icon

Bývanie v Prievidzi alebo Bojniciach – Kde je lepšie?

13. máj 2026

Dobry vecer, zvazujeme kupu rodinneho domu a nevieme sa rozhodnut, ci v Prievidzi alebo v Bojniciach. Kde sa lepsie byva?

anonym_000cff
13. máj 2026

Najvacia diera je Prievidzaaa…

anonym_b96e95
13. máj 2026

Ja si myslim ze Prievidza
Z Bojnic aj tak budete pravdepodobne vela chodit do PD, budu vam liezt na nervy turisti co parkuju aj pred domami ludom..
A ked budete chcet ist z PD do Bojnic tak ste tam hocikedy

autor
13. máj 2026
@anonym_b96e95

Z Bojnic aj tak budete pravdepodobne vela chodit do PD, budu vam liezt na nervy turisti co parkuju aj pred domami ludom..

@anonym_b96e95 Toto je pravda, na tych turistov parkujucich ludom pred domami som nemyslela

elenajezova
14. máj 2026

Aj v Prievidzi aj v Bojniciach je krasne. Bývam v Prievidzi. A jazdu chvíľu sme v Bojniciach. Aj pracujem v Bojniciach v kúpeľoch.

anonym_409990
14. máj 2026

Myslím, že aj rozdiel cien nehnuteľností v PD a v Bojniciach bude veľký 🙂 aj to brať do úvahy. Bývam v okolitej dedine, nedávno mi kamarátka “naceňovala” dom, keby bol postavený v PD, tak 450.tis, v Bojniciach 600.tis 🤷🏼‍♀️ no, rozdiel extrémny!

arek00
14. máj 2026

Choďte tam, kde sa budete cítiť ako doma. PD aj Bojnice sú blízko a obe možnosti super na bývanie. V prvom rade sa to musí páčiť vám... držím palce.

autor
14. máj 2026
@anonym_409990

Myslím, že aj rozdiel cien nehnuteľností v PD a v Bojniciach bude veľký 🙂 aj to brať do úvahy. Bývam v okolitej dedine, nedávno mi kamarátka “naceňovala” dom, keby bol postavený v PD, tak 450.tis, v Bojniciach 600.tis 🤷🏼‍♀️ no, rozdiel extrémny!

@anonym_409990 Ano, toto mas pravdu, ceny v Bojniciach su ustrelene uplne niekde inde

autor
14. máj 2026
@arek00

Choďte tam, kde sa budete cítiť ako doma. PD aj Bojnice sú blízko a obe možnosti super na bývanie. V prvom rade sa to musí páčiť vám... držím palce.

@arek00 Paci sa nam Prievidza aj Bojnice, preto zvazujeme, ktora moznost bude lepsia 🙂

autor
14. máj 2026
@anonym_000cff

Najvacia diera je Prievidzaaa…

@anonym_000cff Ano, Karpina ma zmysel pre humor, pre nas je to ta najkrasia diera 😂

anonym_becf66
14. máj 2026

mne sa páči pansky les sú to ešte Bojnice ale je to blízko kanianky, sú tam rodinné domy je tam krásne, v lese a blízko priehrada, ešte aj časť bojníc dubnica tam sú tiež rodinné domy a nie je to zahustené, len neviem či chcete rd

romino
14. máj 2026
@anonym_b96e95

@anonym_b96e95 pokial viem uz maju parkovacie zony a uz teda turisti neparkuju ludom pred domami .. alebo sa mylim ?