Oplatí sa dať vyrobiť personalizovaný šperk zo starého striebra?
Ahojte.mam nejaké strieborné šperky, ktoré nenosím,predať sa to asi neoplatí.ale oplatí sa dať z toho niečo vyrobiť?či ti bude drahé?alebo Teda radsej do záložne?
@anonym_autor akože niečo z toho vyrobiť...to sa robí len zo zlata,nie zo striebra.
A nefunguje to tak,že donesieš do zlatníctva a oni z tvojho zlata niečo vyrobia.Oni tvoje zlato vykúpia,dajú ti peniaze a za tie peniaze si ty niečo kúpiš.
@anonym_autor akože niečo z toho vyrobiť...to sa robí len zo zlata,nie zo striebra.
A nefunguje to tak,že donesieš do zlatníctva a oni z tvojho zlata niečo vyrobia.Oni tvoje zlato vykúpia,dajú ti peniaze a za tie peniaze si ty niečo kúpiš.
@rozculena aha,to som nevedela,že len zo zlata.
@anonym_autor
Problem so sperkami je ze obsah materialu je maly a cena je praca, takze pri predaji cena je minimalna
cena striebra je strasne nizka a vykup sa vobec neoplati.....
nemas v rodine baby teens? moje prstene takto v rodine nasli teens baby a teda to bolo radosti, ze waau ake prstene, detto aj naramky aj retiazky....
cena striebra je strasne nizka a vykup sa vobec neoplati.....
nemas v rodine baby teens? moje prstene takto v rodine nasli teens baby a teda to bolo radosti, ze waau ake prstene, detto aj naramky aj retiazky....
@lucik194 no veru nemám

ani v záložni to nie je nič moc… 😏