Máte skúsenosti s Naturhouse Hodonín?
Dobrý deň, má niekto skúsenosti?
@anonym_autor Kazdy tyzden ta odvazia a zmeraju. ( psychologicky efekt).
Jedalny listok ti daju vseobecny, napr. Pol jablka na desiatu, pol minicbanana. U nas bol boom pred par rokmi a skoncili. Vsetci klienti su opat na povodnych vahach.
@anonym_autor mamina tam chodila malo kalórií malo bielkovín stále hladná celé zle..
@anonym_52a801 Neviete koľko cca kalorii dali mamine na den?
@anonym_autor Kazdy tyzden ta odvazia a zmeraju. ( psychologicky efekt).
Jedalny listok ti daju vseobecny, napr. Pol jablka na desiatu, pol minicbanana. U nas bol boom pred par rokmi a skoncili. Vsetci klienti su opat na povodnych vahach.
@anonym_0fcc05 Takze klasicky priskrteny prijem na minimum a dlhodobo neudrzatelne. Asi nie moc vhodne pre niekoho, kto chudne z vysokej vahy, ze?
@anonym_0fcc05 Takze klasicky priskrteny prijem na minimum a dlhodobo neudrzatelne. Asi nie moc vhodne pre niekoho, kto chudne z vysokej vahy, ze?
@anonym_autor Kamoske to pomohlo o 15 kg, isla z 90kg na 75...a ma uo spat
@anonym_52a801 Neviete koľko cca kalorii dali mamine na den?
@anonym_autor 1398 napríklad.. Mama vtedy 165 cm a 90 kg mávala aj 1300 aj 1250
@anonym_autor 1398 napríklad.. Mama vtedy 165 cm a 90 kg mávala aj 1300 aj 1250
@anonym_52a801 1250? 😲 Veď to je extrémne málo. Na aku dobu jej nastavili program?
@anonym_autor Kamoske to pomohlo o 15 kg, isla z 90kg na 75...a ma uo spat
@anonym_0fcc05 Je moznost kupit si od nich len nejake produkty na predajni bez zaujmu o ich program?
@anonym_autor pracovala som v naturhouse roky..áno uberu kalorie a naučia ta, co s cim kombinovať, koľko asi a co jest vecer atď.. plus tie ich prípravky, ktoré su zakupujes k chudnutiu su úžasné a na prírodné báze všetko, pretože chudnutie sa nielen ze uvoľňujú toxíny ale aj vitamíny a minerály a tie potom treba nejak doplniť. Mali sme najlepšie chudnutia z vysoké váhy, dokonca hrozne veľa mužov sme mali, ktorí prišli naozaj obézni a krasne a zdravo schudli.. a samozrejme, ked sa po schudnutí vrátiš k pôvodnému jedálničku tak samozrejme, ze priberies..preto sa musíš naučiť inak stravovať..je to to iste ako kalorické tabuľky.. tie co schudli s nimi, ak si prestanú počítať, alebo sa vrátia späť k starým stravovacim návykom, myslíš, ze nepriberu? Isteže hej..vsetko je o strave.. podľa mňa vyskúšaj a uvidíš po mesiaci..ak budeš hladná, sťažuj sa im, upravia ti stravu.. ale ja mam skôr skúsenosť, ze zeny lamentovali, ze toľko jest nedokážu, ze im to je veľa..
@anonym_0fcc05 Je moznost kupit si od nich len nejake produkty na predajni bez zaujmu o ich program?
@anonym_autor áno takáto možnosť je. Môžeš sa skúsiť najprv odvodnit..tak zídu prvé kila okamžite dole..kľudne aj 5 za tyzden a pritom to bude voda..oni s ich vahou vidia, koľko tuku mas a kolko vody a z čoho si za ten tyzden schudla..ale nezabudni upraviť aj stravu a dodržiavať pitný režim, lebo nadarmo si kúpiš produkt, ktory nebude fungovať ked nebudeš dodržiavať základné pokyny..ale mali by ti na predajni aj vysvetliť.. teda ja som klientom vysvetľovala vsetko..
@anonym_autor pracovala som v naturhouse roky..áno uberu kalorie a naučia ta, co s cim kombinovať, koľko asi a co jest vecer atď.. plus tie ich prípravky, ktoré su zakupujes k chudnutiu su úžasné a na prírodné báze všetko, pretože chudnutie sa nielen ze uvoľňujú toxíny ale aj vitamíny a minerály a tie potom treba nejak doplniť. Mali sme najlepšie chudnutia z vysoké váhy, dokonca hrozne veľa mužov sme mali, ktorí prišli naozaj obézni a krasne a zdravo schudli.. a samozrejme, ked sa po schudnutí vrátiš k pôvodnému jedálničku tak samozrejme, ze priberies..preto sa musíš naučiť inak stravovať..je to to iste ako kalorické tabuľky.. tie co schudli s nimi, ak si prestanú počítať, alebo sa vrátia späť k starým stravovacim návykom, myslíš, ze nepriberu? Isteže hej..vsetko je o strave.. podľa mňa vyskúšaj a uvidíš po mesiaci..ak budeš hladná, sťažuj sa im, upravia ti stravu.. ale ja mam skôr skúsenosť, ze zeny lamentovali, ze toľko jest nedokážu, ze im to je veľa..
