icon

Skúsenosti s modelingovou agentúrou Fame management pre deti?

katarina092
Dnes o 06:14

Ahojte.
Mate s tym niekto prosim skusenosti?
Dakujem

anonym_f6affa
Dnes o 06:18

@katarina092 ak su to ti na ul. Svornosti, tak oni realne nemaju vela ponuk pre decka. Aj fotky, ktore urobia, su take.... slabsie by som povedala. Akoze oni nafotia, daju to na stranku, ale tym to hasne. Ponuky, ktore chodia na mail, nie su vobec personalizovane a su vacsinou pre dospelych. Ale samozrejme reci maju kopec, aby nalakali a dostali zaplatene aspon za tych par fotiek

anonym_2462af
Dnes o 07:03

skusenosti nemam, ale nedavala by som dieťa na modeling. mam 2 kamošky modelky a obe nenavideli svoju "pracu" nehovoriac o tom, že na naozaj dobre miesta sa dostanu len 15-16-17 ročné čo sa vyspia s ludmi na spravnych miestach. Nehovoriac o anorexii a bulimii. Nikdy by som dieťatu takto nezničila život len kvôli tomu, že je fotogenicka a pekna

anonym_8ce918
Dnes o 08:04
@anonym_2462af

skusenosti nemam, ale nedavala by som dieťa na modeling. mam 2 kamošky modelky a obe nenavideli svoju "pracu" nehovoriac o tom, že na naozaj dobre miesta sa dostanu len 15-16-17 ročné čo sa vyspia s ludmi na spravnych miestach. Nehovoriac o anorexii a bulimii. Nikdy by som dieťatu takto nezničila život len kvôli tomu, že je fotogenicka a pekna

@anonym_2462af Ale ona sa nepýtala či by si dávala alebo nedávala. Kedy sa naučíte odpovedať k veci?

anonym_2462af
Dnes o 09:22
@anonym_8ce918

@anonym_2462af Ale ona sa nepýtala či by si dávala alebo nedávala. Kedy sa naučíte odpovedať k veci?

@anonym_8ce918 vieš, niektorí rodičia si myslia, že keď ich dieťa prejde kastingom alebo že má peknú tvár, tak z neho bude modelka. Realita je taká, že dieťa bude mať pár pekných fotiek, možno pôjde 1-2x na mólo, bude robiť mimo fotení poskoka pre fotografov niekde (ak sa tam dostane) v Miláne alebo Paríži a nakoniec sa vráti domov na slovensko, nebude mať ani školu, ani prax a bude mať akurát zničené psychické zdravie. A to všetko preto, že mamka si myslela, že jej dieťa bude modelka. Keď nemáš konexie a netlačíš do modelingu peniaze (rovnako ako pri športe) tak tvoje dieťa bude mať (v lepšom prípade) pár pekných fotiek a v horšom si domysli. Diskusie sú o tom, aby sa diskutovalo - môžeš teda vyjadriť svoj názor aj keď nie je odpoveďou na konkrétnu otázku. Minimálne sa rodič môže zamyslieť nad tým, či je toto správna voľba pre jeho dieťa alebo či bude vedieť žiť s následkami, keď si jeho dieťa bude vyčítať, že nie je dosť dobre a preto mu to v modelingu nevyšlo.