Ako zistím či na na letisku v Bratislave predávajú konkrétnu vôňu?
Ajojte. Pracuje niektorá z vás na letisku? Chcela by som sa opytat, či je na predaj jedna vonavka v dutý free zone
duty free neexistuje (od vzniku eu) . Iba v specialnej casti odletov mimo eu a tam su iba take kamrliky s nicim
duty free neexistuje (od vzniku eu) . Iba v specialnej casti odletov mimo eu a tam su iba take kamrliky s nicim
@martinmmartin zaujímavé
@niekto2hy lacoste originál pour famme
@anonym_autor
Da sa to objednat v Alze
@anonym_autor
Da sa to objednat v Alze
@anonym_348fca 😂😂😂😂 vážne? Bože ľudia, vy máte ozaj iq hojdaci konik, asi keď to chcem kúpiť v dutý free zone, znamena, že to chcem kúpiť až po kontrole batožiny. Keby si to chcem kúpiť pred kontolou pôjdem dnes do najbližšej parfumérie a kúpim to tam preboha! Premýšľajte!!!!!
@anonym_348fca 😂😂😂😂 vážne? Bože ľudia, vy máte ozaj iq hojdaci konik, asi keď to chcem kúpiť v dutý free zone, znamena, že to chcem kúpiť až po kontrole batožiny. Keby si to chcem kúpiť pred kontolou pôjdem dnes do najbližšej parfumérie a kúpim to tam preboha! Premýšľajte!!!!!
@anonym_autor
Vazne? Nesed si na kabloch v Bratislave je duty free len ked letis mimo EU ako Dubai, inac da sa kupit aj v lietadle ked neletis nizko nakladovkou kupis tu vonavku a ked ma do 100 ml tak ju beries bez problemov na palubu ked je vacsia tak si ju daj kufra ako check in luggage. Vacsinou vonaviek v meste su lacnejsie ako duty free na letisku davno skoncila era duty free v Europe
@anonym_autor ak to ma do 100 ml tak nie je problem doniest to aj naspat. Letis z BA do mesta XY, kupis v BA a potom ked pojdes naspat, tak si to zabalis do toho sacku s tekutinami. Ak to ma viac, tak nekupuj, lebo neprenesies naspat. Teda ak mas len prirucnu batozinu, vo velkej odbavenej mozes mat hocikolko ml.
Len Ta upozornim na to, ze uz velmi davno sa neoplatia parfumy ani kozmetika kupovat na letisku v ramci EU, lebo tam zlava nie je bud ziadna alebo iba minimalna oproti klasickej parfumerii ako je Fann, Marionaud alebo Douglas. Neratam ceny v roznych internetovych parfumerkach ako Notino, Elnino, Vivantis.
@niekto2hy lacoste originál pour famme
@anonym_autor toto je cena v Heinemann Duty Free vo Viedni (ti ist prevadzkuju aj v Bratislave)
https://www.heinemann-shop.com/en/vie/lacoste/l...
Pre porovnanie som tu istu vonavku nasla na Douglas online shope (maju teraz aj zlavy cez vikend -20 alebo -25 percent podla ceny):
@anonym_autor toto je cena v Heinemann Duty Free vo Viedni (ti ist prevadzkuju aj v Bratislave)
https://www.heinemann-shop.com/en/vie/lacoste/l...
Pre porovnanie som tu istu vonavku nasla na Douglas online shope (maju teraz aj zlavy cez vikend -20 alebo -25 percent podla ceny):
@muchotrafka298 To je iny produkt. lacoste originál pour femme