icon

Prečo mi Union neprepláca zubný benefit?

20. jún 2026

18.2.26 som bola na dentálnej hygiene kde mi preplatili prvých 30e z benefitu.
17.6.26 som bola na ďalšej ale nárok na preplatenie mám až o 120dni od poslednej DH
Ku dnešnému dňu hoci uplynulo 120 dní nemám stále nárok na preplatenie..to len aby ste vedeli ako odžubavajú

aliziana
20. jún 2026

@anonym_autor od 18.2. do 17.6. je 119 dní, prečo si nešla 18.6. alebo neskôr?

mondolina
20. jún 2026

@anonym_autor
ošetrenie musí byť o 120 dní najskôr.
čítaj podmienky a rátaj.
nemám doteraz pocit, že by odžubávali.

anonym_6c4add
20. jún 2026

@anonym_autor matika?

sara07
20. jún 2026

v každej poistovni si musiš tieto terminy stražit , ja už ked sa objednavam ,mam pred sebou datum kedy som kde bola naposledy
niekedy su aj zdravotnici profi a oni ta upozornia

autor
20. jún 2026
@sara07

v každej poistovni si musiš tieto terminy stražit , ja už ked sa objednavam ,mam pred sebou datum kedy som kde bola naposledy
niekedy su aj zdravotnici profi a oni ta upozornia

@sara07 moja dentálna je na materskej a bola som rada, že pri mojej paradentoze si našla čas na mňa

autor
20. jún 2026
@aliziana

@anonym_autor od 18.2. do 17.6. je 119 dní, prečo si nešla 18.6. alebo neskôr?

@aliziana to nezáleží kedy som išla ale kedy som oň požiadala,tam podmienku splňam

sara07
20. jún 2026
@anonym_autor

@aliziana to nezáleží kedy som išla ale kedy som oň požiadala,tam podmienku splňam

@anonym_autor nie tam je dôležitý dátum ošetrenie ktory musi byt PO 120 dnoch , jedno kedy žiadaš
ideal ist na 125 den
to isté máš pri preventivkach ,v dôvere ta ani nezoberu , proste PO a stražia si aj jeden den

marhulka13
20. jún 2026

Ach jaj, ďalšia ktorá poriadne nečíta. Lepšou možnosťou by bolo, keby si bola tá istá, ktorá riešila predražené gastro. Aspoň by to bola iba jedna osoba, nie dve

mondolina
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
dátum ošetrenia nespĺňaš, bodka.

dadis
20. jún 2026

@anonym_autor No tak si das preplatit dalsiu navstevu na jesen.

autor
20. jún 2026
@marhulka13

Ach jaj, ďalšia ktorá poriadne nečíta. Lepšou možnosťou by bolo, keby si bola tá istá, ktorá riešila predražené gastro. Aspoň by to bola iba jedna osoba, nie dve

@marhulka13 nie, nás sprostých je viac ako vás premotivovanych strcenych v každej riti

billy_jean
20. jún 2026

Príspevok na dentálnu hygienu pre dospelých je možné uplatniť dvakrát ročne vo výške max. 30 eur za jedno ošetrenie. Rozostup medzi dentálnymi hygienami /ošetreniami/ je minimálne 120 dní.

petamich
20. jún 2026

Relevantny je datum osetrenia a nie kedy si o benefit poziadala, datum osetrenia bol skor ako po 120 dnoch a preto nesplnas podmienky a nebude ti preplateny benefit.

yellowunicorn
20. jún 2026
@anonym_autor

@marhulka13 nie, nás sprostých je viac ako vás premotivovanych strcenych v každej riti

@anonym_autor aspoň že si vieš priznať že si sprostá...
Nedivim sa, že anonymne... 😂

mondolina
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
my chápeme čo znamená dátum ošetrenia 🤣

marhulka13
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor cooo a kde som strcena? Ako podľa mňa nie je hanba sa pomýliť, to sa môže stať každému.
No predtým, než niekoho obvinim, že klame, tsk si ho overim. A keď už sa to stane, tak si priznam chybu

anonym_3d08d1
20. jún 2026

ved sama pises narok je az o 120 dni , ty si bola skor tak co ti maju preplatit? Precitala si si vobec po sebe co si napisala? 😂 Alebo matematika zlyhala?

anonym_bd49d9
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zalezi aj na datume vykonania, na blocku z pokladne mas predsa datum