icon

Je možné vrátiť produkty Zara Home vo všetkých predajniach?

zuzanna822
19. máj 2026

Ahojte, dosiel mi rozbity tovar Zara home. Chcem ho vratit. Na webe je napisana zvlastna veta;

Produkty zo sekcie HOME je možné vrátit aj v predajniach
ZARA HOME.

Myslite, ze to mozem vratit aj v predajni Zara, kde nie je zara home? Zara home predajnu mam velmi daleko a pride mi to nejasne.

Dakujem

zuzanna822
autor
19. máj 2026

@zuzanna822 plus doplna z obchodnych podmienok:
Produkty Zara Home:
Akýkolvek produkt môžete vrátit v akejkolvek predajni ZARA alebo Zara Home na Slovensku, ktorá má
rovnakú sekciu, do ktorej patrí produkt, ktorý si želáte vrátit. V takom prípade by ste mali íst do tejto
predajne a ukázat produkt(-y) spolu s elektronickým nakupným dokladom, ktorý bol prilożený k
Potvrdeniu o odoslaní objednávky a je tiež uložený vo vašom účte na našej webovej stránke a v mobilnej
aplikácii. Elektronický nákupný doklad môżete predložit bud' jeho zobrazením v digitálnej forme na
mobilnom telefóne alebo tak, že ho so sebou do predajne prinesiete vytlačený v papierovej forme.l

anonym_802329
Autor odpoveď zmazal
karo77
19. máj 2026

VRÁTENIE TOVARU V PREDAJNI ZARA
Svoje produkty môžete vrátiť zdarma v ktorejkoľvek predajni Zara.
Produkty zo sekcie HOME je možné vrátiť aj v predajniach ZARA HOME.

toto je uvedene na stranke, z toho mi vyplyva ze.to mozes vratit aj tam kde nie je zara home.

anonym_35a89e
19. máj 2026

@zuzanna822 Ja len mimo Zara, ale vždy ak mi doručili niečo rozbité (z rôznych e-shopov), nafotila som v deň prevzatia krabicu, štítok a rozbity výrobok a riešila to obratom cez zákaznícku podporu. Tám mi v 95 %-tách napísali, že produkt môžem vyhodiť, nemám ho vracať (bol nepoužiteľný) a vrátili mi zaň peniaze na účet.
(No možno si to tak riešila a kázali Tí aj rozbitý vrátiť, to neviem.)
Držím palce, nech vsetko dopadne k spokojnosti.