Ktoré značky topánok nepremokajú pri daždi?
Ahojte,
aké značky botasiek alebo aj iných topánok kupujete, a nepremokajú hneď, keď prší (alebo aspoň nie tak rýchlo)?
pravá koža,mala som topánky,aj čižmičky, a nepremokali,značku ti nedám,kupovala som u nás v malom obchode,boli to slovenské výrobky,obchod už neexistuje.Výrobcu nepoznám.
Botasky mám Prestige,kožené,české.Nezničiteľné,len podošvu som zničila,nosila som ich nonstop,aj v robote
pravá koža,mala som topánky,aj čižmičky, a nepremokali,značku ti nedám,kupovala som u nás v malom obchode,boli to slovenské výrobky,obchod už neexistuje.Výrobcu nepoznám.
Botasky mám Prestige,kožené,české.Nezničiteľné,len podošvu som zničila,nosila som ich nonstop,aj v robote
Ja mam do dazda tieto, vydrzali aj celodenny dazd v Irsku https://www.deichmann.com/sk-sk/p/skechers-clam...
Ale nie su to mestske topanky, no ani vyslovene turisticke.
@rozculena pravu kozu si z detstva pamatam, ze premokli vzdy, vtedy boli vacsinou iba kozene cizmy a v snehu...nic moc. ... bez goretexu koza podla mna premokne.
Cize ak do mesta, hladala by som kozene s membranou.
Ja mam do dazda tieto, vydrzali aj celodenny dazd v Irsku https://www.deichmann.com/sk-sk/p/skechers-clam...
@rozculena pravu kozu si z detstva pamatam, ze premokli vzdy, vtedy boli vacsinou iba kozene cizmy a v snehu...nic moc. ... bez goretexu koza podla mna premokne.
@simsalabim ja boty nezháňam.....
@simsalabim to skôr tie lepené spoje boli nanič. Koža keď ju dobre nakremujes tak je super aj dycha aj nepremokne
@simsalabim to skôr tie lepené spoje boli nanič. Koža keď ju dobre nakremujes tak je super aj dycha aj nepremokne
@oskvarka no nie, spominam si, ako boli na nich zvrchu mokre mapy a aj ponozky mokre aj zhora...
@simsalabim ja boty nezháňam.....
@rozculena ved ja som reagovala na odporucenie, ze kozene...
kožené
aj kozene premoknu, staci ze sitie/lepenie okolo podrazky a kadetade premoka. Fakt zalezi od topanok. Kolkokrat som vybehla v drahych cizmach kozenych a za 5 minut mokre nohy.
Podla stylu musis pozerat = cize ak checs sportove, zarucene membranove topanky nepremoknu (goratex a pod), kozene vychadzkove na chodenie po chodnicku suchom ti premoknu, niekedy nepomoze ani impregnacia. Zimne topanky do snehu nezvyknu premoknut, ale teda ja som na to haklivka, impregnujem.
@unicornlady najlepsie topanky do dazda, ake som kedy mala, su tieto - https://sk.ecco.com/produkt/ecco-bella-2/239313... Mam trochu starsi model. Tam je dolezite napojenie podrazky a oni toto maju premakane. Samozrejme, impregnacia musi byt, inak aj koža premokne casom.. Ale tieto topanky mi fakt nepremokli nikdy..
@unicornlady mne nikdy nepremokli topanky s upravou goratex, ci turisticke ci cizmy.
A este Salomony.
Musis pozerat spoje, ale ecco, el naturalista, timberland, josef seibel celokozene (nie z brusenej koze) a bez sitych svov. Samozrejme naimpregnovane. Myslim, ze kazda znacka bude mat jeden-dva take modely, ale treba vediet aj vyberat...
Mala som dlhé roky Legero s Gore-tex membránou. Nízke, vyšie, šnutovacie, zipsové, zateplené čižmy... Neviem, či také ešte robia a dajú sa u nás niekde vyskúšať.
Teraz už toľko nechodím, že by som potrebovala slušné, nepremokavé. Tak mám Hoka, Scarpa mojito a Nike (trailové asi sa to volá), všetky s Gore-tex. V pohode sú, okrem Nike, tam sa mi palec dotýka vrchu topánky a tade to premokne napokon. Tak predpokladám, že chyba je vo mne.
Ešte mám Vans MTE s primaloftom, tie tiež nepremokajú - to som od nich vôbec nečakala.
@unicornlady na bezne nosenie tieto mam,nepremoknu.ale samozrejme do zahrady,do lesa,turistiku mam ine.nepises na ake pouzitie...
@unicornlady na bezne nosenie tieto mam,nepremoknu.ale samozrejme do zahrady,do lesa,turistiku mam ine.nepises na ake pouzitie...
@anonym_807cf4 do mesta, na bežné nosenie
@unicornlady umývala som deckám addidas botasky a všetky oststné vo som v ten deň umývala premokli okrem nich. Addidas zostali suché.
Ešte som sa pozastavila nad tým že sú to obyčajné botasky s látkovou sieťkou kde tu a vnútri ostali suché.

Myslis do mesta alebo na tury?