icon

Negatívna skúsenosť so sťahovacou firmou DAFRA-STAV Bratislava

maxim35
Včera o 06:03

Chcem sa podeliť o moju veľmi nepríjemnú skúsenosť s firmou DAFRA-STAV, ktorá ponúka sťahovacie služby cez stránku stahujembratislava.sk.

Pri kontakte ohľadom sťahovania som sa stretol s mimoriadne arogantným a neprofesionálnym prístupom. Na úplne jednoduchú otázku som dostal odpoveď v štýle, že nemám „otravovať“. Takýto spôsob komunikácie považujem za absolútne neprijateľný a je to niečo, čo by som od firmy poskytujúcej služby zákazníkom naozaj nečakal.

Seriózna firma by mala vedieť komunikovať slušne a profesionálne, najmä pri prvom kontakte so zákazníkom. V tomto prípade som mal presne opačný dojem.

Zaujímavé je aj to, že na stránke stahujembratislava.sk nie je možné zanechať žiadnu recenziu alebo hodnotenie, takže zákazník nemá kde verejne napísať svoju skúsenosť. Preto uvádzam svoju skúsenosť aspoň tu.

Osobne by som si po tejto skúsenosti veľmi dobre rozmyslel, či tejto firme zverím akékoľvek sťahovanie alebo inú zákazku.

Firma vystupuje pod názvom DAFRA-STAV, web stahujembratislava.sk, telefón 0940 715 200.

maxim35
autor
Včera o 06:08

@maxim35 Dopĺňam ešte pre ľudí, ktorí si hľadajú informácie na internete: ak niekto vyhľadáva „DAFRA-STAV Bratislava skúsenosti“ alebo „stahujembratislava.sk recenzie“, moja skúsenosť s komunikáciou bola veľmi negatívna.
Firma používa web stahujembratislava.sk a telefón 0940 715 200.
Ak má niekto ďalšie skúsenosti s touto firmou, budem rád ak sa podelí.

marsmykkok
Včera o 07:24
@maxim35

@maxim35 Dopĺňam ešte pre ľudí, ktorí si hľadajú informácie na internete: ak niekto vyhľadáva „DAFRA-STAV Bratislava skúsenosti“ alebo „stahujembratislava.sk recenzie“, moja skúsenosť s komunikáciou bola veľmi negatívna.

@maxim35 a napíšeš čo si sa pýtala a čo ti odpovedali?

0silvia0
Včera o 07:27

@maxim35 cela skusenost je s uvodnou komunikaciou, ci si aj vyuzil ich sluzby?

cacianka
Včera o 07:37

Dobre vedieť.
Ja mám super skúsenosť s firmou Porto moving zo Stupavy. Pracovali pre nás viac x, vedenie firmy profesionálne a ochotne komunikovali aj riešili. Chalani makali ako fretky, boli vidieť že vedia čo a ako robia, a vystupovanie mali veľmi slušné tiež. Spokojnosť na 300%

tundra
Včera o 08:47
@maxim35

@maxim35 preco si oslovil firmu bez recenzie?
Na googlmapach je X firiem,ktore maju super hodnotenie.Jedna dokonca 5,0....