takého naturelu že aj keby bomby padali, tak by nakupovať museli. Ja som za to už dávno, aby bolo aj v nedeľu všade pozatvárané. Mamičky by nevodili deti na prechádzku v nedeľu do nákupáku, ale možno by išli von na ihrisko.
My sme dnes boli len na také drobnosti v Hypertescu, Kauflande, Lidli, všetko prakticky prázdne.
@sandrasofia tak ale nie každý chce dopekanec. To nie je chlieb 🤭 Ale určite by som nenadávala personálu , to robí len nevychovaná sedlač
Myslím si, že Slováci sú takého naturelu že aj keby bomby padali, tak by nakupovať museli. Ja som za to už dávno, aby bolo aj v nedeľu všade pozatvárané. Mamičky by nevodili deti na prechádzku v nedeľu do nákupáku, ale možno by išli von na ihrisko.
@katkazatka obchody sú pre ľudí a netreba to odsudzovať. Mne sa dnes ohlásila kamarátka na kávu, tak som šla do Lidla kúpiť bezlaktózové mlieko. A?
Inak v Hypertescu plné regále čerstvých chlebov, nechýbal hádam ani jediný, večer sa všetky vyhodia. A ostatného pečiva tam bolo tiež všade plno, nebolo pri ňom jediného človeka.
Tak ja sa bez hanby priznám, že sme boli normálne na veľký nákup. Boli sme veľmi radi, že si vieme dnes nakúpiť, nakoľko sme boli odcestovani pár dní, čiže pred sviatkami nebola šanca nakúpiť. Tak nám to tento rok vyšlo, nebol to cielený plán. Ak by bolo zavreté, dosť by nám to skomplikovalo situáciu, aj keď samozrejme, prežili by sme. A ľudí v obchode bolo veru dosť. Nie nejaké masy, ale veru dosť.
My sme dnes boli len na také drobnosti v Hypertescu, Kauflande, Lidli, všetko prakticky prázdne.
@anonym_dfd925 wau.. Tri obchody za jeden deň obehnúť je ouuu sila...
Boli sme v Optime v Ke sa najest, vracali sme sa z vyletu. Obchidy otvorene, niektore uolne prazdne, v inych 1-2 ludia. V Bille som bola sama.
@anonym_autor aj u nás PP tak Max zopár ľudí ja som bola s malou sa pohrať v kaviarni tam majú taký menší kutik zopár detičiek malá sa nemala s kým hrať všetko prázdne okrem Billy samozrejme a reštaurácií a Kaviarni
išla som okolo viacerých obchodov - drogeria takmer prázdna, parfumeria uplne, telekom prázdny, v handrových obchodoch zopár ľudí… 😏
@biba_18 Ja som vo štvrtok okolo 17Tej bola v nákupnom centre sa najesť a už vtedy boli handrové obchody prekvapivo prázdne. Myslím že aj tým že je "vysoký dátum"-pred výplatami, navyše nejaké náklady boli aj na Veľkú Noc naviac.
@anonym_dfd925 wau.. Tri obchody za jeden deň obehnúť je ouuu sila...
@etelkatelka prečo, boli sme autom a všetky tri sú pri sebe.
@etelkatelka prečo, boli sme autom a všetky tri sú pri sebe.
@anonym_dfd925 a to čo si kupovala v jednom rožky a v druhom šunku a v treťom mlieko?
To ako v jednom obchode nešlo kúpiť... Škoda času.
Ale to som ja.. Ja radšej idem do prírody ako do nákupného centra..
Tak preto som taká prekvapená, že wau 3 obchody navštíviť v jeden deň a všetko potraviny 🤭
Boli sme dnes s dcérami aj s mamkou v Eurovea - ľudí celkom dosť sa mi zdalo, neboli všetky obchody otvorené
Otvarali sme o deviatej (Lidl ) a už od pol deviatej stála tlupa pred vchodom .
