icon

Sú dnes otvorené obchody? Kto bol a čo nakúpil?

6. apr 2026

Akurat mi dosla notifikacia z Lidla, ze su otvoreni tak mi napadlo kto bol dnes v obchode? A co ste kupovali?
My sme neboli. Ale keby som nebola hnila tak do hornbachu by som skocila inspirovat sa co posadit. Neviem ci je otvoreny.

Strana
z3
anonym_c73d0e
6. apr 2026

@anonym_autor bola som pre čerstvé pečivo 😄 a píšu na stránke že majú otvorené - hornbach

anonym_45ec03
6. apr 2026

@anonym_autor páči sa môžeš sa aj doma inšpirovať

HORNBACH | hobby e-shop č. 1 pre váš projekt https://share.google/u7zhpkmWoA0RGX2c0

marsmykkok
6. apr 2026

@anonym_autor Ja som bola v prírode v meste autom a potom som skočila do Lidla hlavne kvôli šatám čo odnes boli v akcii a chcela som ich 😉 Celkovo potraviny som nejako súrne nepotrebovala, zobrala som ešte tulipány lebo narcisy už vyschli vo váze, jahody v akcii, chipsy a jogurty. Nič také súrne, išla som len preto, že som bola v meste a mali odnes tie šaty tak cestou som sa zastavila.

anonym_2d62d7
6. apr 2026

Neboli sme,chystame sa zajtra rano na pecivo.Aj u nas su obchody otvorene,dokonca aj obchody s oblecenim,co som nechapala.Boli sme sa vcera previest na 4kolke do mesta,ze rozmenime peniaze na dnes tak sme pozreli otvaracie hodiny,aj tam aj tam.

maca1984
6. apr 2026

Ráno sme boli na turistike až do obeda, ale chystám sa dnes na nákup. Bežne chodím v nedeľu, na týždňový nákup. Pôjdem dnes.

belllinka
6. apr 2026

Ano, bola som kupit pecivo a veci na pripravu obeda. A este skocim do Hornbachu. A kvoli comu je dobra tato diskusia?

autor
6. apr 2026
@anonym_45ec03

@anonym_autor páči sa môžeš sa aj doma inšpirovať

HORNBACH | hobby e-shop č. 1 pre váš projekt https://share.google/u7zhpkmWoA0RGX2c0

@anonym_45ec03 ked ja potrebujem nazivo okukat omakat. Ale nechce sa mi, dzobkam si zahradku popri kave a uzivam klud okolo. Ale tipujem ze by ani nebolo kde zaparkovat 😄

autor
6. apr 2026
@belllinka

Ano, bola som kupit pecivo a veci na pripravu obeda. A este skocim do Hornbachu. A kvoli comu je dobra tato diskusia?

@belllinka tak, zaujima ma kolko ludi vyuzilo ze je otvorene. Ci su aj nejaki co zo zasady nepojdu v tento den na nakup. Je to tusim prvy velkonocny pondelok po dlhych rokoch kedy su obchody otvorene. Vzdy som mala zafixovane ze Novy rok a Velkonocny pondelok je zatvorene. U Velkonocnej nedele si nie som ista.

katica06
6. apr 2026

Nie nebola som ani sa nechystám.
Do obchodu chodím raz týždenne, nepotrebujem tam chodiť každý chvíľu, dokážem naplánovať čo navariť na týždeň vopred

anonym_c73d0e
6. apr 2026
@katica06

Nie nebola som ani sa nechystám.
Do obchodu chodím raz týždenne, nepotrebujem tam chodiť každý chvíľu, dokážem naplánovať čo navariť na týždeň vopred

@katica06 vy nekupujete čerstvé pečivo?

a0
6. apr 2026

Ešte som nebola ale s istotou pôjdem, keďže sa vrátime dnes večer domov po 5 dňoch a v chladničke iste aj myši nariekajú od hladu 🙂

katica06
6. apr 2026
@anonym_c73d0e

@anonym_c73d0e nepotrebujem každý deň čerstvé pečivo. Načo?

martinkatinka
6. apr 2026

Nikde som nebola, nepotrebujem dnrs nic nakupovat. Ani obzerat somariny.

anonym_1252b1
6. apr 2026
@anonym_c73d0e

@anonym_c73d0e vieš o tom, ze niekto pečivo neje alebo si ho pečie doma?

anonym_366510
6. apr 2026

Ráno sme boli šibať, posedeli sme s rodinou, pokecali, zaniesli sme prázdne flaše do obchodu, rovno kúpili mäso na obed, zeleninu, pečivo 😉

bessie12
6. apr 2026

@anonym_autor boli sme dnes v obchode. Nakúpili sme len potraviny. Ešte sa prejdeme do záhradníckeho centra na nákup kvetov.

rachel36a
6. apr 2026

Nebola som...kúpili sme pečivo v sobotu a ešte zajtra ho budem piect vo vajci lebo sa nezjedlo...nic nqm nebolo treba......včera som poprala keď sme sa vrátili z chaty, dnes vysavam, upratujem, umyla som okno v kuchyni...chalani išli k svokrovcom, tak som sama doma....chystám sa na prechadzku do lesa...obchody počkajú.

anonym_b0647f
6. apr 2026
@anonym_autor

@belllinka tak, zaujima ma kolko ludi vyuzilo ze je otvorene. Ci su aj nejaki co zo zasady nepojdu v tento den na nakup. Je to tusim prvy velkonocny pondelok po dlhych rokoch kedy su obchody otvorene. Vzdy som mala zafixovane ze Novy rok a Velkonocny pondelok je zatvorene. U Velkonocnej nedele si nie som ista.

