icon

Pridajte tipy na cenovo dostupné reštaurácie v Jasnej a okolia

19. júl 2026

Prosím poraďte dobrú reštauráciu v tento oblasti. Čo mi nezruinuje rodinný rozpočet. Môže byť pri najhoršom aj niečo v LM. Ďakujem

biba_18
19. júl 2026

v pavčinej je reštika, volá sa to pivnica. miestni tam ele veľmi nechodia 😏 potom je blízko koliba 3 studničky, jedlo fajn a super remeselné pivo (aspoň pár rokov dozadu…). alebo u sura (ale tam otvárajú až o 13-tej)… ceny ale všade s horskou prirážkou či ako by som to…

autor
19. júl 2026
@biba_18

v pavčinej je reštika, volá sa to pivnica. miestni tam ele veľmi nechodia 😏 potom je blízko koliba 3 studničky, jedlo fajn a super remeselné pivo (aspoň pár rokov dozadu…). alebo u sura (ale tam otvárajú až o 13-tej)… ceny ale všade s horskou prirážkou či ako by som to…

@biba_18 ďakujem...však totok. Tie ich prirážky...

anonym_1af8e1
19. júl 2026

@anonym_autor Bonsay LM 🙂

biba_18
19. júl 2026

och, ja dilino, teraz som si spomenula - z mikuláša do doliny, tesne za mestom, po pravej strane je restika veranda. tam chodia miestni aj z mikuláša… a majú obedové menu, tam bolo fajn…

autor
19. júl 2026
@biba_18

och, ja dilino, teraz som si spomenula - z mikuláša do doliny, tesne za mestom, po pravej strane je restika veranda. tam chodia miestni aj z mikuláša… a majú obedové menu, tam bolo fajn…

@biba_18 super, ďakujem

anonym_3d650f
19. júl 2026

v LM v Rgb Liptov (pri Tescu, čiže hneď ako z Jasnej vchadzate do LM) reštaurácia Maríno, tiež mávajú aj obedové menu.

miskazlm
19. júl 2026

Route 66, Mami pub - obe sú v LM

weronika171717
Včera o 03:27

Marino v RGB, ako je už písané vyššie. Len je to priamo v LM.

lucik194
Včera o 06:54

Route 66 byvala taka klasika v LM, menucko v rozumnej cene.