icon

Latkové boxy do šuplíkov: Kde kúpiť za dobrú cenu?

17. júl 2026

Dobry den, vedeli by ste mi poradit, kde okrem Ikey kupim za dobru cenu latkove boxy do komody. Potrebujem velkosti na dospelacke oblecnie. Dakujem

Latkové boxy do šuplíkov: Kde kúpiť za dobrú cenu?
doriiis
17. júl 2026

Tedi, action

anonym_9ef8fa
17. júl 2026

Kik, Pepco, Tedi

svetlonos
17. júl 2026

Ty chces nižšie ceny ako má ikea? Tak to veľa šťastia. Môžeš pozrieť na Amazone, no ceny nie sú úplne nízke. Potom jediné asi Tedy a action, eventuálne Primark.

autor
17. júl 2026
@svetlonos

Ty chces nižšie ceny ako má ikea? Tak to veľa šťastia. Môžeš pozrieť na Amazone, no ceny nie sú úplne nízke. Potom jediné asi Tedy a action, eventuálne Primark.

@svetlonos nie nizsiu cenu, ale ikea ma najlacnejsie postovne 5€, tak som chcela zajst niekam do kamennej predajne

anonym_bb04bd
17. júl 2026
@anonym_autor

@svetlonos nie nizsiu cenu, ale ikea ma najlacnejsie postovne 5€, tak som chcela zajst niekam do kamennej predajne

@anonym_autor Primark, Pepco, Tedi ja v tom mám aj spodné prádlo, rukavice, šály.

martinka17
17. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tie najväčšie štvorcové máva Jisk v akcii, ja som ich tam kúpila minule za 1,50 kus.

baskustek
17. júl 2026

Tiež som hľadala a nakoniec som usúdila, že na Ikea sú lacnejšie ako z Číny. Aj s poštovným to stále bola dobrá cena

elz1920
17. júl 2026

Ja som napr. mala aj z Tesca, tam majú / mali hladké aj drsné, z akcie v Kauflande aj z Tchibo a musím povedať, že tu by som fakt nešetrila. Ten hladší povrch je podľa mňa kvalitnejší.
Z Kauflandu bol taký drsnejší, mala som ho pri okne a zrazu len pozerám, niečo mi opadáva. A to box.
Tchibo je porovnateľné s IKEA, ale oveľa drahšie.

sims4
18. júl 2026

@anonym_autor ja som dávnejšie kúpila v Kondele ale neviem, či ešte majú, skús pozrieť

michaela329
18. júl 2026

Ja mám z Lidla - ale cenu som neriešila.