icon

Odkiaľ objednať rolety deň a noc v Žilinskom kraji?

22. jún 2026

Uvažujem chcela by som si dať spraviť rolety deň a noc na okno a balkón. Pretože žaluzie sa mi pokazili aj lanko pretrhlo. Odkiaľ ste si dali spraviť v Žilinskom kraji a či ste spokojne a či odporúčate. Ďakujem pekne za každú odpoveď.

anonym_cabd0e
22. jún 2026

Mne sa vôbec nepáčia, práve preto dávam naspäť klasické žalúzie

anonym_415009
22. jún 2026

Mala som, zrusila som ich, nevyhovovali mi. Postupne som zrusila aj hlinikove zaluzie a mam biele latkove rolety. Slnko odtienia dostatocne a nemame za nimi tmu a ani horuco

patrike
22. jún 2026

Pamataj, ze to ma maly bubon, kam sa to navija a ten ti otrepe omietku okolo okna / dveri, ked otvoris naplno.

anonym_955ec2
22. jún 2026

My sme podľa rozmeru kúpili v merkury markete. Sedeli. Poslúžili.
Teraz v dome manžel poctivo vymieňa lanka v pôvodných žalúžiách - klasických. Teda aj to je riešenie, ak máš OK žalúzie, len vymeniť to vodiace lanko. Je to jednoduché.

anonym_9cfa1f
22. jún 2026

Kupovali sme v Merkury Markete a inštalovali sami. Poctivo a kvalitne slúžia už pomaly 10 rokov.

anonym_415009
22. jún 2026
@patrike

Pamataj, ze to ma maly bubon, kam sa to navija a ten ti otrepe omietku okolo okna / dveri, ked otvoris naplno.

@patrike rolety, aj tie den a noc sa daju zavesit aj na preklad nad oknom, nemusia byt zavesene na okennom rame