Oplatí sa kúpiť sadu tašky Beckmann pre deti?
Ahojte mamičky 😊 Chcem sa opýtať tých, ktoré kupovali deťom tašku **Beckmann** – kupovali ste k nej aj tie doplnky, hlavne **vrecko na prezuvky**? 😊
Rozmýšľam, či sa oplatí kúpiť celú sadu, alebo stačí samotná taška a prezuvky riešiť zvlášť. Ak máte skúsenosť, budem rada za každý názor – hlavne či to vrecko reálne využívate a či sa oplatí. 🙏😊
U nas sa vyuzila cela sada. To vrecusko na prezuvky ma na telesnu, nie prezuvky kedze maju skrinky.
Neter mala prvy stupen beckmann tasku a bude mat aj druhy stupen a okrem vrecka na prezuvky mala vsetko 😀😀😀
Mame beckmann ale bez vrecka,maju v skole skrinky.Starsie deti nikdy vrecko nepotrebovali aj ked skrinky nemali.
u nás skrinky nemajú..
Neter mala prvy stupen beckmann tasku a bude mat aj druhy stupen a okrem vrecka na prezuvky mala vsetko 😀😀😀
@janulik2008 ja som kupila akurát obedár ešte a ten klasicky peračník ten bol pri taške preto rozmýšľam, či dokupiť ten okruhly a to vrecko.
Mali sme iba tašku. Vrecko na telesnú mala iné, aj na prezúvky iné... A ja osobne by som tú tašku už viac nekúpila... nechala som sa asi niesť davom, lebo všetci ju kupovali... ale to je tak ťažká taška... držala som iné tašky v ruke a ani jedna nebola tak ťažká, ako naša. A v druhom ročníku sa nám pokazil zips.
Mali sme iba tašku. Vrecko na telesnú mala iné, aj na prezúvky iné... A ja osobne by som tú tašku už viac nekúpila... nechala som sa asi niesť davom, lebo všetci ju kupovali... ale to je tak ťažká taška... držala som iné tašky v ruke a ani jedna nebola tak ťažká, ako naša. A v druhom ročníku sa nám pokazil zips.
@lulana79 záruka je 5 rokov
@anonym_autor My mame uz 5.tu tasku Bekmann a vzdy sme kupovali len tasku samostatne. K poslednej sme dokupili aj peracnik, desiatar a flasu. Nikdy sme nekupovali ako sadu a nikdy ti vrecusko. Vzdy sme mali nejake ine doma, pre nas bolo zbytocne.
@lulana79 😯 ved to je uplne lahucka taska. Jedna z najlahsich na trhu.
@anonym_autor bolo mi to úplne jedno... chcela som sa jej zbaviť
@lulana79 neter mala tasku 4 roky a ano menil sa zips ale az posledny 4. rocnik. Trz chodi do 5. a tiez ma Beckmann
@lulana79 😯 ved to je uplne lahucka taska. Jedna z najlahsich na trhu.
@lulana79, @anonym_1857fe tiez nechapem, ze sa zda byt tazka. my sme kupili 2x od ruky, jedna este u nas fungovala 4 roky, druha zacina 3. rok. Uplne bez problemov, akurat tie najviac namahane casti su osuchane, aj tie reflexne pasiky na starsej taske. inak super taska za mna. Zvazovali sme tuto znacku alebo Topgal. Vacsina toho co je v obchode je tazsia a podla mna aj otrasnejsia. Drahsie varianty tasiek sme nepozerali, tak mozno je aj nieco lahsie.
@autor vrecko na prezuvky som nevidela nikde pouzivat. nasi tiez nemaju skrinky, ale maju lavicky a pod nimi priestor na prezuvky, za chrbtom vesiaky na bundy. My takych podobnych vrecusok mame viacero, nemyslim Beckmann, ale z roznych kruzkov, akcii, s nejakymi logami, pouzivaju na telesnu, alebo na pomocky na kruzky.

@anonym_autor Zistí si, ako to majú v škole. Ak má žiak svoju skrinku, žiadne vrecko potrebovať nebude.