icon

Naša skúsenosť s prenájmom kyslíkového prístroja

zuzkasev
Dnes o 14:18

Ahojte, všimla som si, že tu sa občas rieši téma prenájmu kyslíkových prístrojov, tak som chcela hodiť našu skúsenosť.

Mamke predpísali kyslík po prepustení z nemocnice a úprimne, najskôr sme boli dosť skeptickí. Nevedeli sme, čo čakať, aký prístroj príde, či to bude nejaký starý stroj čo niekto vytiahol zo skladu.

Nakoniec sme skúsili kyslikovepristroje.sk a boli sme milo prekvapení. Prístup bol profesionálny, prístroj čistý, doviezli ho až domov a trpezlivo vysvetlili ako sa používa. Mamka ho mala asi štyri mesiace a keď ho už nepotrebovala, bezproblémovo sme ho vrátili.

Keby som to mala zhrnúť, zbytočne sme sa báli. Takže ak to tu niekto zvažuje a váha, podľa našej skúsenosti to bolo v poriadku.

anonym_7e7972
Dnes o 15:45

no ak to ma predpisane poistovna zabezpeci a dava aj prenosne aj domace - aspon tak mame my a nie su to stare stroje vytiahnute zo skladu ale vacsinou origos nove kupene pre daneho pacienta...

sara07
Dnes o 15:45

@zuzkasev a cena za prenajom bol aky

sofis268
Dnes o 16:46

Aj ja som od nich brala pristroj pre svoju starku. komunikacia bola super rychla aj nasledny dovoz pristroja, chalani posobili profesionalne a velmi milo.
Pristroj ide ako ma. Za tu cenu je to super sluzba.

katesocka
Dnes o 17:15
@sara07

@zuzkasev a cena za prenajom bol aky

@sara07 pozerala som zo zvedavosti stránku, majú 2 prístroje, jeden 3 € na deň, druhý 3,30 €. Nepamätám si presnú sumu, za koľko sme mali my prenajatý pred 8 rokmi, ale myslím, že to je celkom dobrá cena

janinah
Dnes o 18:04

Celkom nenápadná reklama😉

anonym_7e7972
Dnes o 19:21

ked si predstavim ze pristroj ide od 400€ vyssie, tak si ho viem kupit na splatky a potom predat ako prenajimat za tuto sumu, najma ak ide o niekolkomesacny prenajom...

sara07
Dnes o 19:46
@anonym_7e7972

ked si predstavim ze pristroj ide od 400€ vyssie, tak si ho viem kupit na splatky a potom predat ako prenajimat za tuto sumu, najma ak ide o niekolkomesacny prenajom...

@anonym_7e7972 otázne je či je to aj tento druh , je ich viacer , niektore stahovali z trhu ..tiež sme tak boli že sme rozmyšlali čo ideme riešit