icon

Má niekto skúsenosť s kuchynskou linkou od Poliakov?

kiki0210
Dnes o 13:49
patrike
Dnes o 14:36

Akych presne Poliakov ? Hlavne ked raz odidu, reklamovat mozes na polskej ambasade 🙂 a pokazit sa toho sa vela.

zuzuky
Dnes o 15:08

@kiki0210 rodičia majú už 20 rokov a nič nemuseli reklamovať. Ja mam tiež a k tomu aj skrine do bytu a som nad mieru spokojná. Predtým som mala kuchyňu z Oresi a do 5tich rokov sa rozlepila.

patrike
Dnes o 15:45
@zuzuky

@kiki0210 rodičia majú už 20 rokov a nič nemuseli reklamovať. Ja mam tiež a k tomu aj skrine do bytu a som nad mieru spokojná. Predtým som mala kuchyňu z Oresi a do 5tich rokov sa rozlepila.

@zuzuky Ono je to loteria, lebo u nas mas aku taku paku na firmu, ak to mas papierovo a narok na zaruku. Zalezi tiez na serioznosti majstra, ako sa postavi k reklamacii.
Typicky moze napriklad dieta vylomit pant na dvierkach, ked ich prevali do protismeru a potom budes s opravou odkazana na niekoho tu.
Zaujimal by som sa :
- od koho beru panty, zasuvkove vysuvy a drevotriesku
-ci su zasuvky s poriadnym alebo sololitovym dnom
- ci su vysuvy s tlmenim a dotahom ....
Totiz Poliak moze but lacnejsi, lebo da lacnejsie vysuvy, ako Slovak, ktory naceni Blum alebo Hettich.

marca12
Dnes o 16:07
@patrike

@zuzuky Ono je to loteria, lebo u nas mas aku taku paku na firmu, ak to mas papierovo a narok na zaruku. Zalezi tiez na serioznosti majstra, ako sa postavi k reklamacii.
Typicky moze napriklad dieta vylomit pant na dvierkach, ked ich prevali do protismeru a potom budes s opravou odkazana na niekoho tu.
Zaujimal by som sa :
Totiz Poliak moze but lacnejsi, lebo da lacnejsie vysuvy, ako Slovak, ktory naceni Blum alebo Hettich.

@patrike Ty si Polsko videl asi len na mape. Chod sa tam pozriet ako funguju. Poliaci uz davno nie su to,co sa o nich hovori. Maju tam kvalitnejsie veci za nizsie ceny ako u nas. Mame od polskej firmy linku a ziadna reklamacia. Ak by aj bolo treba reklamovat,ziadny problem. Bezne robia na Slovensku a zodpovednosti sa nevyhybaju. Dodacie lehoty boli tiez velmi rychle,komunikacia perfektna. Takze nekritizuj to,co vobec nepoznas.

zuzuky
Dnes o 17:06
@patrike

Zaujimal by som sa :

@patrike Predstav si ze drevotriesku berú zo Slovenska a výsuvy mame Blum. Pozri, kvalita rovnaká ako u slovenského stolára ale cena je niekde inde. Napísala som svoju skúsenosť co autorka chcela.

patrike
Dnes o 17:09
@marca12

@patrike Ty si Polsko videl asi len na mape. Chod sa tam pozriet ako funguju. Poliaci uz davno nie su to,co sa o nich hovori. Maju tam kvalitnejsie veci za nizsie ceny ako u nas. Mame od polskej firmy linku a ziadna reklamacia. Ak by aj bolo treba reklamovat,ziadny problem. Bezne robia na Slovensku a zodpovednosti sa nevyhybaju. Dodacie lehoty boli tiez velmi rychle,komunikacia perfektna. Takze nekritizuj to,co vobec nepoznas.

@marca12 Pozor, nekritizujem, ze je tam vela veci lacnejsich viem. Len vzdy mas vacsie riziko nieco doriesit z zahranici, nez doma. Samozrejme, aj maly SK stolar moze zmiznut alebo skonci s biznisom.

anonym_d33a00
Dnes o 17:28

Jasné
A väčšina je pl
Niečo lepšie, niečo horšie znackovo
Ja mam super,svokra ma super, moji rodičia mali super a nepoznám nikoho,kto by sa vlastne sťažoval