Kde nájsť úzky príborník so štyrmi priehradkami?
Ahojte, potrebujem poradiť.
Mám v kuchyni šuflíky 20 cm široké - staršia kuchyňa, budeme ju meniť časom, len potrebujem vyriešiť uloženie príboru.
Neviem nikde nájsť taký, ktorý by sa zmestil do šuflíka a boli by tam aspoň 3 priehradky + jedna na malé lyžičky. Nevideli ste niekde? Ideálne kamenná predajňa.
To presne neviem ale ked budes mat uz teda novy tak si zvykni vzdy davat noze , ostre aj priborove, ruckou dopredu lebo pro kazdom zavreti ti vyletia dopredu ako pri autohavarii a ked su ostrym napred tak ti ten rozdelovac pomalicky znicia
@martinmmartin Nože mám na magnetickom držiaku na stene, práve kvôli malému šuflíku :-/
@anonym_4d1e57 Máš skúsenosť s touto stránkou? Objednávala si už odtiaľ?
@anonym_4d1e57 Máš skúsenosť s touto stránkou? Objednávala si už odtiaľ?
@rado_sa_stalo práveže nie ... skús kuknúť recenzie na tú stránku....alebo si zadaj do Google pribornik 20 cm a vyhodí ďalšie ponuky
ja mam z tedy ci kik male uzke plastove krabicky a vlozene vedla seba nie 1 ks priborniku s prepazkami

To presne neviem ale ked budes mat uz teda novy tak si zvykni vzdy davat noze , ostre aj priborove, ruckou dopredu lebo pro kazdom zavreti ti vyletia dopredu ako pri autohavarii a ked su ostrym napred tak ti ten rozdelovac pomalicky znicia