icon

Ako odôvodniť návrh na zrušenie trvalého pobytu?

Dnes o 09:53

Ahojte, v žiadosti o zrušenie trvalého pobytu treba napísať odôvodnenie a ja netuším čo tam napísať?

Vec sa má tak že sme kúpili nehnuteľnosť vlastne dve nehnuteľnosti z toho jedna je akoze rozpadnutá letná kuchynka. Na úrade mi povedali že tam majú trvalý pobyt akýsi ľudia, ktorých nepoznáme a predošlý majitelia tiež nie. Pracovníčka na úrade tiež nevedela povedal kde sa zdržiavajú ale v danej obci určite nie. Kataster nevymaže budovu kým má súpisné číslo, súpisné číslo nevymazú kým tam na papieri bývajú.

biba_18
Dnes o 09:59

aký chceš dôvod? nebývajú tam a ani ich nepoznáš. bodka

anonym_71ae12
Dnes o 10:00

@anonym_autor jednoducho, ako majitel nesuhlasis s evidenciou trvaleho pobytu cudzich ludi, ktorych nepoznas.

autor
Dnes o 10:12
@biba_18

@biba_18 neviem, nikto ich nepozná, ani pani na úrade

autor
Dnes o 10:13
@biba_18

@biba_18 na tlačive je miesto na štyri riadky na odôvodnenie mojej žiadosti

maranco
Dnes o 10:19

@anonym_autor normálne dané osoby nepoznáš a nemajú uzavretú nájomnú zmluvu, nehnuteľnosť ideš zbúrať

biba_18
Dnes o 10:23

@anonym_autor nemusíš použiť 4 riadky. stačí jedna veta

autor
Dnes o 11:14

To viem,len je mi blbé tam napísať že netuším kto tí ľudia sú

cacianka
Dnes o 11:16
@anonym_autor

@anonym_autor a čo ti má byť blbé ?
Si majiteľ, nás list vlastníctva ? Iné dôvody nemáš ani mať nemusíš. Zrušiť môžeš za 5 minút, vysvetľovať nemusíš

maranco
Dnes o 11:33
@anonym_autor

@anonym_autor robí sa to bežne aj keď kúpiš pozemok so zrúcaninou tú zbúraš a postavíš nový dom
alebo ak kúpiš nehnuteľnosť a predošlý majiteľ sa nemieni prihlásiť inde, tak ho odhlásiš
tam chybu urobil predošlý kupujúci, že si to nevyriešil keď kúpil nehnuteľnosť

anonym_b8b92b
Dnes o 11:34
@anonym_autor

@anonym_autor blbe? Ale ved taka je pravda - skutočnosť, sú to cudzí ľudia a tých ich nepoznáš, preto im odhlasujes trvalý pobyt

autor
Dnes o 11:39
@maranco

@anonym_autor robí sa to bežne aj keď kúpiš pozemok so zrúcaninou tú zbúraš a postavíš nový dom
alebo ak kúpiš nehnuteľnosť a predošlý majiteľ sa nemieni prihlásiť inde, tak ho odhlásiš
tam chybu urobil predošlý kupujúci, že si to nevyriešil keď kúpil nehnuteľnosť

@maranco ďakujem ale, predošlý majitelia tvrdia že ani len netušili že tam tí ľudia mali trvalý pobyt, kebyže to nejdeme zrušiť tak na to neprídem ani ja a môžu tam trčať na pobyte ďalšie desaťročia. Predošlý majitelia tam pobyt nemali iba to zdedili, ani nie sú im do rodiny

maranco
Dnes o 11:47
@anonym_autor

@maranco ďakujem ale, predošlý majitelia tvrdia že ani len netušili že tam tí ľudia mali trvalý pobyt, kebyže to nejdeme zrušiť tak na to neprídem ani ja a môžu tam trčať na pobyte ďalšie desaťročia. Predošlý majitelia tam pobyt nemali iba to zdedili, ani nie sú im do rodiny

