V ktorých obchodoch miniete najviac a prečo?
Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať ohľadom nákupu....pretože dneska sa stala chaotický situácia nevedel som sa rozhodnúť kde isť do akého obchodu doplniť tie potrebne potraviny či isť do LIDL,BiLLA,Coop Jednota,Tessco,Kaufland pretože porovnávam všetky obchody a aké majú cenovku a kde je lacnejšie a výhodnejšie nakupovať a z rozumom...a otázka znie aké obchody častejšie navštevujete a prečo??....Neje to jedno??...Nakupujete s rozumom šetrne a s rozumom??....
ja nakupujem v tescu a v lidli. z rôznych dôvodov
Ja najviac chodim do Lidla a do Kauflandu. Billa a Jednota su podla mna najdrahsie obchody.
Väčšinou Biedronka alebo lidl.
Kaufland a Jednota najčastejšie
Vôbec nenakupujem v Lidl a Tesco
Výnimočne v Bille
@stelly652 ja žijem v CZ a najčastejšie objednávam Rohlik. Niekto povie, že je drahý a nepopieram, že asi by som niekde kúpila niektoré veci lacnejšie. ALE - pre mňa je môj čas drahší ako pár korún úspory, pretože ísť do obchodu (nemám v pešej vzdialenosti okrem vietnamca žiaden) je minimálne dvojhodinový výjazd. Keby som mala obiehať ešte aj akcie, tak by to bolo úplne psycho...
@stelly652 DM . Idem pre jednu vec a ....no coment.
@stelly652 billa lebo ju mám najbližšie
A potom v každom obchode (kaufland, Tesco, Lidl) kupujem konkrétne výrobky ktoré inde nemajú takže podľa nálady a na čo mám chuť.
Ja najviac chodim do Lidla a do Kauflandu. Billa a Jednota su podla mna najdrahsie obchody.
@martinkatinka Ahoj ale ne šak dneska ráno som porovnával LIDL leták a Billu a nebol žiaden rozdiel
@stelly652 Denné nákupy Lidl, lebo mám najbližšie aj cenovo výhodné a Kaufland. Billa minimálne najdrahšia.Obcas Tesco ,hlavne tie veci čo inde nemajú a nakupujem len ram.Obcas aj v Coop tam najradšej salámy, šunky, syry...
Kaufland mám blízko školy kde vozím dcéru.
Jednota v mieste bydliska - pracujú tam moje spolužiačky, kamarátky.
Lidl - raz do týždňa kvôli akcii, ale kupujem málo za mňa tam nič nie je.
inde takmer vôbec.
Vacsinu veci a vacsie nakupy objednavam cez Wolt Market, lebo je to pohodlne (BA) a ked ideme do kamenneho obchodu tak Billa (lebo je pri kancelarii) alebo Lidl (lebo ich mame radi, mam rada ich pecivo a ovocie). Drobnejsi nakup este v lokalnej Maline.
Kaufland.
Pekny vyber zeleniny a ovocia.
Maso ktore nemusim polhodinu cistit 😬
Kupóny ktoré chodia do aplikácie viem vždy využiť, celkovo ich leták mi najviac vyhovuje co sa tyka aj inšpirácie co variť.
Pestrý výber pečiva.
Scaner...dávam si veci do tašky a žiadne vykladanie a prekladanie.
Týždenný nákup robíme väčsinou v Lidli. A každodenné prkotiny vo Freshi 🙂
Týždenný nákup robíme väčsinou v Lidli. A každodenné prkotiny vo Freshi 🙂
@anonym_46f4f2 vo Freshi som ešte nebol ale určite zájdem tam dobre že si spomenula
Velky nakup v Hoferi, mensie v Terne, Jednote, Kauflande
Tesco objednavam raz tyzdenne. Staci,ze mi to usteri cas,cesta autom tam nazad,cas v obchode atd. Obcas raz za tyzden zbehnem pre pecivo do lidlu ked sa mi nechce piect alebo nieco chyba. A ak nemas presne zoznam co treba kupit a nedrzis sa ho tak tie peniaze minies rovnako. Lebo povies si kaufland je najlacnejsi alebo lidl,jednota atd no ked nepojdes podla zoznamu vzdy kupis aj to co vobec nepotrebujes.
@anonym_46f4f2 vo Freshi som ešte nebol ale určite zájdem tam dobre že si spomenula
@stelly652 tak my ho máme dve minúty od bytu, takže je najbližšie, ale za nákup nad určitú sumu máme aj na výber zadarmo veci a veľakrát majú super akcie🙂
Tesco objednavam raz tyzdenne. Staci,ze mi to usteri cas,cesta autom tam nazad,cas v obchode atd. Obcas raz za tyzden zbehnem pre pecivo do lidlu ked sa mi nechce piect alebo nieco chyba. A ak nemas presne zoznam co treba kupit a nedrzis sa ho tak tie peniaze minies rovnako. Lebo povies si kaufland je najlacnejsi alebo lidl,jednota atd no ked nepojdes podla zoznamu vzdy kupis aj to co vobec nepotrebujes.
@anonym_0c3689 ja si vždy do predu spravím rozpis čo mi treba nakúpiť a až vtedy idem na nákup dnes som mal toho veľa na papieri
kaufland fajn akcie na väčší nakup. Také šunky syry v jednote. A v Bille keď je dobrá akcia, ako napríklad teraz mlieko a aviváž
@stelly652 kaufland. A na chlieb rozky obcas sunka klobaska jednota. Ake u nas v jednote je dobra veduca vzdy tam zvykne but nieco extra co zozenie v dobrej cene jogurty syry dnes mascarpone mozarelky kunin karamelova slahacka niva napriklad
Väčšie nákupy Kaufland,občas Lidl.Casto chodím do bili pre drobnosti lebo ju mám blízko.V Kauflande je všetko čo potrebujeme aj pre deti a lacnejšie
Väčšinou Biedronka alebo lidl.
@anonym_b7c085 dobrý deň a viete porovnať, či sa ozaj oplatí v tej biedronke nakúpiť?

Najblizsie mam jednotu tak tam denne nakupy. 2x do mesiaca lidl- tak aby som vyuzila stvrtkove 6e kupony