icon

Ktoré značky topánok nepremokajú pri daždi?

unicornlady
25. aug 2026

Ahojte,
aké značky botasiek alebo aj iných topánok kupujete, a nepremokajú hneď, keď prší (alebo aspoň nie tak rýchlo)?

anonym_ce50a8
25. aug 2026

Myslis do mesta alebo na tury?

rozculena
25. aug 2026

pravá koža,mala som topánky,aj čižmičky, a nepremokali,značku ti nedám,kupovala som u nás v malom obchode,boli to slovenské výrobky,obchod už neexistuje.Výrobcu nepoznám.
Botasky mám Prestige,kožené,české.Nezničiteľné,len podošvu som zničila,nosila som ich nonstop,aj v robote

simsalabim
25. aug 2026
@rozculena

pravá koža,mala som topánky,aj čižmičky, a nepremokali,značku ti nedám,kupovala som u nás v malom obchode,boli to slovenské výrobky,obchod už neexistuje.Výrobcu nepoznám.
Botasky mám Prestige,kožené,české.Nezničiteľné,len podošvu som zničila,nosila som ich nonstop,aj v robote

Ja mam do dazda tieto, vydrzali aj celodenny dazd v Irsku https://www.deichmann.com/sk-sk/p/skechers-clam...
Ale nie su to mestske topanky, no ani vyslovene turisticke.

@rozculena pravu kozu si z detstva pamatam, ze premokli vzdy, vtedy boli vacsinou iba kozene cizmy a v snehu...nic moc. ... bez goretexu koza podla mna premokne.

Cize ak do mesta, hladala by som kozene s membranou.

anonym_3ceff7
25. aug 2026

@unicornlady ja mám značku Botas, nikdy ešte nesklamali v daždi 🥰

oskvarka
25. aug 2026

Kožené s pravej kože alebo potom gumáky

rozculena
25. aug 2026
@simsalabim

Ja mam do dazda tieto, vydrzali aj celodenny dazd v Irsku https://www.deichmann.com/sk-sk/p/skechers-clam...

@rozculena pravu kozu si z detstva pamatam, ze premokli vzdy, vtedy boli vacsinou iba kozene cizmy a v snehu...nic moc. ... bez goretexu koza podla mna premokne.

@simsalabim ja boty nezháňam.....

oskvarka
25. aug 2026
@simsalabim

@simsalabim to skôr tie lepené spoje boli nanič. Koža keď ju dobre nakremujes tak je super aj dycha aj nepremokne

simsalabim
25. aug 2026
@oskvarka

@simsalabim to skôr tie lepené spoje boli nanič. Koža keď ju dobre nakremujes tak je super aj dycha aj nepremokne

@oskvarka no nie, spominam si, ako boli na nich zvrchu mokre mapy a aj ponozky mokre aj zhora...

simsalabim
25. aug 2026
@rozculena

@simsalabim ja boty nezháňam.....

@rozculena ved ja som reagovala na odporucenie, ze kozene...

anonym_ad7c73
25. aug 2026

kožené

simca06022011
25. aug 2026

aj kozene premoknu, staci ze sitie/lepenie okolo podrazky a kadetade premoka. Fakt zalezi od topanok. Kolkokrat som vybehla v drahych cizmach kozenych a za 5 minut mokre nohy.
Podla stylu musis pozerat = cize ak checs sportove, zarucene membranove topanky nepremoknu (goratex a pod), kozene vychadzkove na chodenie po chodnicku suchom ti premoknu, niekedy nepomoze ani impregnacia. Zimne topanky do snehu nezvyknu premoknut, ale teda ja som na to haklivka, impregnujem.

akvi
25. aug 2026

@unicornlady najlepsie topanky do dazda, ake som kedy mala, su tieto - https://sk.ecco.com/produkt/ecco-bella-2/239313... Mam trochu starsi model. Tam je dolezite napojenie podrazky a oni toto maju premakane. Samozrejme, impregnacia musi byt, inak aj koža premokne casom.. Ale tieto topanky mi fakt nepremokli nikdy..

ankare
25. aug 2026

@unicornlady do dažďa mám gumaky

anonym_21bb17
25. aug 2026

@unicornlady mne nikdy nepremokli topanky s upravou goratex, ci turisticke ci cizmy.
A este Salomony.

vevesh
25. aug 2026

Musis pozerat spoje, ale ecco, el naturalista, timberland, josef seibel celokozene (nie z brusenej koze) a bez sitych svov. Samozrejme naimpregnovane. Myslim, ze kazda znacka bude mat jeden-dva take modely, ale treba vediet aj vyberat...

anonym_1b4d54
25. aug 2026

Mala som dlhé roky Legero s Gore-tex membránou. Nízke, vyšie, šnutovacie, zipsové, zateplené čižmy... Neviem, či také ešte robia a dajú sa u nás niekde vyskúšať.
Teraz už toľko nechodím, že by som potrebovala slušné, nepremokavé. Tak mám Hoka, Scarpa mojito a Nike (trailové asi sa to volá), všetky s Gore-tex. V pohode sú, okrem Nike, tam sa mi palec dotýka vrchu topánky a tade to premokne napokon. Tak predpokladám, že chyba je vo mne.
Ešte mám Vans MTE s primaloftom, tie tiež nepremokajú - to som od nich vôbec nečakala.

anonym_807cf4
26. aug 2026

@unicornlady na bezne nosenie tieto mam,nepremoknu.ale samozrejme do zahrady,do lesa,turistiku mam ine.nepises na ake pouzitie...

unicornlady
autor
26. aug 2026
@anonym_807cf4

@unicornlady na bezne nosenie tieto mam,nepremoknu.ale samozrejme do zahrady,do lesa,turistiku mam ine.nepises na ake pouzitie...

@anonym_807cf4 do mesta, na bežné nosenie

anonym_0e2797
27. aug 2026

@unicornlady umývala som deckám addidas botasky a všetky oststné vo som v ten deň umývala premokli okrem nich. Addidas zostali suché.
Ešte som sa pozastavila nad tým že sú to obyčajné botasky s látkovou sieťkou kde tu a vnútri ostali suché.