icon

Ako dnes vyzerali otvorené predajne, mali zákazníkov?

Dnes o 12:42

Ahojte, otazka najma na tie, ktore robia v akejkolvek predajni a dnes mali otvorene. Ako to dnes vyzeralo? Boli ludia a predavalo sa, ci bolo uplne zbytocne otvorene? Vdaka

Strana
z2
mirage
Dnes o 18:48
@anonym_dfd925

@mirage
@etelkatelka neviem čo je na tom čudné, všetky tri obchody sú pri sebe, tak v tom nevidím problém, tá chvíľa nám zo dňa neuberie.

@anonym_dfd925 no stále čudné, ale ok

unbeholfen
Dnes o 18:51
@anonym_dfd925

@mirage
@etelkatelka neviem čo je na tom čudné, všetky tri obchody sú pri sebe, tak v tom nevidím problém, tá chvíľa nám zo dňa neuberie.

@anonym_dfd925 mne sa páčia také nákupné zóny. Tuším vo Zvolene som to videl že viac velkých obchodov pri sebe. V našom meste je inde každý. Tesco na inej strane, Billa v strede, Lidl na inom konci. Takže sa nabicyklujem kým všetko zoženiem lebo niečo je iba tam, a niečo iba tam.

unbeholfen
Dnes o 18:52
@sandrasofia

Pracujem v Kauflande a ano ľudí bolo, otvárali sme o 10tej a už o ôsmej sa ľudia otáčali pri vchode. Závozy pečiva neboli lebo pekárne mali rozum a nechali zamestnancom sviatok takže sme sa napočúvali pekných pár slov naco máme otvorené keď pečivo nieje 🤦‍♀️ pečivo dopekane z našej pekárne samozrejme bolo 🙃

@sandrasofia s pečivom je večne problém, vtedy zvyknem kupovať tie balené žemle a tak. Našťastie na pumpách kde sa robia hotdogy a hamburegery majú vlastné pečivo že z mrazeného upečú. Takže vždy sa tam najem.

unbeholfen
Dnes o 18:56
@katkazatka

Myslím si, že Slováci sú takého naturelu že aj keby bomby padali, tak by nakupovať museli. Ja som za to už dávno, aby bolo aj v nedeľu všade pozatvárané. Mamičky by nevodili deti na prechádzku v nedeľu do nákupáku, ale možno by išli von na ihrisko.

@katkazatka pre nás slobodných chlapov čo pracujú v nepretržitych prevádzkach, musia stačiť pumpy a večierky.

unbeholfen
Dnes o 18:58
@misicka31

Ak by som niečo potrebovala, samozrejme, že by som si šla nakúpiť. Ja nemôžem za to, že sú normálne otvorené.🤷

@misicka31 a ja nemôžem za to že existujú štátne sviatky. Ja som musel chodiť do práce aj v nedelu aj vo sviatky. Tak druhí môžu tiež.

unbeholfen
Dnes o 19:00
@akvi

Tak ja sa bez hanby priznám, že sme boli normálne na veľký nákup. Boli sme veľmi radi, že si vieme dnes nakúpiť, nakoľko sme boli odcestovani pár dní, čiže pred sviatkami nebola šanca nakúpiť. Tak nám to tento rok vyšlo, nebol to cielený plán. Ak by bolo zavreté, dosť by nám to skomplikovalo situáciu, aj keď samozrejme, prežili by sme. A ľudí v obchode bolo veru dosť. Nie nejaké masy, ale veru dosť.

@akvi prečo bez hanby? Keď ja som musel chodiť do práce cez štátne sviatky skoro celý život, tak prečo by niekto mal s hanbou nakupovať? Je to deň ako každý.

unbeholfen
Dnes o 19:02
@etelkatelka

@anonym_dfd925 a to čo si kupovala v jednom rožky a v druhom šunku a v treťom mlieko?
To ako v jednom obchode nešlo kúpiť... Škoda času.
Ale to som ja.. Ja radšej idem do prírody ako do nákupného centra..
Tak preto som taká prekvapená, že wau 3 obchody navštíviť v jeden deň a všetko potraviny 🤭

@etelkatelka napríklad milka stix nemajú v každom obchode. Niekedy obehnem 4 a nezoženiem to. Alebo raz som v dvoch obchodoch nezohnal ľadový šalát až v treťom mali. Casto mám chuť na nejaké špeciálnu sladkosť, čo nemajú všade. Alebo energeťák Monster poco loco mango nemajú všade. Akože Monstery majú ale práve ten tam nieje.

unbeholfen
Dnes o 19:05

Alebo čingivskú salámu tiež nemajú všade a tak musím ísť do radu a zoženiem až v štvrtom-piatom obchode.

michaela329
Dnes o 19:18

Parkovali sme pred Lidlom v Terchovej, išli sme na rozhľadňu a teda v obchode celkom dosť ľudí - fronta pred kasou. Beriem to však tak, že tam je veľa turistov a mohli jednoducho ísť po túre na nejaké pečivo a podobne. Veľké nákupy to asi neboli.

