Kde kúpiť drsné osušky?
Ahojte, taká netypická otázka. Kde kúpim osušky, čo škriabu? Teda nie vyslovene škriabu, ale proste nie jemné a hebké, ale drsnejšie. Ďakujem.
@anonym_autor 😂 všetky su makke na začiatku. Praním sa zdrsňujú. Alebo pridaj do prania škrob a budú "pevnejšie"
@anonym_autor Tiež také milujem,,ale od začiatku mi neškriabali žiadne, až praním viacnásobným. Kupujem bavlnené a hlavne nedávam do sušičky,
tekutý škrob z drogérky
@anonym_e6ff69 a ja to mam zas opacne 😀 najprv ma zvyknu skriabat a potom postupne ako ich periem, tak uz nemam ten pocit, akoby boli maksie proste.
Muž má túto a škrabká slušne :D https://www.ikea.com/sk/sk/p/gulvial-osuska-bie...
Ale teraz sme kúpili také ťažké, tvrdé a drsné osušky aj s uterákmi v kamennom obchode - presne tieto: https://www.sconto.sk/produkt/uterak-emma-biela...
Tak to som ešte nepočula, aby také niekto hľadal, väčšinou ich ľudia chcú mäkké a príjemné na telo...
Z Ikei alebo aj v tescu majú také.
Tak to som ešte nepočula, aby také niekto hľadal, väčšinou ich ľudia chcú mäkké a príjemné na telo...
@pielka ja tiež preferujem pevnejšie, "drsnejšie"... mám pocit, že čím jemnejšia a nadýchanejšia, tým horšie saje 😀 aspoň tie mäkké, s ktorými som sa ja stretla boli takéto
Vďaka za tipy, pozriem tú ikeu. Nad škrobom som už uvažovala, ale to sa mi nechce 🙂
@anonym_autor poslem moje staré? 😁😁😁
@euka210 čakala som presne túto odpoveď, nie, ale vďaka 😁
My mame tvrsu vodu, takze ked vyperiem a necham ususit vonku na susiaku, alebo aj dnu, ale volne, tak skriabu ako smirgel vsetky. Ked dam do susicky, su jemne.
To čo ťa napadlo, potrebuješ oškrabať celé telo?😂
@barborkabar nemám rada jemné, viac mi vyhovuje ten peelingový pocit 🙂
Vďaka za tipy, pozriem tú ikeu. Nad škrobom som už uvažovala, ale to sa mi nechce 🙂
@anonym_autor skriabu casom,ked su od kamena.nepouzivam avivaz a tak riadne skriabu. Skrob znizuje savost.
@anonym_autor tekuty skrob das miesto avivaze a mas naskrobene. Uz sa neskrobi ako za nasich starych mam, ze museli skrob najprv uvarit, potom v nom pradlo vymacat
@anonym_autor stačí oprať na 60-90°c len s pracím práškom (žiadna aviváž) a budú také aké chceš, drsnejšie.
@anonym_autor stačí oprať na 60-90°c len s pracím práškom (žiadna aviváž) a budú také aké chceš, drsnejšie.
@anonym_8a287b tak periem bežne
@anonym_autor tekuty skrob das miesto avivaze a mas naskrobene. Uz sa neskrobi ako za nasich starych mam, ze museli skrob najprv uvarit, potom v nom pradlo vymacat
@viestta len periem všetkým dokopy a ostatní by asi neboli až takí nadšení ako ja 🙂
Skús pozrieť Praktik firmu, majú aj eshop. My máme aj odtiaľ osušky a tie sú také pevnejšie a teda aj drsnejšie ako napr.z Jysku.

kedysi prádlo škrobili. Kúp škrob , možno to ešte mávajú. Z toho je prádlo drsné.