Budú otvorené Dr Max a Action 1. mája 2026?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, keby tu bol náhodou nejaký zamestnanec. Budú otvorené lekárne Dr Max zajtra v nákupných centrách? Prípadne obchody Action mimo nákupných centier v nákupných pasážach? Tú informáciu neviem na webe obchodov nájsť.
Ďakujem všetkým 🙂
@anonym_df1d09 Si pobavila, teda naozaj. Si pozri platové tabuľky tých nenažraných štátnych zamestnancov
@sasa1310 ved ich tam nikto nenuti robit, môžu ist pracovat do obchodu, ale nepôjdu, lebo tam sa skutocne pracuje a este k tomu nepreberaju uplatky...
@anonym_df1d09 čiže chceš povedať, že predavačky robia 12h denne, t.j. 20 pracovných dní v mesiaci? 😀 Asi nepoznáš nič také ako Zákonník práce
@sasa1310 he, ze zakonnik prace, poznam zeny ktore tam robia a nadcasy preplatene nemaju a ked sa niektora z nich ozve, vypoved, ked nahodou pride kontrola, uz maju veduca a jej zastupca nachystane tasky, nepoznam pripad na Slovensku kedy by inspekcia skutocne zistila nadcasy nad limit a ich nepreplacanie, tento stat je na smiech ako Fico v pekárni s 50 kukláčmi okolo...
@anonym_df1d09 prosím a to v ktorom obchode sa nedodržuje pracovný fond?
@yellowunicorn vo vsetkych, nebudem ich tu menovat, vo vsetkych, tie zeny maju môj obdiv, ked ale vidim leniveho uradnika vysoko dôležitého, napína ma...
@yellowunicorn vo vsetkych, nebudem ich tu menovat, vo vsetkych, tie zeny maju môj obdiv, ked ale vidim leniveho uradnika vysoko dôležitého, napína ma...
@anonym_df1d09 hahaa, tak ty si inde.
Pre tvoje info robila som vo viacerých a všade sa fondy dodržiavali

@sasa1310 majú, v obchodoch su uz od 5:00 rano, uradnik zacina pracovat az od 8:00 ale to iba od doby co sa kava uvari, predavacky robia denne 12, uradnik 8, predavacky sa natahuju s tonami vyrobkov, uradnik denne preklopi par kilo papiera, predavacky si nemaju cas ani sadnut, uradnicek denne na stoličke za 200€ a cele toto kolkuje to ze ked je prilisne teplo, tak predavačky nadalej makaju ako fretky zatial co statny uradnicek je pre-pusteny domov lebo teplo..., nemozes porovnavat obchod a prebujnenu, plazivu a nenazratnu slovensku statnu spravu.
@anonym_df1d09 prosím a to v ktorom obchode sa nedodržuje pracovný fond?