Kde predať oblečenie značky Mango, Zara, H&M osobne?
Mám zopár kúskov malo noseneho oblečenia, značky napr mango, zara, h@m…chcem ho predať, ale nemám čas ani chuť riešiť poštovné..čiže radšej osobným odberom…je väčšia šanca predať to napr v BA alebo veslom meste na východe? Takisto mám aj zopár kníh a iných maličkostí
Najviac sa Ti to oplatí ako uz je spomenuté na Vinted. Alebo Marketplace na FB
to zakázané slovo na V sa tu už odkedy môže písať 🤐😀😀😀
@anonym_d3af30 podla mna tato tema tu aj kvoli tomu dlho nevydrzi 🙂
@anonym_d3af30 uz dlhsie, nemusime sifrovat 😃
@anonym_d3af30 uz dlhsie, nemusime sifrovat 😃
@jablkovastrudla a to sa niekde akože oficiálne dovolilo 🏁😁😎
v BA byvaju swapy kde si vies prenajat miesto a predavat
@jablkovastrudla a to sa niekde akože oficiálne dovolilo 🏁😁😎
@anonym_d3af30 tak nikto tu oficialne nenapisal ze vinted uz nie je zakazane slovo, admin proste prestal vymazavat diskusie kde bol vinted spomenuty. Uz je to dobrych par mesiacov 😁
@anonym_d3af30 tak nikto tu oficialne nenapisal ze vinted uz nie je zakazane slovo, admin proste prestal vymazavat diskusie kde bol vinted spomenuty. Uz je to dobrych par mesiacov 😁
@jablkovastrudla toto prvy raz citam a cumim, uplne mi to uniklo :D vdaka za info, som zvedava teda, ci tu aj tato diskusia vydrzi teda :D
Super sa predáva na Vinted. Majú super filtre, Zara je žiadaná aj iné značky. Pekne sa dajú filtre použiť ak zadáte že veci majú vysačku- sú úplne nové. Ja tu nakupujem takto, aj predávam. Zara bundu som ešte s vysačkou kupila za polovičnú cenu ako on line či obchode. Je to úžasne výhodné, mnohí toto tak využívajú
Super sa predáva na Vinted. Majú super filtre, Zara je žiadaná aj iné značky. Pekne sa dajú filtre použiť ak zadáte že veci majú vysačku- sú úplne nové. Ja tu nakupujem takto, aj predávam. Zara bundu som ešte s vysačkou kupila za polovičnú cenu ako on line či obchode. Je to úžasne výhodné, mnohí toto tak využívajú
Visiet —- visačka 🙂
@dussi

Vinted