Sú dnes otvorené obchody? Kto bol a čo nakúpil?
Akurat mi dosla notifikacia z Lidla, ze su otvoreni tak mi napadlo kto bol dnes v obchode? A co ste kupovali?
My sme neboli. Ale keby som nebola hnila tak do hornbachu by som skocila inspirovat sa co posadit. Neviem ci je otvoreny.
Boli sme na dovolenke, u nas vsetko zavrete od soboty od 14.00,takze sme museli ist do Billy na letisko. Nezijeme na Sk.
@sara07 a taká poisťovňa nie je biznis?
@kavasmliekom máme aj čisto štátnu poistovnu 😂😂😂
V sobotu ukazovali v spravach tie plne kosiky to vazne ludia uz nemaju co jest? Ja som kupila len 6ks klobasok akoze na velku noc 4ks su este v chladnicke..vcera som robila kuracie rezne z kila prs a viac ako polka je este v chladnicke...Do potravin zajdem zajtra cestou z kniznice kupit detom nejake pecivo do skoly na stredu viac nic kupovat este nejdem.
@slavomira236 rezne z kila pŕs mame dvaja na obed 😂🙏
Áno bola som lebo mi prišla neplánovane návšteva tak sme boli zobrať vodu niečo sladké a slané a pečivo na ďalší deň keďže už sme išli do prace a partner zje pol chleba na svacinu
@slavomira236 rezne z kila pŕs mame dvaja na obed 😂🙏
@anonym_06a403 dvaja zjete kilo reznov na obed? A ku tomu prilohu plus oblohu nejaku..? Ja jem velke porcie a ja a 2 deti 12 a 9 ktore kuracie rezne lubia sme mali na 3 obedy
@anonym_06a403 dvaja zjete kilo reznov na obed? A ku tomu prilohu plus oblohu nejaku..? Ja jem velke porcie a ja a 2 deti 12 a 9 ktore kuracie rezne lubia sme mali na 3 obedy
@slavomira236 hej úplne v pohode môj chlap zje za 3 😂 a ja za 2

Pracujem tiež v obchodez nie však v potravinách, no mali sme zatvorené od piatku do pondelka. Ja to oceňujem. No keby je otvorene, tak zase prežijem... Zas kvôli tomu nebudem hľadať inú prácu keď som tak roky rokúce