icon

Je bezpečné kúpiť oblečenie bez kontaktných údajov?

Dnes o 11:53

Ahojte, čo by ste robili vy na mojom mieste? Dohodla som sa s jednou mamičkou, že vezmem od nej šaty pre malého. Idem s cca 35 km, dohodli sme sa kde, dala som jej na seba číslo, pýtala som si jej číslo, nechce ho dať za nič, napísala mi kde bude.
Bojím sa tam ísť, len tak, či tam teda reálne aj bude.

anonym_38a6e1
Dnes o 11:54

Nie nesla by som, saty kupis aj inde. Bud niekto so mnou jedna seriozne, alebo je pripeceny a na taketo veci ja nemam cas.

anonym_bd532e
Dnes o 12:07

@anonym_autor predávajúca je asi paranoidná, avšak rovnako si to môže myslieť aj ona o kupujúcej, ktorá v tom vidí niečo divné a nechce ísť na vopred dohodnuté miesto.
Ja osobne by som rešpektovala, ak by predávajúca nechcela, aby som prišla na jej adresu bydliska a mali by sme sa stretnúť napr. na parkovisku pred nejakým obchodom, no v tom prípade, ak by som mala "strach"/obavy, zobrala by som niekoho so sebou, aby som tam nešla sama.

anonym_99d0d4
Dnes o 12:11

Keď ich kupuješ mala by si mať kontakt, ak ich daruje možno chce mať pokoj aby jej niekto nevyvolával tam sa to dá pochopiť.
Dobre si prezri šaty lebo už potom nebudeš mať možnosť reklamovať ak si ťa zablokuje na sieti.

V najhoršom sa zbytočne prejdeš, ona si ťa tajne prezrie a zatají sa.

slavomira236
Dnes o 13:22

Myslim ze tam ani nepride...

anonym_3d44e2
Dnes o 13:49

Ja predávam dosť a tiež nerada dávam číslo, minulý týždeň si pán prišiel po vec osobne (ale mal to "len" 11km ku mne) a tiež nepýtal číslo 😅 že mi napíše keď bude pri mojom paneláku. Keďže to bolo cez marketplac tak sme komunikovali cez messenger