@anonym_autor bola som si kúpiť rifle je veľa ľudí, ktorí vybavujú čo potrebujú.V lese som bola včera🤪

slavomira236
6. apr 2026

Nebola som biely kolac som kupila sobotu este mame a polku chleba este je stvrtka z neho. Rozky mam stale v mrazaku tych 10 ks ak chcu vyberiem a rozmrazia sa

slavomira236
6. apr 2026

V sobotu ukazovali v spravach tie plne kosiky to vazne ludia uz nemaju co jest? Ja som kupila len 6ks klobasok akoze na velku noc 4ks su este v chladnicke..vcera som robila kuracie rezne z kila prs a viac ako polka je este v chladnicke...Do potravin zajdem zajtra cestou z kniznice kupit detom nejake pecivo do skoly na stredu viac nic kupovat este nejdem.

januska12323
6. apr 2026

Nie, dnes nejdem nemám dôvod, ale ten by nebol ani pred týždňom či dvomi. U nás sa nakupuje na týždeň bez ohľadu na sviatky.

muchotrafka298
6. apr 2026

Dalsia diskusia na temu ze preco kto ide do obchodu, co si kupuje, kedy nakupuje, ci ma plny kosik alebo dva rozky v sacku. Pravídelne sa to tu opakuje 3 x denne pred sviatkami, pocas nich aj po nich. Je to kazdeho osobna vec, kedy a co nakupuje. Lebo su to jeho peniaze, nie moje. Ked potrebuje, nech chodi aj 3 x denne. Ano bola som dnes v obchode, kupila som len par malickosti, na ktore som zabudla v sobotu. Svet sa nezruti.

autor
6. apr 2026
@anonym_c73d0e

@anonym_c73d0e my napr.nekupujeme pecivo, pecieme si doma.

ivik4
6. apr 2026

Prisla som po par dnoch z Viedne a naslednej 2 dnovej navstevy rodicov domov, bola som prave cvicit a na kave a kedze mam volne poobedie idem nakupit vsetko co nam treba a mozno aj psikovi bundicku 🙂 . Preco nie

autor
6. apr 2026

A privitali ste to ze je otvorene? Beriete to.pozitivne, negativne alebo je vam to jedno?
Za mna ak by som potrebovala tak vyuzijem ale ak by bolo zatvorene tak.mi to vobec nevadi. Cize asi mi to je jedno.

Viem ze aj medzi predavackami su take ze chcu ist do roboty cez sviatok, lebo maju kde nechat deti alebo kvoli priplatku ale aj take ze chcu mat volno a beru tuto zmenu negativne.

anonym_c06868
6. apr 2026

Ja som bola aj vcera nakupit.

zuzanaokasova
6. apr 2026

Ja pracujem v potravinách a všetky sme to ocenili, ze sa zamestnávateľ rozhodol nechať nás na sviatky s rodinou. Sme za to vďačné. Doobedie sme strávili s rodinou, priateľmi, susedami, rodičmi a teraz ideme do prírody. Ja dnes nič nepotrebujem, všetko som si kúpila vpred a bez červeného pečiva vydržím...

bessie12
6. apr 2026
@anonym_autor

A privitali ste to ze je otvorene? Beriete to.pozitivne, negativne alebo je vam to jedno?
Za mna ak by som potrebovala tak vyuzijem ale ak by bolo zatvorene tak.mi to vobec nevadi. Cize asi mi to je jedno.

Viem ze aj medzi predavackami su take ze chcu ist do roboty cez sviatok, lebo maju kde nechat deti alebo kvoli priplatku ale aj take ze chcu mat volno a beru tuto zmenu negativne.

@anonym_autor ja som uvítala, ze dnes su otvorené obchody aspoň vo veľkých mestách. Zajtra idem do prace a potrebovala som si kúpiť nieco na desiatu. Ak by neboli otvorené, tak by sme si objednali.

anonym_c2d8b6
6. apr 2026
@anonym_c73d0e

@anonym_c73d0e v piatok bolo zatvorené,ako si prežil/a bez čerstvého pečiva? Ako si doteraz existoval/a,keď boli obchody vo sviatok zavreté?

marsmykkok
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Asi tak neutrálne, nič som extra súrne nepotrebovala, išla som hlavne pre tie šaty, keby je dnes zatvorené budú v akcii od zajtra a skočím tam ráno pred prácou, nezabíjala som tam čas, lebo nemusím hyper a supermarkety, zobrala pár vecí čo som chcela a išla preč. Prežila som aj ked boli zatvorené, ale rovnako v minulosti ked boli otvorené ak som bola v meste vo veľkonočný pondelok a niečo som potrebovala, išla som do obchodu, žiadne že z princípu nepôjdem aby som sa bila do pŕs aká som zásadová. Ale možno skôr viac som za, kvôli tomu že sa počet ľudí rozloží a niekto pôjde dnes, niekto zajtra alebo ľudia čo sa vracajú po sviatkoch domov že nemusia čakať do zajtra a môžu si doplniť zásoby dnes po ceste domov, nebude zajtra plno tak, že ľudia čo pracujú od zajtra dnes si môžu urobiť nákup a po práci budú mať viac čas na oddych, že to pomôže ekonomike. Ale z osobného hľadiska ma to nejako neovplyvnilo či sú otvorené alebo nie, beriem to ako to momentálne je a prispôsobím sa.

Strana
z3