Ako odôvodniť návrh na zrušenie trvalého pobytu?
Ahojte, v žiadosti o zrušenie trvalého pobytu treba napísať odôvodnenie a ja netuším čo tam napísať?
Vec sa má tak že sme kúpili nehnuteľnosť vlastne dve nehnuteľnosti z toho jedna je akoze rozpadnutá letná kuchynka. Na úrade mi povedali že tam majú trvalý pobyt akýsi ľudia, ktorých nepoznáme a predošlý majitelia tiež nie. Pracovníčka na úrade tiež nevedela povedal kde sa zdržiavajú ale v danej obci určite nie. Kataster nevymaže budovu kým má súpisné číslo, súpisné číslo nevymazú kým tam na papieri bývajú.
@anonym_autor a ked budes vediet kto to je aky das dovod?
@natalka13 ja viem ako sa tí ľudia volajú, .len nikto si na nich tu naokolo nespomína
@januska12323 pani múdra, kto zruší nepoztíkom trvalý pobyt? Pozostalí chodia po úradoch a odhlasujú? Či?
@anonym_autor iste,keď na MÚ na matrike oznámiš úmrtie,tak toho človeka odvšadiaľ odhlásia.ČI si myslíš,že mŕtvi sú všade evidovaní do skonania sveta?
Tak chces zrisit, ci vlastne nie? Lebo Ti radia napisat, ako to v skutocnosti je a Ty stale nesuhlasis. Tak napis, ze odleteli na Mars a uz sa nevratia
Normálne tam napis. Dane osoby nepoznám, žiadam o zrušenie trvalého pobytu. Koniec. Bodka.
Teta na úrade to prebehne očami a o pár klikov máš po torture.
Sa správaš jak keby si niekomu išiel ortiel smrti vypísať
@anonym_autor iste,keď na MÚ na matrike oznámiš úmrtie,tak toho človeka odvšadiaľ odhlásia.ČI si myslíš,že mŕtvi sú všade evidovaní do skonania sveta?
@anonym_17ba12 my sme asi v inej kajine, kedze ani svokrovi ani svokre TP matrika nezrusila.
@anonym_17ba12 mŕtvym naše úrady dokonca vydajú a pošlú nový občiansky preukaz
Vdove z Trnavy prišiel poštou občiansky preukaz manžela, no ten zomrel pred 33 rokmi
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/931401-vdove-...
Ahoj, my sme riešili TP synovi byvalých majiteľov. Napísali sme:
vyhradnymi vlastníkmi nehnuteľnosti som ja a manžel. Z uvedeného vás žiadame o zrušenie TP pre pána XY, ktorý sa na danej adrese nenachádza a nemá žiadne vecné bremeno ani iné právo k nehnuteľnosti.
@anonym_17ba12 my sme asi v inej kajine, kedze ani svokrovi ani svokre TP matrika nezrusila.
@natalka13 asi žiješ ozaj v inej krajine.Zaniesla som úmrtný list na matriku,matrika to nahlásila do Registra fyzických osôb a osoba sa automaticky vyradí z evidencie obyvateľstva a zruší sa jej trvalý pobyt a údaje sa automaticky prenesú aj do iných štátnych evidencií.

navrhujem nájsť tých ľudí a oznámiť im že im ideš odhlásiť trvalý pobyt, možno potom ti to nebude blbé 😂😂😂
@zuzanka.zuzu nech sa páči mozes.zacať