Skúsenosti s predajom starých hodiniek: Oplatí sa to?
Ahojte máte niekto skúsenosť so starými hodinkami ?
Doma sú nejaké už roky aj náramkové aj vreckové
Je niekto v NR kraji kto vykupuje?
Funkčnosť neviem zaručiť keďže sa do toho nevyznám a poškodiť to nechcem
Skúšali ste takto predať hodinky ? Oplatilo sa vám to alebo vám ponúkali drobné ? Ďakujem
Dala by som do googlu,akú asi majú hodnotu. Ale ak to nie je drahá známa značka,všetko by išlo darom. Napr. Po mužovi som predala hodinky Gant,ktoré stoja 200 za 30 EUR v nepoškodením stave. Lebo ich proste mal asi 8 tejto značky a niektoré už nenosil. Tiež mám zopár značkových hodiniek a nosím len Garmin. Ale snáď po nich niekedy siahne moja dcéra,lebo pre mňa sú skôr sperkom
Akú vysokú cenu musia mať hodinky, aby som riešila ich predaj? 🤔 môj muž sa hanbí predávať rok pouzivany mobil. Nedávno som darovala televízor a tablet. Keď som mužovi oznámila, že po to niekto príde, rýchlo sa pratal z domu, pretože mu to nebolo príjemne. Ostatné zbytočnosti mame doma. Vedela by som posunúť ďalšie 2-3 telky, 3tablety, asi 10telefonov, asi 10naramkovych hodiniek. Otázku polož sama sebe, či by si si ty také hodinky kúpila a koľko by si za ne dala. Môj názor je taký, ja by som si ich nekúpila, trh je presýtený všetkým, novým, krásnym. Buď ich budeš skladovať, alebo ich darujes, alebo vyhodíš. 🤷♀️ ak sa jedna o starožitnosť, skús sa spýtať v nejakom špecializovanom obchode, ale necakaj kopu peňazí. Na blšom trhu v Rakusku majú všetko a lacno.
@anonym_e8d636 ja tiež veľa darujem,keď mi je ľúto vyhodiť.Tiez sme takto darovali televízory do nejakej charity pre mužov,satelity,postele a oni sa veľmi tešili.
Povedala by som, ze to zalezi od znacky a stavu. Moj muz uz par hodiniek predal, ale boli to kvalitne znackove hodinky v top stave.
To su nejake Breitling hodinky? Alebo stare komunisticke rarohy?
@katkazatka staršie po babke patek philippe calatrava 1944 majú vyryté a ešte nejaké
Ale funkčnosť neviem zaručiť
Nieco taketo? Vyzeraju ze by hodnotu mat mohli
@1011990 áno ale aj náramok je zlatý nie kožený , je tam punc 999
Akú vysokú cenu musia mať hodinky, aby som riešila ich predaj? 🤔 môj muž sa hanbí predávať rok pouzivany mobil. Nedávno som darovala televízor a tablet. Keď som mužovi oznámila, že po to niekto príde, rýchlo sa pratal z domu, pretože mu to nebolo príjemne. Ostatné zbytočnosti mame doma. Vedela by som posunúť ďalšie 2-3 telky, 3tablety, asi 10telefonov, asi 10naramkovych hodiniek. Otázku polož sama sebe, či by si si ty také hodinky kúpila a koľko by si za ne dala. Môj názor je taký, ja by som si ich nekúpila, trh je presýtený všetkým, novým, krásnym. Buď ich budeš skladovať, alebo ich darujes, alebo vyhodíš. 🤷♀️ ak sa jedna o starožitnosť, skús sa spýtať v nejakom špecializovanom obchode, ale necakaj kopu peňazí. Na blšom trhu v Rakusku majú všetko a lacno.
@anonym_e8d636 tak Napr ja športové hodinky Garmin bežne predávam po cca 2 rokoch, keďže som ich nové kúpila za 650€ a môže sa mi z nich vrátiť polovica, tak by som ich určite nedarovala, nie som taká bohatá 😆
@1011990 áno ale aj náramok je zlatý nie kožený , je tam punc 999
@bazarik_nz Tak tu sa už nebavíme o obyčajných hodinkách. Tie tvoje majú cenu, keďže sú zo zlata. Takéto hodinky vykupujú aj záložne. Ale cena nebude pre teba priaznivá, keďže oni chcú ďalším predajom zarobiť.
@bazarik_nz Tak tu sa už nebavíme o obyčajných hodinkách. Tie tvoje majú cenu, keďže sú zo zlata. Takéto hodinky vykupujú aj záložne. Ale cena nebude pre teba priaznivá, keďže oni chcú ďalším predajom zarobiť.
@anonym_e4a8f3 záložné dávajú 25% z ceny
@katkazatka staršie po babke patek philippe calatrava 1944 majú vyryté a ešte nejaké
Ale funkčnosť neviem zaručiť
@bazarik_nz tak to predas. Daj na rozne bazarove platformy. Omrkni na nete, co mozes za to pytat. Napus kludne aj vyrobcovi, aku to moze mat hodnotu.
@bazarik_nz ak sú to historické kúsky s diamantami Chopard, Bulova, Longines, Rolex, Omega, Patek Phillipe, Cartier a Audemars Piguet tak sa oplatí 😉