Máte skúsenosti s Naturhouse Hodonín?
Dobrý deň, má niekto skúsenosti?
@anonym_autor Kazdy tyzden ta odvazia a zmeraju. ( psychologicky efekt).
Jedalny listok ti daju vseobecny, napr. Pol jablka na desiatu, pol minicbanana. U nas bol boom pred par rokmi a skoncili. Vsetci klienti su opat na povodnych vahach.
@anonym_autor mamina tam chodila malo kalórií malo bielkovín stále hladná celé zle..
@anonym_52a801 Neviete koľko cca kalorii dali mamine na den?
@anonym_autor Kazdy tyzden ta odvazia a zmeraju. ( psychologicky efekt).
Jedalny listok ti daju vseobecny, napr. Pol jablka na desiatu, pol minicbanana. U nas bol boom pred par rokmi a skoncili. Vsetci klienti su opat na povodnych vahach.
@anonym_0fcc05 Takze klasicky priskrteny prijem na minimum a dlhodobo neudrzatelne. Asi nie moc vhodne pre niekoho, kto chudne z vysokej vahy, ze?
@anonym_0fcc05 Takze klasicky priskrteny prijem na minimum a dlhodobo neudrzatelne. Asi nie moc vhodne pre niekoho, kto chudne z vysokej vahy, ze?
@anonym_autor Kamoske to pomohlo o 15 kg, isla z 90kg na 75...a ma uo spat
@anonym_52a801 Neviete koľko cca kalorii dali mamine na den?
@anonym_autor 1398 napríklad.. Mama vtedy 165 cm a 90 kg mávala aj 1300 aj 1250
@anonym_autor 1398 napríklad.. Mama vtedy 165 cm a 90 kg mávala aj 1300 aj 1250
@anonym_52a801 1250? 😲 Veď to je extrémne málo. Na aku dobu jej nastavili program?
@anonym_autor Kamoske to pomohlo o 15 kg, isla z 90kg na 75...a ma uo spat
@anonym_0fcc05 Je moznost kupit si od nich len nejake produkty na predajni bez zaujmu o ich program?
@anonym_autor pracovala som v naturhouse roky..áno uberu kalorie a naučia ta, co s cim kombinovať, koľko asi a co jest vecer atď.. plus tie ich prípravky, ktoré su zakupujes k chudnutiu su úžasné a na prírodné báze všetko, pretože chudnutie sa nielen ze uvoľňujú toxíny ale aj vitamíny a minerály a tie potom treba nejak doplniť. Mali sme najlepšie chudnutia z vysoké váhy, dokonca hrozne veľa mužov sme mali, ktorí prišli naozaj obézni a krasne a zdravo schudli.. a samozrejme, ked sa po schudnutí vrátiš k pôvodnému jedálničku tak samozrejme, ze priberies..preto sa musíš naučiť inak stravovať..je to to iste ako kalorické tabuľky.. tie co schudli s nimi, ak si prestanú počítať, alebo sa vrátia späť k starým stravovacim návykom, myslíš, ze nepriberu? Isteže hej..vsetko je o strave.. podľa mňa vyskúšaj a uvidíš po mesiaci..ak budeš hladná, sťažuj sa im, upravia ti stravu.. ale ja mam skôr skúsenosť, ze zeny lamentovali, ze toľko jest nedokážu, ze im to je veľa..
@anonym_0fcc05 Je moznost kupit si od nich len nejake produkty na predajni bez zaujmu o ich program?
@anonym_autor áno takáto možnosť je. Môžeš sa skúsiť najprv odvodnit..tak zídu prvé kila okamžite dole..kľudne aj 5 za tyzden a pritom to bude voda..oni s ich vahou vidia, koľko tuku mas a kolko vody a z čoho si za ten tyzden schudla..ale nezabudni upraviť aj stravu a dodržiavať pitný režim, lebo nadarmo si kúpiš produkt, ktory nebude fungovať ked nebudeš dodržiavať základné pokyny..ale mali by ti na predajni aj vysvetliť.. teda ja som klientom vysvetľovala vsetko..
@anonym_autor pracovala som v naturhouse roky..áno uberu kalorie a naučia ta, co s cim kombinovať, koľko asi a co jest vecer atď.. plus tie ich prípravky, ktoré su zakupujes k chudnutiu su úžasné a na prírodné báze všetko, pretože chudnutie sa nielen ze uvoľňujú toxíny ale aj vitamíny a minerály a tie potom treba nejak doplniť. Mali sme najlepšie chudnutia z vysoké váhy, dokonca hrozne veľa mužov sme mali, ktorí prišli naozaj obézni a krasne a zdravo schudli.. a samozrejme, ked sa po schudnutí vrátiš k pôvodnému jedálničku tak samozrejme, ze priberies..preto sa musíš naučiť inak stravovať..je to to iste ako kalorické tabuľky.. tie co schudli s nimi, ak si prestanú počítať, alebo sa vrátia späť k starým stravovacim návykom, myslíš, ze nepriberu? Isteže hej..vsetko je o strave.. podľa mňa vyskúšaj a uvidíš po mesiaci..ak budeš hladná, sťažuj sa im, upravia ti stravu.. ale ja mam skôr skúsenosť, ze zeny lamentovali, ze toľko jest nedokážu, ze im to je veľa..
@anonym_4a40c9 a z dlhodobeho hladiska je pre organizmus prospesne stravovat sa na urovni 1300 kcal? telo dostane vsetky ziviny, ktore potrebuje? Pytam sa normalne, pretoze tomuto ja nerozumiem. Ak by s tym zacal 120 kg clovek na aku vahu sa dokaze dostat za ake obdobie, ak by dodrzoval vsetko?

@anonym_autor mamina tam chodila malo kalórií malo bielkovín stále hladná celé zle..