Ako odôvodniť návrh na zrušenie trvalého pobytu?
Ahojte, v žiadosti o zrušenie trvalého pobytu treba napísať odôvodnenie a ja netuším čo tam napísať?
Vec sa má tak že sme kúpili nehnuteľnosť vlastne dve nehnuteľnosti z toho jedna je akoze rozpadnutá letná kuchynka. Na úrade mi povedali že tam majú trvalý pobyt akýsi ľudia, ktorých nepoznáme a predošlý majitelia tiež nie. Pracovníčka na úrade tiež nevedela povedal kde sa zdržiavajú ale v danej obci určite nie. Kataster nevymaže budovu kým má súpisné číslo, súpisné číslo nevymazú kým tam na papieri bývajú.
@anonym_autor jednoducho, ako majitel nesuhlasis s evidenciou trvaleho pobytu cudzich ludi, ktorych nepoznas.
aký chceš dôvod? nebývajú tam a ani ich nepoznáš. bodka
@biba_18 neviem, nikto ich nepozná, ani pani na úrade
@biba_18 na tlačive je miesto na štyri riadky na odôvodnenie mojej žiadosti
@anonym_autor normálne dané osoby nepoznáš a nemajú uzavretú nájomnú zmluvu, nehnuteľnosť ideš zbúrať
To viem,len je mi blbé tam napísať že netuším kto tí ľudia sú
@anonym_autor a čo ti má byť blbé ?
Si majiteľ, nás list vlastníctva ? Iné dôvody nemáš ani mať nemusíš. Zrušiť môžeš za 5 minút, vysvetľovať nemusíš
@anonym_autor robí sa to bežne aj keď kúpiš pozemok so zrúcaninou tú zbúraš a postavíš nový dom
alebo ak kúpiš nehnuteľnosť a predošlý majiteľ sa nemieni prihlásiť inde, tak ho odhlásiš
tam chybu urobil predošlý kupujúci, že si to nevyriešil keď kúpil nehnuteľnosť
@anonym_autor blbe? Ale ved taka je pravda - skutočnosť, sú to cudzí ľudia a tých ich nepoznáš, preto im odhlasujes trvalý pobyt
@anonym_autor robí sa to bežne aj keď kúpiš pozemok so zrúcaninou tú zbúraš a postavíš nový dom
alebo ak kúpiš nehnuteľnosť a predošlý majiteľ sa nemieni prihlásiť inde, tak ho odhlásiš
tam chybu urobil predošlý kupujúci, že si to nevyriešil keď kúpil nehnuteľnosť
@maranco ďakujem ale, predošlý majitelia tvrdia že ani len netušili že tam tí ľudia mali trvalý pobyt, kebyže to nejdeme zrušiť tak na to neprídem ani ja a môžu tam trčať na pobyte ďalšie desaťročia. Predošlý majitelia tam pobyt nemali iba to zdedili, ani nie sú im do rodiny
@maranco ďakujem ale, predošlý majitelia tvrdia že ani len netušili že tam tí ľudia mali trvalý pobyt, kebyže to nejdeme zrušiť tak na to neprídem ani ja a môžu tam trčať na pobyte ďalšie desaťročia. Predošlý majitelia tam pobyt nemali iba to zdedili, ani nie sú im do rodiny
@anonym_autor nikdy im tam neprišiel úradný list na cudzie meno?
už teraz nič vyplníš žiadosť a podáš
a nech ti pozrie aj trvalé pobyty na druhej nehnuteľnosti, nie len na letnej kuchynke
@anonym_autor nikdy im tam neprišiel úradný list na cudzie meno?
už teraz nič vyplníš žiadosť a podáš
a nech ti pozrie aj trvalé pobyty na druhej nehnuteľnosti, nie len na letnej kuchynke
@maranco tá je v poriadku a nikdy nič neprišlo, je to malá obec poštárky vedia kde koho hľadať
Prečo máš potrebu nad tým filozofovať. Niekto ich tam z nejakého dôvodu zapísal, možno už ani nežijú a ty ich tam nechceš hotovo.
Prečo máš potrebu nad tým filozofovať. Niekto ich tam z nejakého dôvodu zapísal, možno už ani nežijú a ty ich tam nechceš hotovo.
@januska12323 keby že už nežijú tak tam ako môžu mať trvalý pobyt? Či si chcela iba kopnúť?
@anonym_autor tak si ich tam nechaj,keď ti je to blbé
Vy ste dnes muchotrávky pojedli? Je mi blbé napísať tú konkrétnu vetu. Čo ti vlastne vadí ?
napiš že si vylucny vlastnik nehnutelnosti a uvedene osoby nemaju ziadne vlastnicke pravo k nehnutelnosti..uplne staci
Vy ste dnes muchotrávky pojedli? Je mi blbé napísať tú konkrétnu vetu. Čo ti vlastne vadí ?
@anonym_autor nechapem co je ti blbe. Myslis, ze clovek co to precita bude riesit, ci nebude kvoli tomu spat? Napis, ze si kupila nehnutelnost s tymto cislom a dotycni ludia tam nebyvaju, nie su to predavajuci a ani nik ich nepozna.
Im na urade je to uplne jedno
@anonym_autor a ked budes vediet kto to je aky das dovod?
@januska12323 keby že už nežijú tak tam ako môžu mať trvalý pobyt? Či si chcela iba kopnúť?
@anonym_autor no jednoducho tak ze ich nik neodhlasil.
@anonym_autor si majiteľom nehnuteľnosti? normálne napíš, že ako majiteľ nehnuteľnosti nesúhlasíš s trvalým pobytom daných ludí.
@anonym_autor napíš "zmena vlastnika nehnuteľnosti" hotovo, či teraz ked ich nepoznate bude sa trvaly ich pobyt dedit aby ste ich nahodou neurazili?
Ako novy majitel nehnutelnosti nesuhlasim s trvalym bydliskom osob,ktore nepoznam a ani tu nikdy nikto z nich nebyval ... nic viac a nic menej ti netreba .. ako majitel mas pravo kohokolvek odhlasit s tym problem nebude
navrhujem nájsť tých ľudí a oznámiť im že im ideš odhlásiť trvalý pobyt, možno potom ti to nebude blbé 😂😂😂
@anonym_autor trvalý majú kým im ho nikto nezruší
@anonym_autor moje nervy veď napíš čo chceš, naozaj to nikoho nezaujíma