icon

Poradíte dobrého tatéra na východe?

vierockaviera63
16. sep 2026

Ahojte neviete mi niekto poradiť tatera/ku na východe? Chcem len jemný obrázok a nerada by som utratila pol kráľovstva. Môže byť až začínajúci Tater. Má niekto skúsenosť?

parvinka0001
16. sep 2026

Odkiaľ si ? Michalovce Lekolora ,cena je asi všade u nás rovnaká a každý si vyberá čo testuje . Ale cenu by som neriešila keď nechceš potom spackane tetovanie

anonym_3d191f
17. sep 2026

Trocha sa to bije. V nadpise chceš dobrého (čo pre mna znamená skúsený) a v popise môže byt začínajúci (co u mne znamená lepšia cena na úkor kvality, nie že by nevedel ale nie je ešte tak zručný) a keď a nad tým zamyslia. Skúsený=drahsi=rychlejsi alebo nový=lacnejsi=pomalsi ….. a keďže ma každý tater nejakú minimálnu sadzbu a potom plus každá hodina a tetovanie je na celý život tak mne vychádza ísť ku nejakému profikovi nie začínajúcemu, hlavne ked chceš tenké linky na jemnom obrázku ……. Toľko z môjho zamyslenia keďže mám 15 tetovani, celkom viem o čom hovorím

viktoriaandrascik
17. sep 2026

Tetovanie je na celý život, výber si niekoho skúseného, nie začínajúceho tatéra.

weronika171717
17. sep 2026

Skúsený, šikovný, top tatér je v Spišskom Štvrtku, ale neviem, či už netetuje v Poprade - Tatto Curo TA3 +421 905 680 356. Dlhé roky tetuje, aj po súťažiach chodil. ☺️