Ako funguje Lidl zľava na mäso?
Tak keď kúpim 2kg mäsa, platím 5 eur. A z toho mi odrátajú 5 eur, čiže neplatím nič?
Tak keď kúpim 2kg mäsa, platím 5 eur. A z toho mi odrátajú 5 eur, čiže neplatím nič?
@anonym_7ef010 čítaj aj malé písmená: 1 kg stojí 4,99€
@anonym_7ef010 čítaj aj malé písmená: 1 kg stojí 4,99€
@abby11 kg stojí 2,50 pri kúpe 2 kíl. Či?
@anonym_7ef010 ja tomu chápem že za 2kg zaplatim 5€ pricodratani teda inak by bola cena za 2kg 10€
@zdeno525 ja som sa už domotala 🫣
Cena 2.5 € je iba kvôli prepočtu. Skutočná cena za 1kg je vždy 5€, len pri nákupe nad 2kg je zľava 5€. Čiže ak kúpiš 3kg, zaplatíš 3 * 5 - 5 t.j. 10 €, Ak kúpiš iba 2kg, platíš 2 * 5 - 5 t.j. 5€ (čo vychádza na tých 2.5€/kg).
Ja vám poviem ako fungujú v Lidli zľavy mäsa. Niekedy sa stane, že v Lidli vypadne elektrina a chladiace boxy napríklad celú noc nechladia. A presne vtedy dajú zľavu na mäso. Odkedy to viem, mäso v zľave nekupujem.
A viem to samozrejme priamo od zdroja v Lidli 🙂
Ja vám poviem ako fungujú v Lidli zľavy mäsa. Niekedy sa stane, že v Lidli vypadne elektrina a chladiace boxy napríklad celú noc nechladia. A presne vtedy dajú zľavu na mäso. Odkedy to viem, mäso v zľave nekupujem.
@anonym_c50cff netrep,ak v jednej predajni vypadne elektrina,tak nebudú dávať zľavu v celej republike.A za druhé,tieto zľavy sa plánujú týždne vopred.
Ja som tiež od zdroja a rozčuľujú ma takéto pičoviny
Ja neviem,vy nemáte už mozog v hlave alebo čo....kilo stojí 4,99.Ak kúpiš nad 2 kilá,tak odrátajú 4,99.Malá násobilka nenásobilkuje?
1kilo 4,99
2kilá 2x4,99
3kilá 3x4,99
Aj keď kúpiš 100kilo,odrátajú len 4,99
@anonym_c50cff robila som v Lidli a náhľady letákov sme mali aj 5-6 týždňov dopredu, s presným rozpisom nasledujúcich akcií. Či podľa teba 5-6 týždňov dopredu plánujú, že sa im pokazí chladnička? Nehovoriac o tom, že pokazené mäso aj dosť smrdí.
Takže - 2.1kg mäsa - cena 10.50, na pokladni odráta 4.99, zaplatíte 5.50.
3.5kg mäsa - cena 17.50, stále odrátajú 4.99, zaplatíte 12,50 a tak ďalej a tak ďalej.
Už som v týchto akciách mäso v Lidli kupovala a je to vždy takto. Ak potrebujete viac mäsa, ideálne kúpiť aspoň 4kg a rozdeliť na dva bloky, nech vám odráta tých 4.99 z každého.
@anonym_c50cff je to hlúposť.Tuto akciu mavaju pravidelne a odkedy tu je Biedronka ti majú ešte lepšie akcie na mäso, šunky,ryby takže sa predbiehajú.
@anonym_c50cff netrep,ak v jednej predajni vypadne elektrina,tak nebudú dávať zľavu v celej republike.A za druhé,tieto zľavy sa plánujú týždne vopred.
Ja som tiež od zdroja a rozčuľujú ma takéto pičoviny
@anonym_f8010c kto hovorí že v celej republike? Môžeš mi veriť že netrepem ty truba 😂
@anonym_c50cff robila som v Lidli a náhľady letákov sme mali aj 5-6 týždňov dopredu, s presným rozpisom nasledujúcich akcií. Či podľa teba 5-6 týždňov dopredu plánujú, že sa im pokazí chladnička? Nehovoriac o tom, že pokazené mäso aj dosť smrdí.
Takže - 2.1kg mäsa - cena 10.50, na pokladni odráta 4.99, zaplatíte 5.50.
3.5kg mäsa - cena 17.50, stále odrátajú 4.99, zaplatíte 12,50 a tak ďalej a tak ďalej.
Už som v týchto akciách mäso v Lidli kupovala a je to vždy takto. Ak potrebujete viac mäsa, ideálne kúpiť aspoň 4kg a rozdeliť na dva bloky, nech vám odráta tých 4.99 z každého.
@weleda123 ja nehovorím o plánovaných akciach
@weleda123 ja nehovorím o plánovaných akciach
@anonym_c50cff lenže táto akcia na mäso, ako aj všetky, ktoré sú v letáku, sú plánované týždne, ba dokonca mesiace dopredu a na základe týchto plánov sa potom napríklad objednávajú množstvá tovaru a podobne. Aj dodávateľ musí byť upozornení dopredu, že bude akcia na to a to a teda bude zvýšený odber. Keď som skončila v Lidli, išla som do pekárne, do kanclu. Tam sme vedeli aj 4 mesiace dopredu, kedy bude akcia na záviny, kedy bude napríklad akcia na konkrétne špeciálne chleby a podobne. Tie veci treba vyrobiť (v prípade mäsa zabiť zvieratá), nachystať, zabaliť, expedovať. To naozaj netrvá 2-3 dni.
@anonym_c50cff najlepšie je nekupovať mäso v Lidli.Ani za 1,50 eura

@zdeno525 Áno tak ako píšeš.A môže mať aj nad 2kg obe mäsá akcia sa vzťahuje na 2kg.