Zľava v Ikei - obed zdarma pri nákupe nad 60 EUR
Ahojte, v Ikei prebieha zľava pon-pia.. ak nakúpiš v obchode za 60€ obed mas zadara… využil to niekto? Ak pôjdem s manželom .. to sú dve polievky dve hl. Jedla, dva nápoje, možno aj káva, nejaký šalátik, kolaciky… to môže byt aj vyše 30€ … určite nám to cele odrátajú z nákupu nad 60€?
Ano, urcite, vyuzili sme to v lete na komplet obed s kolacikmi.
Ano, boli sme viackrat, lebo dokupujeme nejake veci do domacnosti.
Ale to je snad obed pre jedneho? Ci nie?
Ale to je snad obed pre jedneho? Ci nie?
@mk1111111111 pre kolkych chces, na jednom ucte, pri plateni oskenujes ucet z restiky a suma sa odrata.
@mk1111111111 pre kolkych chces, na jednom ucte, pri plateni oskenujes ucet z restiky a suma sa odrata.
@simsalabim fuuu, tak to klobuk dole. Odvaha pri slovenskej nature.
Ja tam nechodim nakupovat, ale casto tam zaskocim
na ten hotdog v sladkej zemli, len tak z nostalgie, preto som prekvapena, ze pre vsetkych, logiku mi to nedava
@simsalabim fuuu, tak to klobuk dole. Odvaha pri slovenskej nature.
Ja tam nechodim nakupovat, ale casto tam zaskocim
na ten hotdog v sladkej zemli, len tak z nostalgie, preto som prekvapena, ze pre vsetkych, logiku mi to nedava
@mk1111111111 neviem, ci nemusis byt Ikea family. A my sme to uz aj zabudli oskenovat alebo sme aj nemali nakup nad 60€. Akcia trva uz dost dlho. Chodievame tam casto iba s cielom sa najest. Ale vyuzili sme aj pri nakupe.
Pre istotu si over presne podmienky, lebo v lete to bolo tak ze sa najprv najete a potom suma uctenky z restauracie sa vam odpocita zo sumy nakupu nad 50 eur (to bolo v lete), teraz je to 60 eur ale postupnost je zachovana… najskor restika, potom nakup… aby ste neboli sklamani 😉 a este to musi byt aj v ramci jedneho dna…

@tereziik88 urcite ano, v cechach tato akcia bola cele leto