icon

Detský kaderník v Bratislave: Kde nájsť prijateľné ceny?

47katka47
Dnes o 06:37

Dobrý deň,
hľadám pre štvorročného chlapca kaderníčku, ktorá ostriha jemné Kučeravé vlásky. ✂️
Potešilo by ma, keby to bolo aj za čo najnižšiu cenu, keďže to strihanie budeme opakovať…
(Aj som si pozerala tieto diskusie ale odporúčania boli za vyššie sumy ako maminky v danej diskusii hľadali.)

Ďakujem vám veľmi pekne za tipy a prajem krásny slnečný deň🌞

nikelca
Dnes o 07:42

@47katka47 len pre info aké sú to ceny? u nás na dedine je to 8€ a v meste (nitra) 10€ a to mi kadernicka povedala, že by mal syn chodit každý mesiac lebo mu vlasy rýchlo rastú

anonym_322267
Dnes o 07:55

Bože veď mu navlhči vlasy a ostrihaj, keď má kucierky sa to tam stratí. Boky kratšie a hotovo. Alebo si kúp strojček a máš tam nadstavce je striham tak a nie je to teda žiadna veda.

47katka47
autor
Dnes o 08:20
@nikelca

@47katka47 len pre info aké sú to ceny? u nás na dedine je to 8€ a v meste (nitra) 10€ a to mi kadernicka povedala, že by mal syn chodit každý mesiac lebo mu vlasy rýchlo rastú

@nikelca pani v inej diskusii hľadala pod 15 € ale prešiel nejaký ten rok tak dúfam že okolo 15 € by som našla

47katka47
autor
Dnes o 08:20
@anonym_322267

Bože veď mu navlhči vlasy a ostrihaj, keď má kucierky sa to tam stratí. Boky kratšie a hotovo. Alebo si kúp strojček a máš tam nadstavce je striham tak a nie je to teda žiadna veda.

@anonym_322267 to som chcela ale manžel mi to zakázal že keď sa to náhodou nepodarí tak sa mu budú smiať

47katka47
autor
Dnes o 08:21

A je zase pravda, že mne sa to hniezdo na hlave čo je teraz trend vôbec nepáči a myslím že sa topubertakom štvorročným deťom, skôr by sa mi páčilo také postupne prestrihanie nožničkami ale na to si netrúfam.

anonym_322267
Dnes o 08:40
@47katka47

@anonym_322267 to som chcela ale manžel mi to zakázal že keď sa to náhodou nepodarí tak sa mu budú smiať

@47katka47 Tak nech manžel zarobí dosť na to aby si nemusela riešiť lacného kaderníka, ktorý ho môže rovnako dobabrat ako ty, keď je taký pokakaný zo strihania. Bože to je zmýšľanie sú to vlasy pre boha, ved dáš dlhší nadstavec a kucierky to aj tak všetko pohltia a nič nebude vidno keď aj niečo skratiš viac. A vždy sa dá zobrať kratší nadstavec keď to nebude ok a prejdeš celú hlavu 3cm aspoň mu nebude teplo. Tie vyslovene detské kadernictva sú drahé niektoré deti to aj tak nevydržia obsediet.

margarita
Dnes o 13:41

Ja mam dobru skusenost s kadernickami tu :
https://studio-relax.sk/kontakt/

Detsky strih rovnych 15.
Kadernicka Natalia, vrelo odporucam.

anonym_016b7a
Dnes o 14:33

a kto sa mu akoze bude smiat?