@anonym_4a40c9 a z dlhodobeho hladiska je pre organizmus prospesne stravovat sa na urovni 1300 kcal? telo dostane vsetky ziviny, ktore potrebuje? Pytam sa normalne, pretoze tomuto ja nerozumiem. Ak by s tym zacal 120 kg clovek na aku vahu sa dokaze dostat za ake obdobie, ak by dodrzoval vsetko?
@anonym_autor kolegyňa si to platila v Senici. Koľko to stálo, nechcela povedať, vieme len to, že štvorciferná suma. Prvá návšteva bola dlhá, zvážili, zmerali, nastavili jedálniček, ona si chválila, že sa jej pýtali, či preferuje 3, 4, 5 jedál denne, či má rada mäso, sladké. Samozrejme je ponúkli ich produkty, ktoré lacné neboli. Chodila pravidelne na váženie, meranie, dostala kompletne vypracovaný jedálniček, áno, krásne schudla, ale keď začala normálne jesť, opäť pribrala. Ľudia, ktorí držia takéto diety totiž zabúdajú, že to nie je len o pár mesiacoch, ale o inom zmýšlaní a úprave stravy. ja si len pamätám, že napr. na raňajky mala 40 g chleba, čo je podľa mňa žalostne málo na 90 kilovú ženu. Alebo na olovrant, že 7 g kešu orieškov. Najedla by si sa z toho?
Píšem ako žena, ktorá dala dolu 29 kilo a až ako 40 + pochopila, o čom to je.
Teraz som za 73 dní dala dolu 5,1 kg, šla som z váhy 66 a výšky 176 cm. Pomocou kalorických tabuliek, váženia a hlavne bez hladovania. Deficit mám nastavený na 1747 kcal a väčšinou som na 1400 kcal cca, lebo už nevládzem jesť alebo nie som hladná. Trvalo mi asi 2 týždne, kým som pochopila a vedela si to rozvrhnúť. Jem všetko, každé ráno chlieb, kľudne aj 2 menšie krajce, vajíčka, šunku, mäso, cestoviny, zemiaky, každý deň ku káve musím mať sladké, koláč väčšinou. Mám doma aj diagnostickú váhu, kde vidím progres, ubúdanie tukov, pribúdanie svalov, napr. viscerálny tuk mi klesol zo 4 na 2, čo je perfektné.
Zvládneš to aj sama, len sa musíš do toho dostať.
Riešite tu nastavene kalórie ale oni pristupujú ku každému individuálne a nie každý dostane 1300. Kvôli tomu sú konzultácie a pravidelne kontroly kde sa viete dohodnúť a upraviť jedalniček pokiaľ vám niečo nevyhovuje. A schudne každý kto chce, ale nemôžu čakať ze im váha ostane keď sa nenaučia takto fungovať už nastalo, a vratia sa k staremu životnemu stylu. To tak nefunguje
Riešite tu nastavene kalórie ale oni pristupujú ku každému individuálne a nie každý dostane 1300. Kvôli tomu sú konzultácie a pravidelne kontroly kde sa viete dohodnúť a upraviť jedalniček pokiaľ vám niečo nevyhovuje. A schudne každý kto chce, ale nemôžu čakať ze im váha ostane keď sa nenaučia takto fungovať už nastalo, a vratia sa k staremu životnemu stylu. To tak nefunguje
@sandra151 jasne pristupuju individualne. To su take kecy. Furt tie isté diéty predpisovali Ak nahodou dakto nemal rád napr. Ananas, tak nedala ananasovu diétu.To bol jediný individuálny prístup. Robila som pre nich
Su to nizkokaloricke diéty a drahe produkty. Zhodis aj bez produktov, ale musia z niečoho žiť. A dlhodobo je to neudrzatelne. Do roka kilá naspat. Áno na zaciatku boli krásne výsledky, ale proste ak chxes schudnúť, musíš zmeniť štýl a spôsob stravovania uz navždy, nie iba na urcite odbobie...
@sandra151 jasne pristupuju individualne. To su take kecy. Furt tie isté diéty predpisovali Ak nahodou dakto nemal rád napr. Ananas, tak nedala ananasovu diétu.To bol jediný individuálny prístup. Robila som pre nich
Su to nizkokaloricke diéty a drahe produkty. Zhodis aj bez produktov, ale musia z niečoho žiť. A dlhodobo je to neudrzatelne. Do roka kilá naspat. Áno na zaciatku boli krásne výsledky, ale proste ak chxes schudnúť, musíš zmeniť štýl a spôsob stravovania uz navždy, nie iba na urcite odbobie...
@lasona ved jasne že treba zmeniť o tom to je naučiť sa to a osvojiť si to

@anonym_autor mamina tam chodila malo kalórií malo bielkovín stále hladná celé zle..