Kde nájdem pesto v Tescu?
Ahojte pri čom prosim vas najdem pesto v Tescu? Tam ako je kečup atd..?
Skus pozriet tam, alebo pri takych azijskych potravinach
Pri ázijských potravinách avšak v dmke majú lepšie.
@anonym_autor Na to ti najlepšie odpovedia zamestnanci.
@d_ivana dakujem tato odpoved mi pomohla
Pri ázijských potravinách avšak v dmke majú lepšie.
@anonym_ac3a0b tiež som pozerala tie dmkove. Ešte som neskusala recepty s pestom tak radšej tie z DM skusiť ano?
@anonym_autor rado sa stalo.
@maca1984 a prosim vas spravím cestoviny prípadne maso, vylejem pesto na cestoviny a hotovo? môžem to spraviť dokopy? je to jedle aj na druhý den ? :D
@maca1984 a prosim vas spravím cestoviny prípadne maso, vylejem pesto na cestoviny a hotovo? môžem to spraviť dokopy? je to jedle aj na druhý den ? :D
@anonym_autor ja keď robím s pestom tak len cestoviny, max s lososom. S mäsom nie,mne to nepasuje, ale to je o chuti človeka.
Urobím si cestoviny, premiešam s pestom, na to opečený losos ( filet, na kocky nakrajaný). Alebo len cestoviny s pestom, kúsky paradajok- čerstvé alebo sušené, olivy, na to strúhaný tvrdý syr, lístky bazalky.
Pre mňa by to bolo nejediteľné na druhý deň . Ja radšej čerstvé.
@anonym_autor ja keď robím s pestom tak len cestoviny, max s lososom. S mäsom nie,mne to nepasuje, ale to je o chuti človeka.
Urobím si cestoviny, premiešam s pestom, na to opečený losos ( filet, na kocky nakrajaný). Alebo len cestoviny s pestom, kúsky paradajok- čerstvé alebo sušené, olivy, na to strúhaný tvrdý syr, lístky bazalky.
Pre mňa by to bolo nejediteľné na druhý deň . Ja radšej čerstvé.
@maca1984 dakujem, aby som nespravila blbosť hned na začiatku tak radšej čerstvé spravím
@anonym_autor pesto majú väčšinou tam, kde predávajú cestoviny a niekde poblízku. Skôr tam, kde majú tie hotové omáčky na špagety atď. U nás kečup a horčica je úplne v inom regáli.

@anonym_autor Na to ti najlepšie odpovedia zamestnanci.