Môžem listovať knihy v kaviarni Panta Rhei?
ahojte, mozem si v panta rhei v tej ich kaviarni zobrat daku knihu z policky a listovať si v nej pri kave? nezazeraju po cloveku predavacky ze im dako "nicim" tovar? niekedy si potrebujem daku knihu poriadne kuknut kym ju kupim a v tom zhone medzi regálmi ma to dako nebavi. dajte vediet ci je to tam v pohode atmosfera.
Veľa krát som videla ľudí mať pri káve na stole viac kníh a listovať ich tam. Takže asi im to nevadí.
@anonym_autor okrem ničenia by im mohlo vadiť aj to, ze im tovar beries z predajne preč.
Je to normálny obchod, nie kniznica.
@anonym_464ac8 neberie tovar preč. Cafe dias je Panta rhei kaviareň a je súčasťou kníhkupectva.
@anonym_autor okrem ničenia by im mohlo vadiť aj to, ze im tovar beries z predajne preč.
@anonym_464ac8 kam preč? Veď kaviareň je vrámci panta rhei
@anonym_autor áno, knihu si môžeš zobrať a čítať si ju u nich
Rataju ale asi s tym, ze si nieco objednas... A v pripade, ze náhodou knihu poskodis, tak ju kúpiš, popravde mne sa to nepáči... Chod do knižnice
Do Panta Rhei nechodim ale v Martinuse si uplne bezne beriem knihy do kaviarne a listujem v nich.
Rataju ale asi s tym, ze si nieco objednas... A v pripade, ze náhodou knihu poskodis, tak ju kúpiš, popravde mne sa to nepáči... Chod do knižnice
@anonym_468c9c mne sa to tiez nepaci ,preto do kamennych nechodim,ja kupujem knihy cez eshop aj ked tam tiez nemam uplnu 100% istotu ale je to ovela ovela lacnejsie
Zhanas k tomu vínu pre otca aj knihu?