icon

Skúsenosti s chladničkou Samsung No Frost. Podvod alebo realita?

13. júl 2026

baby idem si sem vyliat srdce lebo moj muz ma uz ma za blazna. kupili sme pred pol rokom novu chladnicku samsung, stala skoro 700 eur a hlavna vec kvoli ktorej som ju chcela bola funkcia no frost ze sa nemasa vobec odmrazovat. sak super reku usetrim si robotu pri dvoch detoch.
prd makovy!!! minuly tyzden pozeram a pod spodnymi suflíkmi v mrazaku normalne centimeter ladu, tie boxy nesli ani vytiahnut. ked som volala na zakaznicku linku tak mi ta pani oznamila ze ´´no frost sice znamena ze sa netvori namraza na stenach ale raz za rok ju aj tak treba kompletne vypnut z elektriny na 24 hodin a nechat odmrazit´´ lebo ze sa daky vnutorny ventilator upchava namrazou z vlhka. no chapete to?? naco si kupujem drahu samorozmrazovaciu chladnicku ked ju musim vypratat, nechat tiect vodu na podlahu a riesit kam dam v lete vsetko maso z mrazaku kym sa ten kram uraci odmrazit? mate to niektora tiez takto pri tejto znacke alebo ma len dako odbili na infolinke??

anonym_025b9f
13. júl 2026

@anonym_autor nechcem sa hadat s podporou Samsungu, ale toto sa nam nestalo "v zivote" (teda odkedy mame moderne chladnicky)... mozno tak zaciatok rokov 2000, ze sme museli odmrazit mrazak / chladnicku... akoze nikdy nic... obcas vycistime ten sajrat z toho odkvapkavaca... ale urcite ziadna voda ani nic... Skus niekde vypytat este druhy nazor... mate vsetko odblendovane / odlepene od nova? Nic ste omylom nenechali zalepene? (blba otazka)...

guudy
13. júl 2026

Ja mam teda mraznicku Liebherr 17 rokov a este sme ju nemuseli rozmrazovat.
Len k tomu rozmrazeniu, mozes rozmrazovat v zime a pptraviny vylozit na balkon. A na tecucu vodu mozes podlozit misu/uterak, aby to netieklo na podlahu ;)
Viac poradit neviem.

doriiis
13. júl 2026

Dobrú blbosť ti povedala. No Frost znamená, že by tam nemal byť žiaden ľad. Niečo tam máte zle. Mám no Frost americkú chladničku vyše roka a nikde žiaden lad

anonym_04e2c7
13. júl 2026

Niečo robíte zle vy

anonym_768a39
13. júl 2026

@anonym_autor
No frost je no frost nikdy sme nic nerobili ale v jednom nasom byte bol taky problem bolo to tesnenie na dverach

patrike
13. júl 2026

Mam Samsung, ziadny problem. Nieco robis zle, napriklad tam sustavne lezies, nemas okolo dostatocne zony na cirkulaciu vzduchu ... Ziadny lad pod zasuvkami. Tesnia ti dvere ?

simsalabim
13. júl 2026

Mam no frost Whirpool kupenu cez najhordi lockdown a este nikdy sme ju neodmrazili.

madeincssr
13. júl 2026

@anonym_autor merias teplomerom teplotu v chladnicke? Ma tam byt 4-6°C a troska ladu by sa mohla tvorit iba priamo na kovovom vyparniku, ktory na niektorych chladnickach tvori napr. hornu cast zadnej steny (ked je lakovany na bielo, ludia si ho ani nevsimnu). Na novodobych chladnickach vsak uz moze byt skryty za plastovym vnutrom chladnicky.
Namrazovat by sa mala len mraznicka, ktoru raz za cas (ked uz zasuvky "drhnu" o lad 🙂) treba odmrazit.

anonym_e3bfb1
13. júl 2026

Mám Beko 8-10rokov a tiež nerozmrazujem, okrem prípadov keď deti zle zamkli sa námraza nikdy nikde netvorila

ornela_tn
13. júl 2026

.

doriiis
13. júl 2026
@madeincssr

@anonym_autor merias teplomerom teplotu v chladnicke? Ma tam byt 4-6°C a troska ladu by sa mohla tvorit iba priamo na kovovom vyparniku, ktory na niektorych chladnickach tvori napr. hornu cast zadnej steny (ked je lakovany na bielo, ludia si ho ani nevsimnu). Na novodobych chladnickach vsak uz moze byt skryty za plastovym vnutrom chladnicky.
Namrazovat by sa mala len mraznicka, ktoru raz za cas (ked uz zasuvky "drhnu" o lad 🙂) treba odmrazit.

