icon

Ako kúpiť a spravovať byt v Egypte?

Včera o 15:52

Ahojte dievcata mam na vas taku otazku zvazujem kupu bytu v egypte kde by sme mohli travit zimne mesiace v teple a v lete ho prenajimat asi hurghadaalebo inde nemam vybranu konkretnu destinaciu. Egypt milujme mame ho dost precestovany mimo rezortov skor styl roadtrip. Mate prosim niekto s tymto skusenosti ako to funguje po pravnej stranke kupa bytu? Mate nejake overene agentury cez ktore ste toto riesili? Ako to mate po logostickej stranke kto vam ten byt spravuje, upratuje po prenajmoch, pripadne riesi drobne problemy? Budem vdacna za kazdu dobru radu dakujem 🙏

patrike
Včera o 16:38

To je krajina este vacsej korupcie a bezpravia ako Slovensko. Povazujem to za velmi rizikovy napad. Podpises nejake zmluvy v arabcine, ktorym nebudes rozumiet. Vojna / obcianska vojna / terorizmus ti mozu ovplyvit dostupnost, ci uz pre teba (nedostanes sa tam alebo domov na SK) alebo pre tych ludi, ktorym to planujes prenajat v lete.
Ako je to teraz v Dubaji ? Nestaci to ako ponaucenie ?

autor
Včera o 16:40
@patrike

To je krajina este vacsej korupcie a bezpravia ako Slovensko. Povazujem to za velmi rizikovy napad. Podpises nejake zmluvy v arabcine, ktorym nebudes rozumiet. Vojna / obcianska vojna / terorizmus ti mozu ovplyvit dostupnost, ci uz pre teba (nedostanes sa tam alebo domov na SK) alebo pre tych ludi, ktorym to planujes prenajat v lete.
Ako je to teraz v Dubaji ? Nestaci to ako ponaucenie ?

@patrike nie nestaci a pytam sa ludi ktori maju s tymto realne skusenosti nie na nazor o dubaji. Ale vdaka za odpoved

martinmmartin
Včera o 16:41

u prenajatej nehnutelnosti si vzdy "jak pes u boudy"
Furt nieco, vytopia, zadymia, rozbiju , samozrejme vsetko nahodou. Upratovat to bude kto?

anonym_2473cc
Včera o 16:46

pre pána ľudia, veď autorka hľadá niekoho, kto reálne už zažil. Nie naše povzdychy o nebezpečí a prípadnom upratovaní.
Načo prispievate?
Ani ja k tomu nemám čo, lebo som nezažila takú kúpu a prenajímanie
Tak držím hubu

maddie1711
Včera o 16:54

Ahoj. Kamarát kupoval pred pár rokmi od nejakého chlapa (nenapadne ma meno) a teraz ho predal cez Zlatku Novotnú - chválil jej prístup.

anonym_4dc4b3
Včera o 17:02
@anonym_2473cc

pre pána ľudia, veď autorka hľadá niekoho, kto reálne už zažil. Nie naše povzdychy o nebezpečí a prípadnom upratovaní.
Načo prispievate?
Ani ja k tomu nemám čo, lebo som nezažila takú kúpu a prenajímanie
Tak držím hubu

@anonym_2473cc tiez nechapem ved nech si sedia v Hornej Dolnej a nudia sa

autor
Včera o 17:16
@anonym_4dc4b3

@anonym_2473cc tiez nechapem ved nech si sedia v Hornej Dolnej a nudia sa

@anonym_4dc4b3 cista zavist toto je cely princip a dovod premylania ludi nielen na mk ale vseobecne na sk ako to posledne roky sledujem preco ludia riesia ako a preco sa to neda... Ale ok aj takych berie autobus. Takze stak ecakam na odpoved ktora je k teme aj ked neviem ci sa dockam...

