icon

Je online nakupovanie Dm drogerii lacnejšie?

Včera o 08:28

Ahojte tie ktoré nakupujete v DM
je podľa Vás online nakupovanie lacnejšie alebo sú ceny rovnaké ako na predajni
raz sa mi stalo že som kupila kapsule a online boli lacnejšie ale iné produkty nie
tak ako to vlastne je

anonym_7cb4c0
Včera o 08:29

@anonym_autor ceny su vzdy rovnake

simsalabim
Včera o 08:41

V DM su ceny rovnake, na rozdiel o mnohych inych obchodov.

anonym_fec664
Včera o 08:44

Ceny su vzdy rovnake ale na predajniach pred koncom spotreby vies zohnat lacnejsie produkty ale to vzdy je o nahode v ktorej a co najdes.

vkatush
Včera o 09:50

Ale niektoré veci napr nezoženieš v kamennej.
Napr plienky keď kupujem mesačné balenie, vyjdú ma lacnejšie ako rovnaký počet plienok (napr dve balenia) v kamennej. Ale mesačné balenie neviem kúpiť v kamennej, len online.

Ale to mi nevadí. Ja zväčša kupujem začiatkom mesiaca, keď prídu kupóny a objednávam domov. A zvyšok mesiaca vybehnem do kamennej, ak mi náhodou niečo chýba alebo som zabudla objednať.

muchotrafka298
Včera o 10:46

Niektore veci maju iba online, ale ceny su rovnake ci na eshope alebo v klasickych kamennych predajniach.

miok
Včera o 16:40

@anonym_autor Ceny a internete su zhruba podobné tým na predajni. A online nakupovanie je podla mna výhodné v tom že si v kľude nakúpim( aj veľa ), a kuriér mi nákup donesie až ku domu( bývam na dedine ).

anonym_f700b9
Včera o 20:17

Mne sa zatiaľ nestalo že na internete bolo lacnejšie ako v predajni .To sa mi práveže páči že tie ceny sedia

anonym_c52d56
Dnes o 07:26

Rovnaké ale napr online vieš kúpiť aj veci, ktoré na kamennej nie sú ako napríklad výhodné balenie vlhčených utierok