@anonym_autor nikdy im tam neprišiel úradný list na cudzie meno?
už teraz nič vyplníš žiadosť a podáš
a nech ti pozrie aj trvalé pobyty na druhej nehnuteľnosti, nie len na letnej kuchynke

autor
Dnes o 11:56
@maranco

@anonym_autor nikdy im tam neprišiel úradný list na cudzie meno?
už teraz nič vyplníš žiadosť a podáš
a nech ti pozrie aj trvalé pobyty na druhej nehnuteľnosti, nie len na letnej kuchynke

@maranco tá je v poriadku a nikdy nič neprišlo, je to malá obec poštárky vedia kde koho hľadať

biba_18
Dnes o 12:07

ja vôbec nerozumiem, prečo nad tým mudruješ 😒

januska12323
Dnes o 12:56

Prečo máš potrebu nad tým filozofovať. Niekto ich tam z nejakého dôvodu zapísal, možno už ani nežijú a ty ich tam nechceš hotovo.

autor
Dnes o 13:22
@januska12323

Prečo máš potrebu nad tým filozofovať. Niekto ich tam z nejakého dôvodu zapísal, možno už ani nežijú a ty ich tam nechceš hotovo.

@januska12323 keby že už nežijú tak tam ako môžu mať trvalý pobyt? Či si chcela iba kopnúť?

anonym_17ba12
Dnes o 13:31
@anonym_autor

@anonym_autor tak si ich tam nechaj,keď ti je to blbé

autor
Dnes o 13:37

Vy ste dnes muchotrávky pojedli? Je mi blbé napísať tú konkrétnu vetu. Čo ti vlastne vadí ?

iwusik74
Dnes o 13:41

napiš že si vylucny vlastnik nehnutelnosti a uvedene osoby nemaju ziadne vlastnicke pravo k nehnutelnosti..uplne staci

daja07
Dnes o 13:48
@anonym_autor

Vy ste dnes muchotrávky pojedli? Je mi blbé napísať tú konkrétnu vetu. Čo ti vlastne vadí ?

@anonym_autor nechapem co je ti blbe. Myslis, ze clovek co to precita bude riesit, ci nebude kvoli tomu spat? Napis, ze si kupila nehnutelnost s tymto cislom a dotycni ludia tam nebyvaju, nie su to predavajuci a ani nik ich nepozna.
Im na urade je to uplne jedno

natalka13
Dnes o 13:54
@anonym_autor

@anonym_autor a ked budes vediet kto to je aky das dovod?

natalka13
Dnes o 13:55
@anonym_autor

@januska12323 keby že už nežijú tak tam ako môžu mať trvalý pobyt? Či si chcela iba kopnúť?

@anonym_autor no jednoducho tak ze ich nik neodhlasil.

mogaa
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@anonym_autor si majiteľom nehnuteľnosti? normálne napíš, že ako majiteľ nehnuteľnosti nesúhlasíš s trvalým pobytom daných ludí.

anonym_1c1079
Dnes o 14:17
@anonym_autor

@anonym_autor napíš "zmena vlastnika nehnuteľnosti" hotovo, či teraz ked ich nepoznate bude sa trvaly ich pobyt dedit aby ste ich nahodou neurazili?

anonym_9b01c6
Dnes o 14:21

Ako novy majitel nehnutelnosti nesuhlasim s trvalym bydliskom osob,ktore nepoznam a ani tu nikdy nikto z nich nebyval ... nic viac a nic menej ti netreba .. ako majitel mas pravo kohokolvek odhlasit s tym problem nebude

zuzanka.zuzu
Dnes o 14:34

navrhujem nájsť tých ľudí a oznámiť im že im ideš odhlásiť trvalý pobyt, možno potom ti to nebude blbé 😂😂😂

januska12323
Dnes o 14:50
@anonym_autor

@anonym_autor trvalý majú kým im ho nikto nezruší

januska12323
Dnes o 14:52
@anonym_autor

@anonym_autor moje nervy veď napíš čo chceš, naozaj to nikoho nezaujíma