icon

Je online nakupovanie Dm drogerii lacnejšie?

14. máj 2026

Ahojte tie ktoré nakupujete v DM
je podľa Vás online nakupovanie lacnejšie alebo sú ceny rovnaké ako na predajni
raz sa mi stalo že som kupila kapsule a online boli lacnejšie ale iné produkty nie
tak ako to vlastne je

anonym_7cb4c0
14. máj 2026

@anonym_autor ceny su vzdy rovnake

simsalabim
14. máj 2026

V DM su ceny rovnake, na rozdiel o mnohych inych obchodov.

anonym_fec664
14. máj 2026

Ceny su vzdy rovnake ale na predajniach pred koncom spotreby vies zohnat lacnejsie produkty ale to vzdy je o nahode v ktorej a co najdes.

vkatush
14. máj 2026

Ale niektoré veci napr nezoženieš v kamennej.
Napr plienky keď kupujem mesačné balenie, vyjdú ma lacnejšie ako rovnaký počet plienok (napr dve balenia) v kamennej. Ale mesačné balenie neviem kúpiť v kamennej, len online.

Ale to mi nevadí. Ja zväčša kupujem začiatkom mesiaca, keď prídu kupóny a objednávam domov. A zvyšok mesiaca vybehnem do kamennej, ak mi náhodou niečo chýba alebo som zabudla objednať.

muchotrafka298
14. máj 2026

Niektore veci maju iba online, ale ceny su rovnake ci na eshope alebo v klasickych kamennych predajniach.

miok
14. máj 2026

@anonym_autor Ceny a internete su zhruba podobné tým na predajni. A online nakupovanie je podla mna výhodné v tom že si v kľude nakúpim( aj veľa ), a kuriér mi nákup donesie až ku domu( bývam na dedine ).

anonym_f700b9
14. máj 2026

Mne sa zatiaľ nestalo že na internete bolo lacnejšie ako v predajni .To sa mi práveže páči že tie ceny sedia

anonym_c52d56
15. máj 2026

Rovnaké ale napr online vieš kúpiť aj veci, ktoré na kamennej nie sú ako napríklad výhodné balenie vlhčených utierok