icon

Sú ovocie a zelenina z Miletičky domáce?

4. apr 2026

Ahojte, nebola som uz roky na Mileticke kupovat ovocie ci zeleninu, najdem tu niekoho, kto tam pravidelne chodi a vedel by mi povedat, ci sa da naozaj spolahnut na predavajucich, ze sezonne veci su domace, z ich vlastneho pestovania? Alebo sa tam najdu aj taki, ze nakupia vo velkoobchode a tam predavaju, cize je to to iste ako v obchodoch ? Dakujem vopred za postrehy.

anonym_ecf524
4. apr 2026

Ak je predaj od domacich, maju to povinne oznacene (myslim ze je to taka zelena tabulka). Ak to nemaju, su to priekupnici nakupujuci v Metre..

autor
4. apr 2026
@anonym_ecf524

Ak je predaj od domacich, maju to povinne oznacene (myslim ze je to taka zelena tabulka). Ak to nemaju, su to priekupnici nakupujuci v Metre..

@anonym_ecf524 super, to som ani nevedela, ze maju to povinne oznacenie. Dakujem

anonym_9b96b9
4. apr 2026

väčšina nakupuje v Maďarsku a tu to len predávajú

pr85
4. apr 2026

@anonym_autor chodím tam nepravidelne, ale je tam drahšie, ako v obchodoch. Kvalita tovaru je porovnateľná.

miskakyblik
4. apr 2026

Ja som pre toto prestala na mileticky chodiť. Niektorí sa ani nehanbia a predávajú zeleninu rovno už zabalenú , tak ako keď kúpiš v metre/ tescu....jediné čo si tam chodím sem tam kupovať je kyslá kapusta, a čerstvý kôpor keď je sezóna. Inak naozaj nič, ti čo ti majú vysypane ( rozumej odbalene z metroobalov) to predávajú nehorázne draho a tá kvalita...ja neviem asi to neviem doceniť ale mne to chutí ako keď si kúpim v Lidli napr....sadenice čo som tam skúsila zopárkrát kúpiť vždy vykapali alebo mali nejakú pliagu...aha a ešte som tam zvykla kupovať parené buchty a knedle v jednom stánku ale už vyše roka som tam nebola, takže ani neviem či ešte existujú ( posledne roky sa to tam dosť zredukovalo)za mňa stačí zelovocie v obchodoch, a celkom sa rozrastaju také malé zelovocy kde sa dá kúpiť všelijaké letecké dovozove produkty a veľakrát sa už cenovo až tak nelíšia ale chuťovo sú niekde úplne inde...takže za mňa kombinácia obchod + dovozovy zelovoc sem tam a som spokojná ...

tetapetra
4. apr 2026

@anonym_autor zelenina je buď z metra alebo z lunysu. To je skoro ako yeme. Tienisté paradajky kúpiš v Lidl o polovicu lacnejšie

princezna_bosorka
5. apr 2026

@anonym_autor na mileticku chodi manzel obcas. Kvalita vzdy dobra (ovela lepsie ako supermarket), ale netusim, ako si vybrral, kde kupi. Pred rokmi mi kamoska vravela, ze sa treba pytat, odkial maju ovocie/ zeleninu.