@madeincssr ... Pri no Frost mrazničke sa nenamrazuje nič. Preto je to NO FROST

kvietok1233
13. júl 2026

Mám Samsung no Frost už dva roky a žiadna namraza

anonym_ab1eff
13. júl 2026

Ja mam 12 rokov lacnu chladnicku s mraznickou a za cely cas som ju nemusela odmrazovat. Uz dosluhuje a v kosiku mam 2. Jedna z nich je samsung, asi som iu rozhodnuta, ktoru vyradim.

sima234
13. júl 2026

Máme Samsung s funkciou No Frost asi 4 - 5 rokov a nemám žiadnu námrazu v mrazničke. Ani som ju nikdy neodpájala na 24 hodín.

babushkaem
13. júl 2026

tiez mam samsung nofrost a za 5 rokov som ju nemusela odmrazovaat

nelca84
13. júl 2026

Aj my máme Samsung No Frost asi 3 roky a nie je tam žiadna námraza.

martinka17
13. júl 2026

Mám Non Frost Samsung asi 10 rokov, nikdy som tam nemala ani náznak ľadu. Reklamuj

anonym_f20f6a
13. júl 2026

pani ti povedala blbosť. Ak sa hovor nahráva, asi by som oznámila v rámci reklamácie aj neschopnosť pracovníkov na zákazníckej linke. ja mám samsung samorozmrazovaciu už 9 rokov a v živote ani raz som ju nerozmrazovala. a to ide sústavne tých 9 rokov. ani raz nebola ani vypojená.

sisaka
13. júl 2026

Som myslela, že sa už iné chladničky ani nevyrábajú. Za posledných 20 rokov som mala 2 chladničky, obdive Samsung, ani jednu som nemusela rozmrazovať 🤷‍♀️

anonym_b919dd
13. júl 2026

Máme chladničku Samsung No Frost 10 rokov a nikdy sme ju nevypli, neodmrazovali. Žiadna voda ani námraza sa netvorila. Teraz ju máme 3 mesiace vypnutú a žiadna voda ani nevytiekla, úplne sucho. Dúfam len, že sme ju tým vypnutím nepokazili a po zapnutí nebude blbnúť 🙈

anonym_eda2f9
14. júl 2026

@anonym_autor Samsung nerobi dobre chladnicky a mraznicky, ja co som bol vzdy na navstevach, tak kazdy kto mal toto riesenie od Samsungu mu piskala, keby to bola jedna nepoviem, ale co kus to identicke piskanie, jednoducho nie kazda firma robi vsetko dobre, ano mobily, operacne pamäte a displeje, tie Samsungu idu, ale biely spotrebic by som si od nich nekupil, v USA by si to normalne vratila, tu ta budu tahat za nos😎

frflos_nespokojny
15. júl 2026

vymenik v chladnicke je skryty za delkom. ventilator chladny vzduch posuva do marazaku, alebo chladnicky. klapka ktora ten vzduch rozdeluje, tak moze byt poskodena, ale treba pozriet ci nie je zapchata hadicka na kondens , ktory odteka do nadobky nad kompresorom.
pokial je to v zaruke treba jednoznacne volat servis.

zuzana2910
Dnes o 09:07

Electrolux no frost už viac ako 10 rokov, mraznička bez ľadu, ako sľúbili.

bomba36
Dnes o 10:07

@anonym_autor mám ju už 10 rokov a nikdy som nemala žiadny problém. Asi mate chybný kus od výroby.