Sú ovocie a zelenina z Miletičky domáce?
Ahojte, nebola som uz roky na Mileticke kupovat ovocie ci zeleninu, najdem tu niekoho, kto tam pravidelne chodi a vedel by mi povedat, ci sa da naozaj spolahnut na predavajucich, ze sezonne veci su domace, z ich vlastneho pestovania? Alebo sa tam najdu aj taki, ze nakupia vo velkoobchode a tam predavaju, cize je to to iste ako v obchodoch ? Dakujem vopred za postrehy.
Ak je predaj od domacich, maju to povinne oznacene (myslim ze je to taka zelena tabulka). Ak to nemaju, su to priekupnici nakupujuci v Metre..
@anonym_ecf524 super, to som ani nevedela, ze maju to povinne oznacenie. Dakujem
väčšina nakupuje v Maďarsku a tu to len predávajú
@anonym_autor chodím tam nepravidelne, ale je tam drahšie, ako v obchodoch. Kvalita tovaru je porovnateľná.
Ja som pre toto prestala na mileticky chodiť. Niektorí sa ani nehanbia a predávajú zeleninu rovno už zabalenú , tak ako keď kúpiš v metre/ tescu....jediné čo si tam chodím sem tam kupovať je kyslá kapusta, a čerstvý kôpor keď je sezóna. Inak naozaj nič, ti čo ti majú vysypane ( rozumej odbalene z metroobalov) to predávajú nehorázne draho a tá kvalita...ja neviem asi to neviem doceniť ale mne to chutí ako keď si kúpim v Lidli napr....sadenice čo som tam skúsila zopárkrát kúpiť vždy vykapali alebo mali nejakú pliagu...aha a ešte som tam zvykla kupovať parené buchty a knedle v jednom stánku ale už vyše roka som tam nebola, takže ani neviem či ešte existujú ( posledne roky sa to tam dosť zredukovalo)za mňa stačí zelovocie v obchodoch, a celkom sa rozrastaju také malé zelovocy kde sa dá kúpiť všelijaké letecké dovozove produkty a veľakrát sa už cenovo až tak nelíšia ale chuťovo sú niekde úplne inde...takže za mňa kombinácia obchod + dovozovy zelovoc sem tam a som spokojná ...
@anonym_autor zelenina je buď z metra alebo z lunysu. To je skoro ako yeme. Tienisté paradajky kúpiš v Lidl o polovicu lacnejšie

Ak je predaj od domacich, maju to povinne oznacene (myslim ze je to taka zelena tabulka). Ak to nemaju, su to priekupnici nakupujuci v Metre..