Latkové boxy do šuplíkov: Kde kúpiť za dobrú cenu?
Kik, Pepco, Tedi
Ty chces nižšie ceny ako má ikea? Tak to veľa šťastia. Môžeš pozrieť na Amazone, no ceny nie sú úplne nízke. Potom jediné asi Tedy a action, eventuálne Primark.
Ty chces nižšie ceny ako má ikea? Tak to veľa šťastia. Môžeš pozrieť na Amazone, no ceny nie sú úplne nízke. Potom jediné asi Tedy a action, eventuálne Primark.
@svetlonos nie nizsiu cenu, ale ikea ma najlacnejsie postovne 5€, tak som chcela zajst niekam do kamennej predajne
@svetlonos nie nizsiu cenu, ale ikea ma najlacnejsie postovne 5€, tak som chcela zajst niekam do kamennej predajne
@anonym_autor Primark, Pepco, Tedi ja v tom mám aj spodné prádlo, rukavice, šály.
@anonym_autor tie najväčšie štvorcové máva Jisk v akcii, ja som ich tam kúpila minule za 1,50 kus.
Tiež som hľadala a nakoniec som usúdila, že na Ikea sú lacnejšie ako z Číny. Aj s poštovným to stále bola dobrá cena
Ja som napr. mala aj z Tesca, tam majú / mali hladké aj drsné, z akcie v Kauflande aj z Tchibo a musím povedať, že tu by som fakt nešetrila. Ten hladší povrch je podľa mňa kvalitnejší.
Z Kauflandu bol taký drsnejší, mala som ho pri okne a zrazu len pozerám, niečo mi opadáva. A to box.
Tchibo je porovnateľné s IKEA, ale oveľa drahšie.
@anonym_autor ja som dávnejšie kúpila v Kondele ale neviem, či ešte majú, skús pozrieť

Tedi, action