anonym_6273c5
Včera o 17:32

veru, ani ja nechapem preco sa ta cudzi ludia snazia uchranit pred problemami a stratou penazi.
nedavno som citala pod prispevkom Denisy Visnovskej, ako si v spanielsku nevedia dat rady s bezdomovcami, ked sa niekomu usadia v apartmane.

anonym_6273c5
Autor odpoveď zmazal
anonym_7d50ff
Včera o 18:01
@anonym_6273c5
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_6273c5 ano ale veď hneď hore aj píše ako to majú ľudia poriesene s upratovaním a správou bytu!! Veď kopu ľudí má apartmány aj mimo Egypta napr Chorvátsko Taliansko. Tiež majú nejak zabezpečené upratovanie pre hostí 🙈 autorka sa pýta na reálne skúsenosti a ty jej pripomenieš že byt bude treba aj upratovať - no nehovor 😃

anonym_8acc24
Včera o 18:04

@anonym_autor nejaka spravcovska spolocnost, co poskytuju full service ako to funguje aj inde vo svete...aj u nas podobne , no zatial nepoznam nikoho kto ma investiciu v egypte, skor inde v europe

hedviga2
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
Včera o 18:14

@anonym_autor
Pozri YouTube Vera Adel, ona o Tom hovorí aj s tým čiastočne pracuje

anonym_5afc14
Včera o 18:25
@anonym_autor

@anonym_4dc4b3 cista zavist toto je cely princip a dovod premylania ludi nielen na mk ale vseobecne na sk ako to posledne roky sledujem preco ludia riesia ako a preco sa to neda... Ale ok aj takych berie autobus. Takze stak ecakam na odpoved ktora je k teme aj ked neviem ci sa dockam...

@anonym_autor na FB je skupina aktuálne v Egypte,tam sa pýtaj,poradia

anonym_7d59b9
Včera o 19:08

@anonym_autor na instagrame pozri Ľubomíru Mohamady, ona je vydatá v Egypte, možno by ťa vedela na niekoho navigovat

jaja1979
Včera o 19:12

@anonym_7d59b
@anonym_autor pozri napr. Toto: https://www.facebook.com/share/p/1D66n3bi22/

autor
Včera o 19:48
@anonym_5afc14

@anonym_autor na FB je skupina aktuálne v Egypte,tam sa pýtaj,poradia

@svetlonos
@anonym_5afc14
Dakujem za odpovede k veci pozriem. Ked som tam bola naposledy som tamspounala jednu oani z belgicka kupil atam pozemok a stavala dom bola to viacenej rychla konverzacia cestou v taxiku vtedy ma to pris nezaujimalo teraz lutuj3m ze na nu nemam kontakt. Vravela ze hlavne tteba fakt dobreho pravnika co je dolezitejsie ako dobra realitka v egypte... Tak teraz patram ako viem 🙈

anonym_6e4e0c
Včera o 19:53

Pozri na FB Zlatka Novotna - slovenska realitacka co kupuje/predava v egypte

slavomira236
Včera o 20:57

@anonym_autor myslim ze barbara andrasova tam zije a pracuje t v nejakej agenture co predavaju apartmany. Mrkni ju na fb

marca12
Včera o 21:12
@anonym_autor

@anonym_autor Nielen zavist,ale aj sedlacina. Vyjadruju sa tu ludia,ktori v zivote neboli dalej ako za hranicami, nikdy neinvestovali a nemaju ziadny zivotny ciel.

anonym_96130d
Dnes o 00:57
@marca12

@anonym_autor Nielen zavist,ale aj sedlacina. Vyjadruju sa tu ludia,ktori v zivote neboli dalej ako za hranicami, nikdy neinvestovali a nemaju ziadny zivotny ciel.

@marca12
Aj ja tak "zavidim" az som ozelenela, 🤢🤢🤢no skoro vies ja mam pekne prsia a podrsenku nepotrebujem tak chodim v tricku na lahko a nam rada marinovanu krkovicku na grile