Kde predať nevhodný hotelový voucher?
Ahojte, dostali sme od rodiny voucher do hotela pre rodiny s deťmi ktorý je pre nás úplne nevhodný a nevyužiteľný. Neviete poradiť kde by sa dal predať? Tu som skupinu nenašla, nie je niečo také na FB?
@viktoriaandrascik hladaj na FB, tak ako si hladala tu skupinu
@anonym_736af3 nespravna odpoved,mala si sa opytat kde aký a prip.odkupit😀
@anonym_736af3 našla som iba Poľskú, tak preto sa pýtam či niekto o niečom konkrétnom neviem
@anonym_736af3 nespravna odpoved,mala si sa opytat kde aký a prip.odkupit😀
@anonym_973bd6 😠 slušne sa pýtam kam to mám zavesiť
@anonym_973bd6 😠 slušne sa pýtam kam to mám zavesiť
@viktoriaandrascik Kdekolvek, kde to neuvidi darca.
Bazos
Najrýchlejšie sa ho zbavíš na Bazoši (vstupenky - darčekové poukážky alebo ostatné). Veď napíš kde a s akými veľkými deťmi a možno aj tu niekto zareaguje.
Bazoš
@anonym_54d494 super nápad, vďaka👍
@viktoriaandrascik aj tu v bazári máš kategoriu poukazy
@viktoriaandrascik ako ti mohla rodina ktorá ťa pozná, darovať taky darček ktorý nevieš využiť? Len sa pýtam.
No tak ja by som si napriklad taky poukaz od cudzieho nekupila, lebo nemas ako zistit ci uz nebol pouzity, pochybujem ze to niekto pricetny kupi. Ponukni skor kamaratom, v praci alebo tak.
Tiež si skôr myslím, že posunúť niekomu osobne
Raz som sem dal kupón na zľavu na ubytovanie druhý krát voucher na zážitok, do skupín zľavové kupóny a výpredaje a druhý krát do skupiny výmena.
Niekto mal bezplatný žazitok na Podpolaní ktorý by inak prepadol, hoci som mala škodu cez 100€
@viktoriaandrascik ako ti mohla rodina ktorá ťa pozná, darovať taky darček ktorý nevieš využiť? Len sa pýtam.
@anonym_c08187 vieš čo to by aj mňa zaujímalo čo ich to napadlo, je to poukaz do hotela plného detských atrakcií v českom lyžiarskom stredisku 🙂 deti nemáme a ani jeden z nás nelyžuje, navyše je to 5 hodín cesty, čo kvôli jednej noci nemienim absolvovať
Bazoš
@anonym_92493b
@anonym_644a80
Ďakujem je to na bazosi
@anonym_c08187 vieš čo to by aj mňa zaujímalo čo ich to napadlo, je to poukaz do hotela plného detských atrakcií v českom lyžiarskom stredisku 🙂 deti nemáme a ani jeden z nás nelyžuje, navyše je to 5 hodín cesty, čo kvôli jednej noci nemienim absolvovať
@viktoriaandrascik ach jaj. Možno dostali v práci alebo od niekoho, a nevedeli čo s tým, tak vám to darovali. Ináč si to neviem vysvetliť. Však keď poznám tých ľudí, tak nedám im niečo čo viem, že nevyužiju 🤦🏻♀️
@viktoriaandrascik ach jaj. Možno dostali v práci alebo od niekoho, a nevedeli čo s tým, tak vám to darovali. Ináč si to neviem vysvetliť. Však keď poznám tých ľudí, tak nedám im niečo čo viem, že nevyužiju 🤦🏻♀️
@anonym_c08187 áno pravdepodobne to dostali, vieš čo je na tom najhoršie? Že to bol svadobný dar od svokry a švagrinej, trochu zamrzelo ☹
@anonym_92493b
@anonym_644a80
Ďakujem je to na bazosi
@viktoriaandrascik prelúskala som práve všetky vstupenky a nikde som žiadnu ponuku do hotela v ČR nenašla, tak kam si to dala? 🙂
@anonym_c08187 áno pravdepodobne to dostali, vieš čo je na tom najhoršie? Že to bol svadobný dar od svokry a švagrinej, trochu zamrzelo ☹
@viktoriaandrascik no ešte lepšie 🤦🏻♀️
@viktoriaandrascik prelúskala som práve všetky vstupenky a nikde som žiadnu ponuku do hotela v ČR nenašla, tak kam si to dala? 🙂
@anonym_837363 už si našiel majiteľa 🙂
@anonym_837363 už si našiel majiteľa 🙂
@viktoriaandrascik tak super 🙂