Prevažujete si doma zakúpené potraviny?
Ahojte,
dnes som sa rozprávala s kolegyňou a prekvapilo ma, že si doma občas prevažuje ovocie, zeleninu alebo salámu, ktorú zakúpila pri pulte. Tvrdí, že už viackrát zistila rozdiel oproti tomu, čo bolo na bločku.
Priznám sa, že mňa by ani nenapadlo kontrolovať váhy v obchode a beriem to tak, že musia byť správne.
Robíte to niekto tiež?
Nie ale poznam jednu co prevazuje uplne vsetko aj keksiky, jogurty atd. 😅
@anonym_autor Nie , v obchode su váhy ciachované metrickým uradom, (raz ročne?) a doma vahu určite nemám ciachovanu a niektoré vážia ako sa im chce.
@anonym_autor par korun hore dole😃nie som na tom tak zle aby som robila takéto blbosti, potom to reklamuje? A viac prevezie?
Nie ale poznam jednu co prevazuje uplne vsetko aj keksiky, jogurty atd. 😅
@anonym_b8be37 poznam jedneho co premeral dlzku rolky toaletneho papiera a isiel do obchodu robit cirkus, lebo chybalo par cm.
@anonym_autor 🤦neprevazujem nemeriam...
Nie, nikdy. A pride mi to akoze toto robia jedine ludia co uz fakt nevedia co so sebou 🙈
Nie 🤦♀️ to akože k čomu je dobré?
Veď to aj tak nemôže reklamovať. Či čo robí s tým, keď zistí rozdiel? Nemôže spať 😁
Tiež neprevažujem, riadna blbosť.
Nie. Zbytočne. V obchode si môže ovocie prevážiť. Doma to robí už úplne zbytočne
Nie pretože to nemá zmysel , akože pridem domov prevážim a čo potom
ked to nahodou nesedi
Sem tam viem,ked platim pri samoobsluznej, že niečo nesedí vahovo.ale ako co s tým?
@anonym_autor toto už je F-kova diagnóza. Ale taka to otázka sa môže vyskytnúť iba na Modrom koňovi.
nikdy mi nenapadlo takto zabíjať čas, ale keby aj, a zistím, že váha nesedí, tak čo potom? Zobrať tovar a ísť sa úplne zbytočne vyvrieskať do obchodu (skvelý nápad hlavne ak som nakupovala na druhom konci mesta) alebo sa doma nasierať na celý svet?
Nerobím to ale raz som bola naštvaná lebo starká kúpila mäso a nakoniec bola oslava u nás, tak mi ho priniesla a ja som ho išla pripraviť. Mala už vtedy cez 80rokov. Chcela som ju odbremeniť. Priniesla mi mäso s tým, že to majú byť 4kg. A aj na tom štítku, ktorý tam predávajúci nalepí s čiarovým kódom bolo 4xxx. Mne sa to nezdalo. Hodila som to na váhu a bolo tam len 3,2xxkg. Proste niekto v nemenovanom reťazci odžubal starú pani, ktorá chcela potešiť rodinu.
@anonym_autor 😲 nie, veď v obchode si navzájom ovocie sama. Váhy v obchodoch musia vážiť dobre.

Nie, nerobím.😯