Po otvorení sme mali pocit, že sviatky ešte len idú 🤦♀️🤦♀️
@anonym_autor ja som bola kúpiť chlieb - dopekanec🙂. Pre mňa za mňa. Rozhodla som sa že bude guláš a bez chleba by to bolo divné. Mne sa tu páči, ako sa to tu delí na dve skupiny vždy. Skupina 1 - plné koše - čo tí ľudia s tými potravinami robia krista, veď obchody sú zavreté len jeden deň!!! (Nevadí, že si možno nakúpili na celé sviatky, alebo celú týždeň dopredu....). Skupina 2 (sem patrím ja, ja som aj 2x denne v obchode) - kokos to nemôžu tí ľudia tie chudinky predavačky nechať oddýchnuť trochu, musia furt loziť do obchodu piatok, sviatok, ja by som to pozatvárala, nech idú do prírody!!! Akože stále bude niekto, komu to bude vadiť. Nekonečné diskusie.
@anonym_autor ja som bola kúpiť chlieb - dopekanec🙂. Pre mňa za mňa. Rozhodla som sa že bude guláš a bez chleba by to bolo divné. Mne sa tu páči, ako sa to tu delí na dve skupiny vždy. Skupina 1 - plné koše - čo tí ľudia s tými potravinami robia krista, veď obchody sú zavreté len jeden deň!!! (Nevadí, že si možno nakúpili na celé sviatky, alebo celú týždeň dopredu....). Skupina 2 (sem patrím ja, ja som aj 2x denne v obchode) - kokos to nemôžu tí ľudia tie chudinky predavačky nechať oddýchnuť trochu, musia furt loziť do obchodu piatok, sviatok, ja by som to pozatvárala, nech idú do prírody!!! Akože stále bude niekto, komu to bude vadiť. Nekonečné diskusie.
@anonym_548dcd no ved slovac,na vsetko frfle,narodny sport,preto si do zivota pritahuju dalsie a dalsie veci,kde nadalej len frflu a frflu.
@anonym_autor išla som okolo Kauflandu a parkovisko bolo plné tak spolovice. Je dosť veľké takže ľudí bolo asi dosť.
Ak by som niečo potrebovala, samozrejme, že by som si šla nakúpiť. Ja nemôžem za to, že sú normálne otvorené.🤷
@anonym_dfd925 inak kvoli drobnostiam obehnut 3 mega obchody. Ale to myslis ako ironiu, viem.
@biba_18 sakra mal som ísť do telekomu! Lebo inokedy sa tam strašne dlho čakáva. Ale zase nemuselo to tak byť v každom meste.
@anonym_dfd925 a to čo si kupovala v jednom rožky a v druhom šunku a v treťom mlieko?
To ako v jednom obchode nešlo kúpiť... Škoda času.
Ale to som ja.. Ja radšej idem do prírody ako do nákupného centra..
Tak preto som taká prekvapená, že wau 3 obchody navštíviť v jeden deň a všetko potraviny 🤭
@mirage
@etelkatelka neviem čo je na tom čudné, všetky tri obchody sú pri sebe, tak v tom nevidím problém, tá chvíľa nám zo dňa neuberie.

@anonym_autor Už som písala v inej diskusii bola som pred obedom po ceste z výletu v Lidli lebo som chcela šaty z letáku a ľudí bolo dosť celkom. A taký mix, niekto ako ja že zobral čo bolo treba pár vecí a rýchlo odišli, boli aj ľudia s plnými košíkmi čo proste využili že dnes majú čas a nemusia ísť v utorok alebo v stredu do obchodu po práci, ale pôjdú napríklad až v piatok alebo v sobotu, aj ľudia čo vyslovene zabíjali nudu a len obzerali produkty čo teda moja šálka kávy nie je, ja sa lepšie cítim v prírode ako v týchto hyper a supermarketoch, vždy rýchlo beriem čo chcem a pálim domov...