icon

Ako používať samoobslužné predajne Coop Jednota 24/7?

unbeholfen
1. jan 2026

Existujú takéto samoobslužné predajne, bez personálu. Vraj tam treba sa registrovať do ich aplikácie Coop Klub, ale ďalej som sa nedostal. Podľa informácií z internetu sa treba prihlásiť do aplikácie a tak ísť do sekcie 24/7 predajne a potom sa vygeneruje QR na vstup. Lenže ja v aplikácii nič také neviem nájst. Je tu niekto kto už to používal a vedel by mi to celé vysvetliť?

zuzinka888
1. jan 2026

Ano, mame v nasom okrese na Orave ich mame uz 7 alebo8. Hlavne musi byt predajna takto usposobena- nie je to v kazdej predajni.

petamich
1. jan 2026

Svokrovci maju v NZ napr. a funguje to presne tak ako pises, registrujes sa v aplikacii atd. pred vstupom do predajne ti vygeneruje kod a ten zadas a pusti ta dnu

anonym_d6b2cd
1. jan 2026

@unbeholfen Tu to máš

marhulka13
1. jan 2026

@unbeholfen kokos, nemáš suseda, ktorý to dá trochu horčice?

anonym_9f23de
1. jan 2026
@marhulka13

@marhulka13 a zajtra príde pýtať párky k tej horčici, lebo si ráno kúpi len chlieb 🙂

anonym_9835e4
1. jan 2026
@marhulka13

@marhulka13 tie parky uz musia byt studene a scvrknute 😃

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@marhulka13

@marhulka13 mám ale ten obchod 24/7 bol môj celoživotný sen, tak sa to naučím používať.

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@anonym_d6b2cd

@unbeholfen Tu to máš

@anonym_d6b2cd ďakujem ti velice pekne. Ja som to hladal v tých ikonkách. V menu nastavení a všelikde a pritom stačí len potáhnút dole.

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

@marhulka13 mám ale ten obchod 24/7 bol môj celoživotný sen, tak sa to naučím používať.

@unbeholfen ah jaj si zachránený 💪🙏👍

barla5
1. jan 2026

@unbeholfen treba byť prihlásený v aplikácii, inak sa to tam neobjaví. My máme dvoje dvere pri vstupe, pri každých treba skenovať kód, potom aj pri pokladni pred platenim, aj pri východe z predajne. Hlavne nepúšťaj so sebou nikoho cudzieho.

anonym_d234c4
1. jan 2026

Daj potom vedieť, ci si zohnal horčiču a ako chotili párky. Môžeš aj fotku. Ďakujem

anonym_8b4c7d
1. jan 2026
@anonym_d234c4

Daj potom vedieť, ci si zohnal horčiču a ako chotili párky. Môžeš aj fotku. Ďakujem

@anonym_d234c4 Aj ja chcem @unbeholfen foto parok. Ake mnozstvo si naberies parok, chleba a horcice?

unbeholfen
autor
1. jan 2026

Už je to odvtedy zjedené.

anonym_5e70c5
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen mne sa paci, ze si tvrdohlavo trval na horcici, a to ta priviedlo k niecomu este lepsiemu - obchod otvoreny vzdy.
Treba si ist za svojim.

unbeholfen
autor
2. jan 2026

Niekedy núdzové situácie nás privedú k novým objavom. To je aká pecka že prídete odniekadial trebárs aj o polnoci a ešte viete ísť do obchodu.

To je podobné ako s tým alzaboxmi, packeta boxmi, odkedy ich vymysleli tak aj ja nakupujem na eshopoch. Kým chodil kuriér tak mi to nevyhovovalo.

ketrin1984
2. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen
Nevšímaj si rýpačov,si jedinečný.Na niektoré veci musia ešte dorásť.

unbeholfen
autor
2. jan 2026

A super to je lebo oni aj večierku zničia. Lebo večierka je drahšia, nieje tam až taký sortiment, a aj keď je často otvorená v časoch keď bežné potraviny sú zatvorené ale ani oni niesu nonstop.

dianaaaaa
Odpoveď bola odstránená
unbeholfen
autor
6. jan 2026

Nazdar Diana, máš pekné meno. Zdravím Nové Zámky. Jedno z mojich oblúbených miest.

Ja sa teším že konečne vymysleli nonstop potraviny. To mi najviac chýbalo. Na pumpe ani vo večierke nieje taký výber. Keď som chodil z Volkswagenu z poobednej tak na Shellke mali akurát uzávierku a musel som pól hodinu stáť pred pumpou kým otvoria.