Box na auto a spoľahlivá autochladnička za prijateľnú cenu
Ahojte viete mi poradit typ na box na auto, naozaj velky a max tak do 300 €?
Pripadne autochladnicku co Vam naozaj drzi uz par rokov. Kludne mozte priamo link budem vdacna.
Ďakujem.
Tak box akykolvek, ak tam mas cenovy strop tak ok, vyber si z tych. Ved to je len plastova krabica, a len daj pozor aby sa ti to dalo upevnit na auto.
Autochladnicku mame kompresorovu Dometic, da sa prepnut aj na 240V, takze ked budete v kempe tak sa da napajat priamo zo siete a nie len z autobaterky.
do 300€? fuha , to neviem, ci najdes, a ked aj najdes bude to no name, nejaka strasna haraburda. ono rozdiel hned vidiet ked sa to uchytava na auto a potom s tym manipulujes, otvaras..... ze rozdiel je vidiet lacny/drahy. Mali sme niekolko boxov, aj lacnejsie aj drahsie......
ak mas cenovy strop, isla by som do lepsej znacky, ale kludne jazdenka, tomu sa nema co stat.
vacsina ludi ked aj box predava (aj lepsie znacky), tak ho predava, ze ho nevyuziva, alebo proste kupili novy vacsi......
škrabanec nevadi na jazdenke, je to len box.....
mensi box do 300€ dokazes kupit, vacsi urcite nie.
autochadnicku mame tiez aj na autonabijanie a aj na normalny kabel do elektriky, odporucam.
detto nekupuj nejaku velku ozrutu, lebo ju nenacpes do auta. my ju nosime vzadu, ako maju na zadnych sedadlach nohy tak dole na zemi. proste v strede auta, dociahne kabel (to si omrkni, aky dlhy ho potrebujes v aute). sedim vpredu tak do nej dociahnem aj ja, aj tí, co sedia vzadu.....
tí, co tvrdia , ze autochladnicku nepouzili, to je ich vec. ale ak cestujes vela po europe a dlhsie trasy, je to super, nepokazi sa Ti nakupene jedlo (napr. u nas naposledy sme ju mali plnu roznych mliecnych vyrobkov ked sme isli z IT)
my máme box Northline, ale pre teba som z tejto značky našla toto: https://www.stresnenosice-boxy.sk/p/16929/stres... Možno aj my máme taký, neviem, len viem, že máme dlhý cca 2m aby sa tam zmestili lyže. Táto značka je dobrý pomer ceny a kvality. Chladničku máme tiež len takú nejakú obyč. Ale na to, čo potrebujeme nám bohate stačí. https://www.autokelly.sk/Product/DO-CFCBP29L/13... Je aj na 23V, takže super. A nie je taká drahá.
@anonym_autor pozri inzeraty,napr.
https://auto.bazos.sk/inzerat/194617546/thule-s...
Druha moznost,pozicat.Okrem boxu na strechu,potrebujes aj lyziny na uchytenie,len tie stoja okolo 100€,podla znacky auta.
Nekupuj,neznackovy stresny box,radsej pouzity Thule,nez novy bez znacky.
Chladnicku do auta pouzivam roky a v zasade stacia namrazene naplne na dno a potraviny vydrzia chladene.Do zasuvky,ju zapinam, len zriedkavo.
@anonym_autor pozri inzeraty,napr.
https://auto.bazos.sk/inzerat/194617546/thule-s...
Druha moznost,pozicat.Okrem boxu na strechu,potrebujes aj lyziny na uchytenie,len tie stoja okolo 100€,podla znacky auta.
Nekupuj,neznackovy stresny box,radsej pouzity Thule,nez novy bez znacky.
Chladnicku do auta pouzivam roky a v zasade stacia namrazene naplne na dno a potraviny vydrzia chladene.Do zasuvky,ju zapinam, len zriedkavo.
@tundra tie námrazené náplne sú fajn, ak po celom dni máš potom kde dať potraviny a lebo znova dať namraziť. Ale ak len cestuješ, tak na nabíjanie je super. My tiež ak len ideme niekam, že potrebujem len na cestu mať chladené, tak len zamrazím náplne ( napr do chorvátska). ale ak ideme na viacdnový výlet so spaním v aute alebo v stane v prírode, tak tá nabíjacia je super.
@tundra tie námrazené náplne sú fajn, ak po celom dni máš potom kde dať potraviny a lebo znova dať namraziť. Ale ak len cestuješ, tak na nabíjanie je super. My tiež ak len ideme niekam, že potrebujem len na cestu mať chladené, tak len zamrazím náplne ( napr do chorvátska). ale ak ideme na viacdnový výlet so spaním v aute alebo v stane v prírode, tak tá nabíjacia je super.
@btus ked som na rybach,mam dve sady naplni a jednu davam v hoteli do mrazaka.Pri stanovacke, to mozne nie je,to je pravda,ale kapacita autobaterky, je tiez obmedzena,takze treba davat pozor,aby si este dokazala nastartovat.
@anonym_autor aha, citam, ze autochladnicku, ktoru mate roky... tak nic, my sme kupili len teraz, lebo sme boli na takom mensom road tripe a nechcela som riskovat prevoz potravin na 10h ceste len s chladiacou taskou a tymi mrazenymi vlozkami. Kupili sme ale pre nas dost velku, 35l objem, to uz je taka truhlicka :D kompresorovu, bola dost draha, ale tak su aj lacnejsie, zvlast tie mensie. Nechcela som akumulatorovu, preto sme zvolili kompresorovu, ktora aj mrazi (od -20 do 20 st C), s ochranou proti vybitu baterie, adapterom aj do klasickej zastrcky a som max. spokojna. Mali sme aj prestavky (aj 2-3 hod.) a aj sme ju pocas nich otvarali a aj tak udrzala chlad vyborne. Zn. Alpicool (tusim vyrobca je Comfort? Compass? nie som si ista)
@btus ked som na rybach,mam dve sady naplni a jednu davam v hoteli do mrazaka.Pri stanovacke, to mozne nie je,to je pravda,ale kapacita autobaterky, je tiez obmedzena,takze treba davat pozor,aby si este dokazala nastartovat.
@tundra áno, to je pravda. Ale je to stále lepšie ako nič. Hlavne potom na ceste.

Do 300€ nenájdeš. Jedine po bazároch skúšaj. Kam ideš? Nikdy som autochladničku nevyužila. Podľa mňa zbytočnosť.