icon

Kde predať oblečenie značky Mango, Zara, H&M osobne?

Včera o 17:54

Mám zopár kúskov malo noseneho oblečenia, značky napr mango, zara, h@m…chcem ho predať, ale nemám čas ani chuť riešiť poštovné..čiže radšej osobným odberom…je väčšia šanca predať to napr v BA alebo veslom meste na východe? Takisto mám aj zopár kníh a iných maličkostí

jankadr
Včera o 18:14

Vinted

catherinah
Včera o 18:19

Najviac sa Ti to oplatí ako uz je spomenuté na Vinted. Alebo Marketplace na FB

victoriab
Včera o 18:22

@anonym_autor miestne bazarove skupiny pre dane mesto odkial si

januska131
Včera o 18:28
@jankadr

Vinted

@jankadr súhlasím tam to bude najrychlejsie

anonym_d3af30
Včera o 18:38

to zakázané slovo na V sa tu už odkedy môže písať 🤐😀😀😀

heidi4
Včera o 18:41
@anonym_d3af30

@anonym_d3af30 podla mna tato tema tu aj kvoli tomu dlho nevydrzi 🙂

jablkovastrudla
Včera o 19:15
@anonym_d3af30

@anonym_d3af30 uz dlhsie, nemusime sifrovat 😃

anonym_d3af30
Včera o 19:16
@jablkovastrudla

@anonym_d3af30 uz dlhsie, nemusime sifrovat 😃

@jablkovastrudla a to sa niekde akože oficiálne dovolilo 🏁😁😎

anonym_8ec7c2
Včera o 19:24

v BA byvaju swapy kde si vies prenajat miesto a predavat

jablkovastrudla
Včera o 19:48
@anonym_d3af30

@jablkovastrudla a to sa niekde akože oficiálne dovolilo 🏁😁😎

@anonym_d3af30 tak nikto tu oficialne nenapisal ze vinted uz nie je zakazane slovo, admin proste prestal vymazavat diskusie kde bol vinted spomenuty. Uz je to dobrych par mesiacov 😁

heidi4
Včera o 20:17
@jablkovastrudla

@anonym_d3af30 tak nikto tu oficialne nenapisal ze vinted uz nie je zakazane slovo, admin proste prestal vymazavat diskusie kde bol vinted spomenuty. Uz je to dobrych par mesiacov 😁

@jablkovastrudla toto prvy raz citam a cumim, uplne mi to uniklo :D vdaka za info, som zvedava teda, ci tu aj tato diskusia vydrzi teda :D

dussi
Včera o 21:16

Super sa predáva na Vinted. Majú super filtre, Zara je žiadaná aj iné značky. Pekne sa dajú filtre použiť ak zadáte že veci majú vysačku- sú úplne nové. Ja tu nakupujem takto, aj predávam. Zara bundu som ešte s vysačkou kupila za polovičnú cenu ako on line či obchode. Je to úžasne výhodné, mnohí toto tak využívajú

anonym_988fea
Dnes o 04:13
@dussi

Super sa predáva na Vinted. Majú super filtre, Zara je žiadaná aj iné značky. Pekne sa dajú filtre použiť ak zadáte že veci majú vysačku- sú úplne nové. Ja tu nakupujem takto, aj predávam. Zara bundu som ešte s vysačkou kupila za polovičnú cenu ako on line či obchode. Je to úžasne výhodné, mnohí toto tak využívajú

Visiet —- visačka 🙂
@dussi