anonym_5075d8
Dnes o 19:27
@mirage

@anonym_dfd925 no stále čudné, ale ok

@mirage ja si myslím ze takýto ľudia ani nepotrebujú nakúpiť, a len tak si chodia z jedného obchodu do druhého, do tretieho, proste len tak, pokukať. Lebo keď niečo naozaj potrebujem tak vojdem do obchodu, kúpim, a idem domov. Nepotrebujem k tomu 5 obchodov. A potom sa čudujeme ze je všade toľko ľudí.

mira0611
Dnes o 19:29

Ja som dnes dostala sms-ku, ze je lidl otvoreny. Chceli to predstavit ako velmi pozitivnu vec,... ak by sa dalo na tie smsky odpovedat, tak by som tam najradsej odpisala, ze hanba Vam, ze je Vam prednejsi zisk ako rodiny!

lubka474
Dnes o 19:30
@tilly

Ja som bola v spari v Taliansku a bolo plno.

@tilly my sme na Korzike a tu ani nevies, ze su nejake sviatky

anonym_364bef
Dnes o 19:31
@akvi

Tak ja sa bez hanby priznám, že sme boli normálne na veľký nákup. Boli sme veľmi radi, že si vieme dnes nakúpiť, nakoľko sme boli odcestovani pár dní, čiže pred sviatkami nebola šanca nakúpiť. Tak nám to tento rok vyšlo, nebol to cielený plán. Ak by bolo zavreté, dosť by nám to skomplikovalo situáciu, aj keď samozrejme, prežili by sme. A ľudí v obchode bolo veru dosť. Nie nejaké masy, ale veru dosť.

@akvi nemusíš sa bez hanby priznávať. Obchody sú pre kupujúcich a keď sú otvorené, potrebujem, idem nakúpiť. Basta fidli 😉

peso12
Dnes o 19:31

@anonym_autor otázka aké predajne. S Oblečením 1/5 zisku než v iný bežný pondelok. A možno 10% ľudí voči iným dňom.

anonym_364bef
Dnes o 19:33
@mira0611

Ja som dnes dostala sms-ku, ze je lidl otvoreny. Chceli to predstavit ako velmi pozitivnu vec,... ak by sa dalo na tie smsky odpovedat, tak by som tam najradsej odpisala, ze hanba Vam, ze je Vam prednejsi zisk ako rodiny!

@mira0611 ale prosím ťa, aké rodiny??? To akože lebo je Veľkonočný pondelok má byť rodina spolu? Keď žiješ v harmonickej rodine, máš pekný spoločný deň hocikedy inokedy. To sú také obohraté argumenty ako pokazený vergel. Ozaj a keby ti horel dom, alebo dieťa si zlomí ruku, hasič a lekár tiež by mal byť s rodinou. Ako by si argumentovala potom? Takže tvoj nazor 0 bodov

jamidea
Dnes o 19:39

@anonym_autor my sme sa vcera vybrali, ze kupime co treba, absolutne nas nenapadlo, ze ma byt zatvorene. Takze som rada, ze som dnes ten chleba, mlieko a ine nakupila.

jamidea
Dnes o 19:42
@michaela329

Parkovali sme pred Lidlom v Terchovej, išli sme na rozhľadňu a teda v obchode celkom dosť ľudí - fronta pred kasou. Beriem to však tak, že tam je veľa turistov a mohli jednoducho ísť po túre na nejaké pečivo a podobne. Veľké nákupy to asi neboli.

@michaela329 mimochodom toto neznasaju ludia v terchovej, a ani sa im necudujem, ked turisti z rozhladne parkuju pri obchode. Pritom dalej maju krasne kde zaparkovat a neblokovat miesta pre kupujucich, ktore su oproti vacsim mestam v dost obmedzenom pocte

michaela329
Dnes o 19:44
@jamidea

@michaela329 mimochodom toto neznasaju ludia v terchovej, a ani sa im necudujem, ked turisti z rozhladne parkuju pri obchode. Pritom dalej maju krasne kde zaparkovat a neblokovat miesta pre kupujucich, ktore su oproti vacsim mestam v dost obmedzenom pocte

@jamidea ja o tom viem, som z okolia Terchovej. No práve dnes, keď je sviatok, mi to problém nerobilo. V bežnú sobotu by som tam neparkovala.

betulinka1
Dnes o 19:50

@anonym_autor bola som v Bille a teda boli sme traja zákazníci. Predavačky skor upratovali asi co nestíhajú inokedy. Mne ich bolo luto. Kludne by som nechala zatvorene. Ale mnoho co poznam, robia cez sviatky dobrovolne, kvoli príplatkom.

322sima123
Dnes o 20:26
@mira0611

@mira0611 presne aj ja som dostala, zacinala na sviatok-nesviatok, sak jasne, dufam ze moc nezarobili a neoplatilo sa im mat ani otvorene.. peniaze su bozik.. darmo...

natalka13
Dnes o 20:35
@anonym_dfd925

@etelkatelka prečo, boli sme autom a všetky tri sú pri sebe.

@anonym_dfd925 drobnosti v 3 obchodoch 🙈

Strana
z2