icon

Máte skúsenosti s Naturhouse Hodonín?

Včera o 15:53

Dobrý deň, má niekto skúsenosti?

anonym_52a801
Včera o 17:43

@anonym_autor mamina tam chodila malo kalórií malo bielkovín stále hladná celé zle..

anonym_0fcc05
Včera o 17:47

@anonym_autor Kazdy tyzden ta odvazia a zmeraju. ( psychologicky efekt).
Jedalny listok ti daju vseobecny, napr. Pol jablka na desiatu, pol minicbanana. U nas bol boom pred par rokmi a skoncili. Vsetci klienti su opat na povodnych vahach.

autor
Včera o 17:53
@anonym_52a801

@anonym_autor mamina tam chodila malo kalórií malo bielkovín stále hladná celé zle..

@anonym_52a801 Neviete koľko cca kalorii dali mamine na den?

autor
Včera o 17:54
@anonym_0fcc05

@anonym_autor Kazdy tyzden ta odvazia a zmeraju. ( psychologicky efekt).
Jedalny listok ti daju vseobecny, napr. Pol jablka na desiatu, pol minicbanana. U nas bol boom pred par rokmi a skoncili. Vsetci klienti su opat na povodnych vahach.

@anonym_0fcc05 Takze klasicky priskrteny prijem na minimum a dlhodobo neudrzatelne. Asi nie moc vhodne pre niekoho, kto chudne z vysokej vahy, ze?

anonym_0fcc05
Včera o 17:58
@anonym_autor

@anonym_0fcc05 Takze klasicky priskrteny prijem na minimum a dlhodobo neudrzatelne. Asi nie moc vhodne pre niekoho, kto chudne z vysokej vahy, ze?

@anonym_autor Kamoske to pomohlo o 15 kg, isla z 90kg na 75...a ma uo spat

anonym_52a801
Včera o 18:00
@anonym_autor

@anonym_52a801 Neviete koľko cca kalorii dali mamine na den?

@anonym_autor 1398 napríklad.. Mama vtedy 165 cm a 90 kg mávala aj 1300 aj 1250

autor
Včera o 18:02
@anonym_52a801

@anonym_autor 1398 napríklad.. Mama vtedy 165 cm a 90 kg mávala aj 1300 aj 1250

@anonym_52a801 1250? 😲 Veď to je extrémne málo. Na aku dobu jej nastavili program?

autor
Včera o 18:02
@anonym_0fcc05

@anonym_autor Kamoske to pomohlo o 15 kg, isla z 90kg na 75...a ma uo spat

@anonym_0fcc05 Je moznost kupit si od nich len nejake produkty na predajni bez zaujmu o ich program?

anonym_4a40c9
Včera o 19:40
@anonym_autor

@anonym_autor pracovala som v naturhouse roky..áno uberu kalorie a naučia ta, co s cim kombinovať, koľko asi a co jest vecer atď.. plus tie ich prípravky, ktoré su zakupujes k chudnutiu su úžasné a na prírodné báze všetko, pretože chudnutie sa nielen ze uvoľňujú toxíny ale aj vitamíny a minerály a tie potom treba nejak doplniť. Mali sme najlepšie chudnutia z vysoké váhy, dokonca hrozne veľa mužov sme mali, ktorí prišli naozaj obézni a krasne a zdravo schudli.. a samozrejme, ked sa po schudnutí vrátiš k pôvodnému jedálničku tak samozrejme, ze priberies..preto sa musíš naučiť inak stravovať..je to to iste ako kalorické tabuľky.. tie co schudli s nimi, ak si prestanú počítať, alebo sa vrátia späť k starým stravovacim návykom, myslíš, ze nepriberu? Isteže hej..vsetko je o strave.. podľa mňa vyskúšaj a uvidíš po mesiaci..ak budeš hladná, sťažuj sa im, upravia ti stravu.. ale ja mam skôr skúsenosť, ze zeny lamentovali, ze toľko jest nedokážu, ze im to je veľa..

anonym_4a40c9
Včera o 19:43
@anonym_autor

@anonym_0fcc05 Je moznost kupit si od nich len nejake produkty na predajni bez zaujmu o ich program?

@anonym_autor áno takáto možnosť je. Môžeš sa skúsiť najprv odvodnit..tak zídu prvé kila okamžite dole..kľudne aj 5 za tyzden a pritom to bude voda..oni s ich vahou vidia, koľko tuku mas a kolko vody a z čoho si za ten tyzden schudla..ale nezabudni upraviť aj stravu a dodržiavať pitný režim, lebo nadarmo si kúpiš produkt, ktory nebude fungovať ked nebudeš dodržiavať základné pokyny..ale mali by ti na predajni aj vysvetliť.. teda ja som klientom vysvetľovala vsetko..

autor
Včera o 19:43
@anonym_4a40c9

@anonym_autor pracovala som v naturhouse roky..áno uberu kalorie a naučia ta, co s cim kombinovať, koľko asi a co jest vecer atď.. plus tie ich prípravky, ktoré su zakupujes k chudnutiu su úžasné a na prírodné báze všetko, pretože chudnutie sa nielen ze uvoľňujú toxíny ale aj vitamíny a minerály a tie potom treba nejak doplniť. Mali sme najlepšie chudnutia z vysoké váhy, dokonca hrozne veľa mužov sme mali, ktorí prišli naozaj obézni a krasne a zdravo schudli.. a samozrejme, ked sa po schudnutí vrátiš k pôvodnému jedálničku tak samozrejme, ze priberies..preto sa musíš naučiť inak stravovať..je to to iste ako kalorické tabuľky.. tie co schudli s nimi, ak si prestanú počítať, alebo sa vrátia späť k starým stravovacim návykom, myslíš, ze nepriberu? Isteže hej..vsetko je o strave.. podľa mňa vyskúšaj a uvidíš po mesiaci..ak budeš hladná, sťažuj sa im, upravia ti stravu.. ale ja mam skôr skúsenosť, ze zeny lamentovali, ze toľko jest nedokážu, ze im to je veľa..

@anonym_4a40c9 a z dlhodobeho hladiska je pre organizmus prospesne stravovat sa na urovni 1300 kcal? telo dostane vsetky ziviny, ktore potrebuje? Pytam sa normalne, pretoze tomuto ja nerozumiem. Ak by s tym zacal 120 kg clovek na aku vahu sa dokaze dostat za ake obdobie, ak by dodrzoval vsetko?

sandra49
Autor odpoveď zmazal