Môžem listovať knihy v kaviarni Panta Rhei?
ahojte, mozem si v panta rhei v tej ich kaviarni zobrat daku knihu z policky a listovať si v nej pri kave? nezazeraju po cloveku predavacky ze im dako "nicim" tovar? niekedy si potrebujem daku knihu poriadne kuknut kym ju kupim a v tom zhone medzi regálmi ma to dako nebavi. dajte vediet ci je to tam v pohode atmosfera.
Veľa krát som videla ľudí mať pri káve na stole viac kníh a listovať ich tam. Takže asi im to nevadí.
@anonym_autor okrem ničenia by im mohlo vadiť aj to, ze im tovar beries z predajne preč.
Je to normálny obchod, nie kniznica.
@anonym_464ac8 neberie tovar preč. Cafe dias je Panta rhei kaviareň a je súčasťou kníhkupectva.
@anonym_autor okrem ničenia by im mohlo vadiť aj to, ze im tovar beries z predajne preč.
@anonym_464ac8 kam preč? Veď kaviareň je vrámci panta rhei
@anonym_autor áno, knihu si môžeš zobrať a čítať si ju u nich
Rataju ale asi s tym, ze si nieco objednas... A v pripade, ze náhodou knihu poskodis, tak ju kúpiš, popravde mne sa to nepáči... Chod do knižnice
Do Panta Rhei nechodim ale v Martinuse si uplne bezne beriem knihy do kaviarne a listujem v nich.
Rataju ale asi s tym, ze si nieco objednas... A v pripade, ze náhodou knihu poskodis, tak ju kúpiš, popravde mne sa to nepáči... Chod do knižnice
@anonym_468c9c mne sa to tiez nepaci ,preto do kamennych nechodim,ja kupujem knihy cez eshop aj ked tam tiez nemam uplnu 100% istotu ale je to ovela ovela lacnejsie
Zhanas k tomu vínu pre otca aj knihu?
Úplne v pohode si tam prelistujem knihy, veď ich dočiahnem od stola, teda aspoň tam, kam chodím. Nikdy ma nikto nenapomínal. Keby nechceli, aby si zákazníci pozreli knihy pri stole, striktne by oddelili kaviareň od kníh.